Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Εάν η FIFA σέβεται τον εαυτό της, θα πρέπει να εξασφαλίσει με οποιοδήποτε τρόπο τη νίκη της Αργεντινής στο Εκουαδόρ την τελευταία αγωνιστική.
Εάν η FIFA σέβεται τον εαυτό της, θα πρέπει να εξασφαλίσει με οποιοδήποτε τρόπο τη νίκη της Αργεντινής στο Εκουαδόρ την τελευταία αγωνιστική.
Είναι αλλά δε νομίζω να διαφωνήσει κανείς εάν βοηθηθεί η Αργεντινή του Μέσι.και αυτό όμως, αντιαθλητικό ακούγεται.
Ας κερδιζανε το Περου και την Βενεζουελα για να περνουσανε. Αδιαφοροι ειναι, δεκαρα δεν δινουν για την εθνικη τους. Ας μεινουν σπιτια τους να περασει κανενας που το γουσταρει.Είναι αλλά δε νομίζω να διαφωνήσει κανείς εάν βοηθηθεί η Αργεντινή του Μέσι.
Νομίζω παίζει με Εκουαδόρ εκτός και εάν νικήσει περνάει.
Σωστα.Αν νικήσει το Εκουαδόρ, θα είναι σίγουρα 5η και πάει στα μπαράζ με την Νέα Ζηλανδία.
Για για να προκριθεί απ' ευθείας πρέπει η Χιλή να μην κερδίσει την αδιάφορη Βραζιλία ή το Περού-Κολομβία να έρθει ισοπαλία.
Eγω θέλω πολυ να περασει και η Συρια.Oι δεκατέσσερις ομάδας που πέρασαν μέχρι στιγμής: Ρωσία, Ιράν, Βραζιλία, Ιαπωνία, Μεξικό, Βέλγιο, Νότια Κορέα, Σαουδική Αραβία, Γερμανία, Αγγλία, Ισπανία, Νιγηρία, Κοστα-Ρίκα και Πολωνία και είναι πολύ κοντά και η Αίγυπτος. Θα γίνει πολύ καλό μουντιάλ νομίζω...
οταν το περασμενο καλοκαιρι ημουν αργεντινη ,εντυπωση μου εκανε οτι εκει ουε για πλακα δεν μπαινουν στη συγκριση του μεσσι με το θεοΑς κερδιζανε το Περου και την Βενεζουελα για να περνουσανε. Αδιαφοροι ειναι, δεκαρα δεν δινουν για την εθνικη τους. Ας μεινουν σπιτια τους να περασει κανενας που το γουσταρει.
αυτη ειναι η μαυρη τρυπα του μεσι....ποτε δεν θα γινει ο καλυτερος ποδοσφαιριστης του κοσμουοταν το περασμενο καλοκαιρι ημουν αργεντινη ,εντυπωση μου εκανε οτι εκει ουε για πλακα δεν μπαινουν στη συγκριση του μεσσι με το θεο
Eγω θέλω πολυ να περασει και η Συρια.
Σιγουρες πλέον η Ιταλια και η Δανια. Αν αυριο παρει βαθμο η Σουηδια απο τους Ολλανδους, θα ειναι κι εκεινη στους ισχυρους. Αλλιως θα ειναι οι Κροάτες στους ισχυρους.Ελβετία (Εάν χάσει από Πορτογαλία λογικά) - Ιταλία - Ουαλλία - Κροατία θα είναι λογικά οι ισχυροί. Εγώ πιστεύω ότι είναι δύσκολο να περάσουμε με Ιταλία και Κροατία και έχουμε κάποιες ελπίδες με τις άλλες δύο ! Η ομάδα πάτως δεν πείθει να και αμυντικά έχουμε τύχη. Στην επίθεση πάλι καλά που επέστρεψε ο Μήτρογλου - χωρίς αυτόν γκολ γιόκ !!!
Τι προσφυγοπουλα? Αυτοι εμειναν!Για να ακουμε και να βλεπουμε δακρυβρεχτα αρθρα απο τους αριστερους σιχαμενους δημοσιογραφισκους για τα "προσφυγοπουλα"?
Τι προσφυγοπουλα? Αυτοι εμειναν!