Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 323K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
και γιατι κατεβασαν πληρη ομαδα για να ξεφτυλιστουνε απο τους βοσνιους ?

μη βλεπετε παντου συνωμοσιες και φαντασματα οι βελγοι θελουν τους βαθμους γιατι ανεβαινουν στη παγκοσμια καταταξη βγαζουν περιοσοτερες ομαδες ευρωπη κτλ

Αλλοι οι βαθμοι των ομαδων αλλοι των εθνικων
καμια σχεση

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
και γιατι κατεβασαν πληρη ομαδα για να ξεφτυλιστουνε απο τους βοσνιους ?

μη βλεπετε παντου συνωμοσιες και φαντασματα οι βελγοι θελουν τους βαθμους γιατι ανεβαινουν στη παγκοσμια καταταξη βγαζουν περιοσοτερες ομαδες ευρωπη κτλ
Ουπς. Οι βαθμοι των εθνικων ομαδων αυξανουν τις ομαδες στην Ευρωπη???

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Πού ειναι ο Λουκάκου, ο Μπεντεκε, ο Κομπανί, ο Ντεμπελέ, ο Τσαντλί και ο Βίτσελ?
Ο Λουκάκου είναι τιμωρημένος. Οι υπόλοιποι νομίζω πως δεν θεωρούνται πλέον βασικοί εκτός ίσως του Κομπανί.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
δυστυχώς ηταν να μην προηγηθούν , τελειωσε νομιζω το ματσ ...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.311
Πόντοι
5.006
Ρε τύπε νιωσε τι λεμε. Δεν μας σεβεται κανενας πουθενα. Αν προκειται καποιος να διαλεξει εμας ή τους αλλους, διαλεγουν τους αλλους. Και δεν χρειαζεται καμια αλλη αποδειξη, το βλεπω με τα ματια μου. Ειδα πώς παιξανε οι βελγοι εδω και πως παιζουν εκει. Ληξις. Τα υπολοιπα περι "υπερδυναμης που μας καταδιωκουν" τα ακουω βερεσε. Ναι, να παιξουν οπως παιξανε κι εδω. Και αν εχουμε ομοσπονδια, απο αυριο να γινει καταγγελία για ποιον λογο επαιξε το Βελγιο με αναπληρωματικους στη Βοσνια. Τιποτα δεν θα γινει, αλλά να ακουστουμε και καπου μπας και αρχισει να μας σεβεται κανενας. Αλλά βλεπεις μεχρι και καποιοι εδω ειρωνευονται. Λες και η Βορεια Ιρλανδια, η Σκωτια, η Ιρλανδια και η Βοσνια που θα περσουν στα μπαραζ ειναι υπερδυναμεις και μονο εμεις επρεπε να ειμαστε εξω λογω ασχετοσυνης.
Πουτσες μπλε..τι μαλακιες λες...
1) με εμας το βελγιο ηθελε βαθμο για να εξασφαλισει την προκριση,οποτε δεν ηταν αδιαφοροι..αν τους κερδθζες εσυ, σημερα θα κανανε διπλο..
2)σημερα ειναι αδιαφοροι και παρολα αυτα το παλευει...αλλα προφανως αν σκυλιασει η βοσνια θα κερδισει, γιατι το βελγιο δεν καιγεται..
3)μεχρι το 86 κερδιζες μες στο βελγιο ενω η βοσνια εφαγε 4...βλεπεις τιποτα υποπτο και εκει?

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Στο 50 ειναι ακομα ο αγωνας

γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να παρει εστω ισοπαλια το βελγιο?

αφου δεν ειναι στημενο..εσεις πως ειστε σιγουροι οτι η βοσνια θα κερδισει?   :rolleyes:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πουτσες μπλε..τι μαλακιες λες...
1) με εμας το βελγιο ηθελε βαθμο για να εξασφαλισει την προκριση,οποτε δεν ηταν αδιαφοροι..αν τους κερδθζες εσυ, σημερα θα κανανε διπλο..
2)σημερα ειναι αδιαφοροι και παρολα αυτα το παλευει...αλλα προφανως αν σκυλιασει η βοσνια θα κερδισει, γιατι το βελγιο δεν καιγεται..
3)μεχρι το 86 κερδιζες μες στο βελγιο ενω η βοσνια εφαγε 4...βλεπεις τιποτα υποπτο και εκει?
Ενταξει ρε τύποι, παρατηστε με. Σπαθι ειναι το παιχνιδι, οι βοσνιοι κερδιζουν δικαια. Ας ασχοληθουμε με την Ευα και την Ελενα Χατζη.

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
Στο 50 ειναι ακομα ο αγωνας

γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να παρει εστω ισοπαλια το βελγιο?

αφου δεν ειναι στημενο..εσεις πως ειστε σιγουροι οτι η βοσνια θα κερδισει?   :rolleyes:

φιλε το βλεπω το ματσ το βελγιο παιζει σκυλιασμενα μη τρελαθουμε

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.028
Πόντοι
5.506
δινω 2 τενεκεδες λαδι στο βελγιο κερδισει να περασει η ελλαδαρα μας...
αληθεια εμεις θα κερδισουμε σημερα?  και αν ναι φυσικα θα ειναι στημενο ετσι να τα λεμε ολα

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Εγω περιμενω να μας πειτε ακομα αφου δεν ειναι στημενο γιατι δεν πιστευε οτι το βελγιο μπορει να παρει εστω τον ποντο  

ακομα απαντηση.. :rolleyes:

Μαλλον αλλο αγωνα θα βλεπεις..το βελγιο ειναι στα καρε του και ετοιμο να φαει και το 3 γκολ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.311
Πόντοι
5.006
Ενταξει ρε τύποι, παρατηστε με. Σπαθι ειναι το παιχνιδι, οι βοσνιοι κερδιζουν δικαια. Ας ασχοληθουμε με την Ευα και την Ελενα Χατζη.
Κερδιζει επειδη καιγεται, παιζει καλιυτσικα και απεναντι σε αδιαφορη ομαδα...ο,τι δηλαδη συμβαινει σε τελευταια ματς οποιαδηποτε διοργανωσης και σε οποιαδηποτε αθλημα...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.028
Πόντοι
5.506
Εγω περιμενω να μας πειτε ακομα αφου δεν ειναι στημενο γιατι δεν πιστευε οτι το βελγιο μπορει να παρει εστω τον ποντο  

ακομα απαντηση.. :rolleyes:
εγω πιστευω οτι μπορει ακομα και να κερδισει στο τελος....
αν και στην τελικη το γραφω στα αρχιδια μου...οτι μειναμε απεξω δεν φταει ουτε το βελγιο ουτε η βοσνια...
κοιταχτε και κανα καθρεφτη καμια φορα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom