troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.032
- Πόντοι
- 5.506
εχεις παιξει σπορ ποτε?H κυπρος αδιαφορη ειναι και 2 νικες να κανει δεν υπαρχει μαθηματικη περιπτωση να ειναι καλυτερη δευτερη
εχεις παιξει σπορ ποτε?H κυπρος αδιαφορη ειναι και 2 νικες να κανει δεν υπαρχει μαθηματικη περιπτωση να ειναι καλυτερη δευτερη
εννοειται.....δεν εχει καμια σημασια που η κυπρος ειναι λιγο πιο αταλαντη μεν πολυ πιο σοβαρη και οργανωμενη δε απο την ελλαδα...Τότε θα αρχίσουμε να βρίζουμε και τους Κύπριους ως εθνικό εχθρό και ανθέλληνες !!
εννοειται.....δεν εχει καμια σημασια που η κυπρος ειναι λιγο πιο αταλαντη μεν πολυ πιο σοβαρη και οργανωμενη δε απο την ελλαδα...
Η Σλοβενια εν τω μεταξυ ακομη κι αν κερδισει τους Σκωτσεζους, ερχεται δευτερη αλλά τοτε ειναι σιγουρα χειροτερη δευτερη.Είναι απλά τα πράγματα...Αν η Σκωτία κάνει διπλό στην αποκλεισμένη Σλοβενία και έρθει δεύτερη, λογικά είμαστε έξω και θα περιμένουμε μήπως και το Ουκρανία-Κροατία έρθει ισοπαλία, οπότε θα αποκλειστούν και οι δυο του και θα περάσουμε εμείς.
και αλλους θελουμε να παιξουν για παρτη μας?????Η Σλοβενια εν τω μεταξυ ακομη κι αν κερδισει τους Σκωτσεζους, ερχεται δευτερη αλλά τοτε ειναι σιγουρα χειροτερη δευτερη.
Οπως δηλαδη θελαμε να παιξουν οι Βελγοι για εμας σημερα, θα θελουμε να παιξουν και οι Σλοβενοι.
Η Σλοβενια εν τω μεταξυ ακομη κι αν κερδισει τους Σκωτσεζους, ερχεται δευτερη αλλά τοτε ειναι σιγουρα χειροτερη δευτερη.
Οπως δηλαδη θελαμε να παιξουν οι Βελγοι για εμας σημερα, θα θελουμε να παιξουν και οι Σλοβενοι.
Έλα ρε τύπε. Έχω προβλήματα επαγγελματικά και έχω πέσει σε κατάθλιψη.ελα ρε πουτσα....
μην μασας ρε...ολα θα φτιαξουνΈλα ρε τύπε. Έχω προβλήματα επαγγελματικά και έχω πέσει σε κατάθλιψη.
Καλό αυτο, οι Σλοβακοι δεν μας ξεπερνουν στην ειδικη βαθμολογια.Οι Σλοβένοι με νίκη δεν έρχονται δεύτεροι γιατί η Σλοβακία θα κερδίσει τη Μάλτα και θα έρθει αυτή δεύτερη.
Όπως τα έγραψαν οι προηγούμενοι. Πολύ δύσκολα θα παίξουμε μπαράζ κατά τη γνώμη μου.
Λοιπον.Όπως τα έγραψαν οι προηγούμενοι. Πολύ δύσκολα θα παίξουμε μπαράζ κατά τη γνώμη μου.
Λοιπον.
Θελουμε ειτε
Να μην κερδισουν οι Ουαλοι στο Ουαλια-Ιρλανδια, με ισοπαλια περναμε ετσι κι αλλιως και με νικη ιρλανδων μετραει η διαφορα τερματων.
Ειτε
Να μην νικησουν οι Σκωτσεζοι τους Σλοβενους
Ειτε
Να χασει η Βορεια Ιρλανδια στη Νορβηγια οπότε μετραει παλι η διαφορα τερματων.
Αν τα ειδα καλα, ετσι εχει η κατασταση.
Σε καθε περιπτωση θα ωφελησουν πολλά γκολ σημερα.
Οχι. Γιατί οι Ουαλλοι με ισοπαλία πάνε 18 βαθμούς ενώ εμείς με τις δύο υποτιθέμενες νίκες πάμε 19.Νομίζω όμως πως οι Ουαλλοί αν πάρουν ισοπαλία μας ξεπερνούν στη διαφορά τερμάτων. Επίσης περνάμε και αν έρθει ισόπαλο το Ουκρανία-Κροατία...
Οχι. Γιατί οι Ουαλλοι με ισοπαλία πάνε 18 βαθμούς ενώ εμείς με τις δύο υποτιθέμενες νίκες πάμε 19.
Αφαιρεις τους βαθμους και τα τερματα απο τους αγωνες με τις τελευταιες ομαδες. Ειναι λιγο συνθετο.Οχι. Γιατί οι Ουαλλοι με ισοπαλία πάνε 18 βαθμούς ενώ εμείς με τις δύο υποτιθέμενες νίκες πάμε 19.