Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 327K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Ανετα επαιζα στην εθνικη Γιβραλταρ..

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Επεσε και ξυλο.. γτπ

Συνημμένα

• ξυλο.jpg
    ξυλο.jpg
    125,6 KB · Εμφανίσεις: 24

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.574
Πόντοι
5.916
Βλεπω την Ιταλια για αντιπαλο μας στα μπαραζ.Εκει να δεις κλαμα.
Μου αρεσει που καποιοι αμπαλοι σε διαφορα sites,την υποτιμουν. :headbang: :uglystupid:

εγώ πάντως προτιμώ τους κροάτες ή τους ιταλούς...μακριά από δανία-ελβετία!!!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
εγώ πάντως προτιμώ τους κροάτες ή τους ιταλούς...μακριά από δανία-ελβετία!!!!!!
Οχι φιλε, δεν τους εχουμε ούτε τους Κροατες ουτε τους Ιταλους. Δανια κατα πρωτο λογο και Ελβετια μετα. Σιγα την διαστημικη ομαδα που εγινε ξαφνικα η Ελβετια. Στον ομιλο μας την ειχαμε πριν κατι χρονια, αν θυμασαι.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Και οι τέσσερις ομάδες είναι σαφώς πιο ποιοτικές από εμάς. Με Ιταλία θα είμαστε σχεδόν αποκλεισμένοι. Με τους άλλους, με ταμπούρι και κωλοφαρδία θα το παλέψουν...

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Ελλάδα -Ελβετία
Ιταλία -Σουηδία
Κροατία - Β.Ιρλανδια
Δανία -Ιρλανδία

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Οχι φιλε, δεν τους εχουμε ούτε τους Κροατες ουτε τους Ιταλους. Δανια κατα πρωτο λογο και Ελβετια μετα. Σιγα την διαστημικη ομαδα που εγινε ξαφνικα η Ελβετια. Στον ομιλο μας την ειχαμε πριν κατι χρονια, αν θυμασαι.

και χασαμε δυο φορες, αν θυμασαι

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.373
Πόντοι
1.206

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ελλάδα -Ελβετία
Ιταλία -Σουηδία
Κροατία - Β.Ιρλανδια
Δανία -Ιρλανδία
Aντε να πω κι εγω την παπαριά μου.
Ελλαδα-Κροατια
Ιταλία-Ιρλανδια
Ελβετια-Β. Ιρλανδια
Σουηδια-Δανία.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Ένταση και ξύλο στο «Καραϊσκάκης»! (pics)

Μεγάλη ένταση στη θύρα 8 του γηπέδου Καραϊσκάκη, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με το Γιβραλτάρ. Απομακρύνθηκε οπαδός από τους ανθρώπους της αστυνομίας έπειτα από σφοδρές μάχες στην κερκίδα.

Για άλλη μια φορά η βλακεία έκανε έντονα την εμφάνισή της... Στο 70' και δίχως να έχει προηγηθεί κάτι, επικράτησε ο «κακός» χαμός στη Θύρα 8 του γηπέδου, όταν έγιναν σοβαρές συμπλοκές μεταξύ των οπαδών.

Η ένταση ανέβηκε κατακόρυφα, με οπαδούς να δέρνονται σε πολλά σημεία, ενώ έσπευσαν από διάφορα σημεία να συμμετέχουν στα επεισόδια.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένας θεατής φορούσε φανέλα του Παναθηναϊκού, που έγινε αντιληπτή και αποτέλεσε την αφορμή για τα θλιβερά γεγονότα. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των συμπλοκών, άλλοι οπαδοί πέταξαν τον άνδρα κάτω από την κερκίδα, με το «κυνηγητό» και το «ξύλο» να προκαλεί τα βλέμματα όλου του γηπέδου!

Ο άνδρας απομακρύνθηκε ημίγυμνος από τους άνδρες ασφαλείας του γηπέδου και της αστυνομίας.
Αμέσως οι οπαδοί απ' όλο το γήπεδο αποδοκίμασαν έντονα όσα εκτυλισσόταν στη γωνία του πετάλου, με το χαρακτηριστικό «πόσο μ...κες είσαστε», ενώ στη συνέχεια ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα για τον Παναθηναϊκό.

Αμέσως «απάντησαν» άλλοι για τον Ολυμπιακό. Πάντως μέσα σε λίγα λεπτά η εξέδρα άδειασε εντελώς, αλλά οι κακές εντυπώσεις έμειναν!

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Καραπαπάς:
«Η Αγιά-Σοφιά καλύτερη για έδρα της Εθνικής από τη νέα Τούμπα»Την επικείμενη αλλαγή έδρας της Εθνικής και την αποχώρησή της από το «Γ. Καραϊσκάκης» σχολίασε δηκτικά μέσω του Facebook ο Κώστας Καραπαπάς.

Στο θέμα που έχει προκύψει με την επικείμενη αλλαγή έδρας της Εθνικής ομάδας αναφέρθηκε ο Κώστας Καραπαπάς. 

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχολίασε την πιθανότατη αποχώρηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από το «Γ. Καραϊσκάκης». 

Έγραψε λοιπόν στο προφίλ του: 

«Εγώ νομίζω ότι η Αγιά Σοφιά θα είναι καλύτερη για έδρα της Εθνικής απο τη νέα Τούμπα. Όπως είδα τις μακέτες των δυο γηπέδων, νομίζω ότι η Αγιά Σοφιά κάνει περισσότερο… 

Όσο για το Καραϊσκάκη, να ενημερώσω απλώς ότι τα 200,000 που υποτίθεται δίνει η Εθνική είναι ένα ακόμα ψέμα που διακινούν τα γιουσουφάκια! 

Αν θέλετε να μάθετε και περισσότερα εδώ είμαστε! Καλή επιτυχία στην Εθνική μας στους αγώνες μπαράζ»! 

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.456
Κροατία πρώτο παιχνίδι εξω

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
Κροατία πρώτο παιχνίδι εξω
Δυσκολο παιχνιδι εξω.Θελουμε εκτος εδρας γκολ.
0/1 , 1/1 , 0/0 και στην χειροτερη 2/1 για να εχουμε ελπιδες στη ρεβανς.Αν και πιστευω θα ερθει 2/0 :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom