Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 327K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Χαρακτηριστικό πάντως της μετριότητας αυτής της ομάδα τρία, τέσσερα εσκεμμένα λάθη των Κύπριων στην άμυνα που δεν μπορέσαμε να τα κάνουμε γκολ. Κατά τ'άλλα το πιο πιθανό είναι να μην είμαστε οι χειρότεροι δεύτεροι και να πάμε μπαράζ.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
αμα πεσουμε με καμια σοβαρη ομαδα σαν Ιταλια την γαμησαμε ....

Η Ιταλία χθες 1-1 με τη Δημοκρατία της Μακεδονίας ! Δεν την κόβω για πολύ σοβαρή, αλλά μετράει και η φανέλα σίγουρα...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Η Ιταλία χθες 1-1 με τη Δημοκρατία της Μακεδονίας ! Δεν την κόβω για πολύ σοβαρή, αλλά μετράει και η φανέλα σίγουρα...
Το χαβα σου εσυ να προκαλεις. Εχω τσακωθει ασχημα με Σκοπιανο που ηθελε να το παιξει προκλητικος, εδω στην Αθηνα. Επρεπε να το ελεγες απο κοντα το ιδιο.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Πρέπει πάντως να στήθηκε και το Ανδόρα-Πορτογαλία, Χ ημίχρονο-διπλό τελικό...κονόμησε πολύς κόσμος σήμερα...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Το χαβα σου εσυ να προκαλεις. Εχω τσακωθει ασχημα με Σκοπιανο που ηθελε να το παιξει προκλητικος, εδω στην Αθηνα. Επρεπε να το ελεγες απο κοντα το ιδιο.

Σε γράφω στ'αρχίδια μου τύπε, ότι γουστάρω θα λέω. Δε θα λύσουμε το Μακεδονικό εδώ πέρα, για μπάλα μιλάμε.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
κάτι τέτοια κουτσαβάκια σαν εσένα που απειλούν πίσω από ένα κομπιούτερ είναι τα πιο θρασύδειλα !
Ρε τύπε, τι παει να πει "εδω μιλαμε για μπαλα"?
Εσυ πετας μια παπαριά και προκαλείς και μετα βριζεις επειδη σού την λενε?
Σοβαρεψου.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ρε τύπε, τι παει να πει "εδω μιλαμε για μπαλα"?
Εσυ πετας μια παπαριά και προκαλείς και μετα βριζεις επειδη σού την λενε?
Σοβαρεψου.

Εγώ είπα απλά το όνομα μιας χώρας που έπαιζε χθες, αν δεν σας αρέσει στα διαφορα εθνίκια δικό σας πρόβλημα, όχι δικό μου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τελευταιο  ματς ειναι ολλανδια-σουηδια με Χ2 ειναι η σουηδια δευτερη μονο με νικη την περνανε

Αθλια εθνικη επαιζε με την κυπρο και νομιζες επαιζε απεναντι στην ιταλια

Πρωτο ματς μπολ απο τα 3 που αν μας κατσουνε περναμε μπαραζ
αυριο 7 ωρα σλοβενια-σκωτια  που θελουμε να μην κερδισει η σκωτια
Συμπερασματικα, για να περασουμε θελουμε
Μη νικη της Βοσνιας με Βελγιο (έγινε)
Νίκη δικη μας με Κυπρο (έγινε)
Νικη δικη μας με Γιβραλταρ
Μη νικη των Σκωτσεζων ή ισοπαλια στο Ουκρανια-Κροατια (καθε αλλο σεναριο ειναι ανεδαφικο).
Νίκη μας στα μπαραζ.
Κουραγιο.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
κάτι τέτοια κουτσαβάκια σαν εσένα που απειλούν πίσω από ένα κομπιούτερ είναι τα πιο θρασύδειλα !
Τσακωθηκα με ντερεκι Σκοπιανο τουριστα στο κεντρο της Αθηνας που ελεγε προκλητικα Μακεντονια, τι σε κανει να νομιζεις οτι δε θα εκανα το ιδιο με σενα ρε στουρνο;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εγώ είπα απλά το όνομα μιας χώρας που έπαιζε χθες, αν δεν σας αρέσει στα διαφορα εθνίκια δικό σας πρόβλημα, όχι δικό μου.
Δεν υπαρχει καμια τετοια χωρα. Υπαρχει χώρα "Δημοκρατια της Μακεδονιας" στον ΟΗΕ ή σε οποιονδηποτε διεθνη οργανισμο?

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Δεν υπαρχει καμια τετοια χωρα. Υπαρχει χώρα "Δημοκρατια της Μακεδονιας" στον ΟΗΕ ή σε οποιονδηποτε διεθνη οργανισμο?

Υπάρχει ως συνταγματικό όνομα της χώρας όμως. Και Σκόπια και Σκοπιανοί δεν υπάρχει πουθενά αλλά οι Έλληνες το χρησιμοποιούμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αγχος λεει εχει ο Σωκρατης για το ματς με το Γιβραλταρ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Υπάρχει ως συνταγματικό όνομα της χώρας όμως. Και Σκόπια και Σκοπιανοί δεν υπάρχει πουθενά αλλά οι Έλληνες το χρησιμοποιούμε.
Το βεβαιο ειναι οτι το ειπες για να προκαλεσεις. Εσυ δηλαδη ως Ελληνας γιατι ακολουθεις την συνταγματικη ονομασια της χωρας αυτης και οχι αυτην που χρησιμοποιουν οι Ελληνες?

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Τσακωθηκα με ντερεκι Σκοπιανο τουριστα στο κεντρο της Αθηνας που ελεγε προκλητικα Μακεντονια, τι σε κανει να νομιζεις οτι δε θα εκανα το ιδιο με σενα ρε στουρνο;

Στ' αρχίδια μου σε γράφω ρε φασιστάκι του κώλου !! Σα δεκατριάχρονο κάνεις με τις μαλακίες που λες !! Για γέλια...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Το βεβαιο ειναι οτι το ειπες για να προκαλεσεις. Εσυ δηλαδη ως Ελληνας γιατι ακολουθεις την συνταγματικη ονομασια της χωρας αυτης και οχι αυτην που χρησιμοποιουν οι Ελληνες?

Καθόλου δεν το είπα για να προκαλέσω, κάνεις λάθος. Εσείς αρπαχτήκατε....δεν ακολουθώ αυτό που λένε οι υπόλοιποι Έλληνες διότι οι υπόλοιποι Έλληνες μαλακίζονται και δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Στ' αρχίδια μου σε γράφω ρε φασιστάκι του κώλου !! Σα δεκατριάχρονο κάνεις με τις μαλακίες που λες !! Για γέλια...
Κλαψε που μονο εσυ θα μεινεις στο τελος να δινεις αγωνα για τους "Μακεδονες" σου καθυστερημενε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Καθόλου δεν το είπα για να προκαλέσω, κάνεις λάθος. Εσείς αρπαχτήκατε....δεν ακολουθώ αυτό που λένε οι υπόλοιποι Έλληνες διότι οι υπόλοιποι Έλληνες μαλακίζονται και δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Δεν εχω να σου πω τιποτα αλλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom