ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Τύπε, δεν είναι μικρή τιμή να σου μιλάνε ιδιοκτήτες ιστοσελίδων/ιντερνετικών επιχειρήσεων.
Λίγο σεβασμό...
Αν δεν το καταλαβαίνεις, είναι δικό σου θέμα. Αλλά νομίζω ότι μια χαρά καταλαβαίνεις.Σιγά ρε μεγάλε που δείχνω ασέβεια προς τα μέλη ! χαχαχα... Ρε τι άλλο θ'ακούσουμε εδώ μέσα...
Κερδισαμε....30 ποντους..giati egw vlepw mesw live score fiba οτι χανουε?ειμαι βραζιλια και δεν εχω ερτ αλλα που να ξερουν οι βραζιλιανοι απο καλα ποιοτικα καναλια
ρε τρολλαρετε? χανουμε?
ε τοτε θα γαμησω καμια βραζιλιανα!!βγαινω κοπα καμπανα να το πανηγυρίσωΚερδισαμε....30 ποντους..
τι κανεις στην βραζιλια τυπε?εσυ ολο βουλγαρια δεν πηγαινες?giati egw vlepw mesw live score fiba οτι χανουε?ειμαι βραζιλια και δεν εχω ερτ αλλα που να ξερουν οι βραζιλιανοι απο καλα ποιοτικα καναλια
ρε τρολλαρετε? χανουμε?
Ε..ενταξει..τι κανεις στην βραζιλια τυπε?εσυ ολο βουλγαρια δεν πηγαινες?
χιλιες φορες μπουλγκαρια τυπε..εχεις μαθει και τα κατατοπια...τι βουλγαρια τι βραζιλια
βολτα μαν -να δουμε και τις μουναρες που λεγανε κ τελικα φιασκο εδω -ολο γυφτισσες
man βουλγ δουλευω οποτε ασφαλως ξερω κ τα μερη καλυτερα απλα περιμενα κατι σε ποιο ομορφες γυναικες εδω αλλα τελικα γραφονται ολο μαλακιες στα τοπικ τις βραζιλιες αλλα τσ ειμαστε οφ τοπικ εδωχιλιες φορες μπουλγκαρια τυπε..εχεις μαθει και τα κατατοπια...