Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 323K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Δεν πιστευω οτι το προβλημα ειναι η αμπαλοσυνη των τωρινων παικτων.Ουτε η προηγουμενη γενια ειχε το Ζινταν και το Ροναλντινιο.το θεμα ειναι οτι οι παλαιοτεροι παικτες ηταν ψυχαρες και ηξερες οτι θα εκαναν οτι περνουσε απο το χερι τους για να κερδισουν.οπως μπορουσαν και με οποιο τροπο μπορουσαν.Ακομα και αν εβαζαν γκολ με το καλαμι ή με τη μυτη τους.
Ακομα και οταν καποιοι απο εμας εκραζαν το Ρεχαγκελ η το Σαντος που εβαζαν τα γεροτακια κανεις δεν κατηγορησε τους παικτες για αδιαφορια.Απλα οι παικτες αυτοι ειχαν φτασει σε μια ηλικια που δεν μπορουσαν πια αλλο.
α)Οι καινουργιοι παικτες καταρχην δεν εχουν φιλοτιμο.Οι περισσοτεροι τουλαχιστον απο αυτους.Το να μπορεις να κερδισεις τον γαλατα,τον δικηγορο και το ψαρα ειναι θεμα σοβαροτητας και φιλοτιμου.
β)Οι καινουργιοι βγαζουν ενα σκασμο λεφτα.Οι παλαιοτεροι παικτες δεν ειχαν μεγαλα συμβολαια με εξαιρεση το Γεωργατο που αποχωρησε κακην κακως και το Ντεμη.ειναι γνωστο το ανεκδοτο με το Καραγκουνη που ηθελε να παρει μηχανακι.Οποιος το εβγαλε αυτο το ανεκδοτο θα αναπολει τωρα το Καραγκουνη και θα βριζει...
Τα μεγαλα συμβολαια του παικτων οπως ο Σαμαρης (που εχει ηγεμονικο συμβολαιο- 15.000.000 ευρω ειναι τεραστιο ποσο για τα ελληνικα δεδομενα) δεν ειναι προιον δικης τους αξιας και κλασης.Απλα ολοι τους εχουν πλεον ξενους ικανους μανατζερ και ολοι καρπωνονται τις επιτυχιες των προηγουμενων παικτων.
Η αληθεια ειναι οτι με τις συνεχεις παρουσιες μας σε Euro και Μουντιαλ που ειδικα στα δυο τελευταια περασαμε και στη β φαση η αξια του ελληνα ποδοσφαιριστη ανεβηκε στο χρηματιστηριο του ποδοσφαιρου.
Παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο πριν αναλαβει ο Ρεχαγκελ την εθνικη το κλιμα της ομαδας δεν ηταν το καλυτερο.Ουτε εδειχναν οι διεθνεις και παλαιοτερα τη τεραστια σοβαροτητα σε προκριματικους αγωνες.Και επισης και τοτε ειχαν τσακωμους με πρωτη και καλυτερη αυτη του Γεωργατου με το Ντεμη.
Απλα πιστευω οτι το πραγμα εχει πλεον παραγινει και οι παικτες αυτοξεφτιλιζονται.
Δεν θεωρω το Euro 2004 ηταν ενα μεμονομενο γεγονος και μια ''τυχαια επιτυχια''.σιγουρα ημασταν κωλοφαρδοι του κερατα αλλα η εθνικη καταφερε να παιξει σε αλλα δυο Euro μετα απο αυτο και σε ενα Μουντιαλ εχοντας καλη παρουσια στις διοργανωσεις αυτες εστω και αν δεν βγαλαμε ματια...Πιστευω απλα οτι ειχαμε μια μεμονομενη χρυση γενια παικτων που ειχαν το ταλεντο(για τα ελληνικα φτωχα δεδομενα παντα) τη διαθεση και ενα καλο προπονητη.Ολα αυτα τους εκαναν παρεακι και πηγαιναν με μερακι να παιξουν φοροντας το εθνοσημο ενω ακομα και με καλυτερες ομαδες οι παικτες ειχαν παντα μαχητικοτητα και ενα καλως εννοουμενο τσαμπουκα.
Οι καινουργιοι ειναι αταλαντοι και το χειροτερο απο ολα.Θεωρουν τους εαυτους τους παικταραδες που δεν εχουν τιποτα να αποδειξουν.
Καρελης.Ουτε που θα επαιζε στην εθνικη ομαδα παλαιοτερα.Δεν εχει ταλεντο
Καραμπελας.Δεν επαιζε στην εθνικη ομαδα παλαιοτερα και κανονικα δεν θα επαιζε και τωρα.
Καρνεζης.Ουτε που θα επαιζε στην εθνικη ομαδα παλαιοτερα.(αμφιβαλλω αν εχει κανει μια καλη αποκρουση στη ζωη του).παιζει καθαρα λογω ανυπαρξιας αξιοπιστου τερματοφυλακα.
Νινης.Επαιξε ενα μηνα ποδοσφαιρο και βιαστηκαν παλι να μιλησουν για ολικη επαναφορα κτλ.Ειχε 2 χρονια να παιξει μπαλα και ειναι ενας παλαιμαχος ετων 25.Ταλεντο σχεδον χαμενο.
Φετφατζιδης.Στασιμος παικτης εδω και 3-4 χρονια.Πολυδιαφημισμενος επειδη απλα επαιζε παλαιοτερα στον ολυμπιακο.
Μαυριας.ουτε καν θα επαιζε στην εθνικη ομαδα παλαιοτερα.Δεν εχει ταλεντο
Χριστοδουλοπουλος.Ο κλασσικος ελληνας παικτης που εχει μεν καλη καταρτηση αλλα εφτασε 28 χρονων και εχει παιξει μολις 3-4 καλα παιχνιδια.Καλο ταλεντο αλλα αναξιοποητο.Θυμιζει περιπτωση Σειταριδη.Μονο που και αυτος για καποια χρονια επαιζε βασικος.Ο Λαζαρος ποτε δεν επαιξε και ουτε προκειται.
Κονε.Απλα ενας καλουτσικος παικτης.τιποτα παραπανω.Καλος για να ειναι αναπληρωματικος αλλα οχι καλος για να ειναι βασικο και πολυτιμο γραναζι μιας εθνικης που εχει στοχους.
Σαμαρης.Η προσωποποιηση του υπερτιμημενου παικτη.Τα 15μυρια που πηρε απο τη μεταγραφη του ελπιζω να τα χαρει αλλα στο ελληνικο ποδοσφαιρο δεν εχει προσφερει παρα ελαχιστα και δεν πιστευω οτι εχει πολλα πραγματα να προσφερει.
Κλαους Αθανασιαδης.Ιδια περιπτωση με Κονε.απλα καλουτσικος παικτης.Εχει θεοποιηθει πανω στο βορρα και πιστευουν οτι ειναι ο Κροιφ.Δεν ειναι καν Σαλπιγγιδης.
Τζαβελλας.Παικτης που χρησιμοποιει το Twitter για να προκαλεσει και συζητηθει.Λιγα πραγματα στο Παοκ τα τελευταια δυο χρονια.Μαλλον θα μεινει ελευθερος ετσι οπως το παει...
Ταχτσιδης.Τα ειχε παλαιοτερα με τη Τζουλια.Ο πιο αργος ποδοσφαιριστης που εχω δει να παιζει ποτε στην εθνικη μετα το Δελλα.Μονο που ο Τραιανος ηταν χρησιμος στα στημενα και τις κεφαλιες και δυνατος και εξυπνος παικτης στα μαρκαρισματα.Ο Ταχτσιδης σε τι ειναι χρησιμος?
//
Το χειροτερο απο ολα.
Αυτοι που ερχονται τωρα απο την εθνικη ελπιδων εχουν λιγοτερο ταλεντο και ακομα χειροτερη νοοτροπια απο τους τωρινους.
Δεν μας βλεπω καλα...
επιτελους και καποιος που δεν τα ριχνει στους προπονητες αλλά στούς παίχτες........
τι να κανει ο προπονητης εαν εχει τετοια σαβουρα στην ομάδα. εγώ πιστεύω ότι δεν πρεπει να
ξαναπαιξουν οι αναφερομενοι στην εθνικη ποτέ
2.καλύτερα ένα ξεκίνημα με νέα παιδια χωρίς ακριβά συμβόλαια και δάφνες αλλά που ιδρώνουν για την φανέλα......

οι αναφερόμενοι παιχτες και βαζω και τόν μήτογλου μέσα ειναι εντελώς αδιάφοροι για την εθνική και τό μόνο που κυνηγάνε ειναι τα ακριβά συμβόλαια μπας και κανουν και καμμια αρπαχτη
πχ μητογλου
τα πήρε χοντρα από τους άγγλους και δέν προσφερε ποτε τίποτα στην αγγλία......
τό να βάζεις κανένα γκολ στο ελληνικό πρωταθλημα που ειναι και το ποιο βρώμικο τής ευρώπης δεν ειναι ενδειξη ότι κάνεις για την εθνική.....

liakosartaki

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
οταν εχασαν απο τα νησια Φεροε τη πρωτη φορα εβγαιναν ολοι οι δημοσιογραφοι και οι ''ειδικοι'' να κραξουν το Ρανιερι.Ο ιταλος μπορει να ηταν  οντως κακος και το περασμα του εντελως αποτυχημενο.Και μπορει οντως να ηταν αποζημιοσακιας σαν προπονητης σε ολη του ζωη.Αλλα οι δημοσιογραφοι εκρυβαν τις ευθυνες που ειχαν οι παικτες γιατι απλα στο Ελλαντα οι περισσοτεροι ποδοσφαιριστες ειναι κολληταρια με τους δημοσιογραφους.Ξερω παλαιοτερη περιπτωση γνωστου παικτη που οχι απλα ειχε καλες σχεσεις με γνωστο δημοσιογραφο αλλα πηγαιναν και μαζι διακοπες στη Μυκονο.Θα περιμενες οτι μετα απο αυτο που σου ειπα οτι θα εγραφε ποτε κατι κακο για τον φιλαρακο του?

Οσο για τον Μητρογλου πιστευω οτι ηταν η πιο αποτυχημενη μεταγραφη Ελληνα παικτη στο εξωτερικο.Και ουτε πηγε ποτε στον υπερσυλλογο για να πεις οτι καπελωθηκε απο αλλους παικταραδες.Ειχα διαβασει καπου οτι καθε 5λεπτο που αγωνιστηκε ο Μητρογλου επαιρνε και 1 εκατομμυριο.Απο εκει και περα τι να πεις...
Επισης μου σπαει τα νευρα ολη αυτη η καγκουρια που βγαζουν πολλοι παικτες.Μαλλι φραντζα και χερια μουτζουρωμενα απο ταττου που ουτε καταλαβαινουν και οι ιδιοι τι ειναι.Οχι μονο ο Μητρογλου.πολλοι ειναι ετσι.οι περισσοτεροι βασικα
οι παλαιοτεροι παικτες στη πλειοψηφια τους υπηρξαν σοβαροι και μετρημενοι.Οι τωρινοι ειναι απλα ακριβοπληρωμενοι μπουρτζοβλαχοι

artemis80

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ο αλβανικός… αετός του Κονέ!

http://[URL unfurl="true"]www.onsports.gr/images/stories/2015/06/kone.jpg[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.onsports.gr/Podosfairo/Ethnikes-Omades/Andrwn/item/488305-O-alvanikos-aetos-toy-Kone-photo-video[/URL]
[/quote]

Το σημα τις Μυκονου πιο ειναι ;;;;

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
οταν εχασαν απο τα νησια Φεροε τη πρωτη φορα εβγαιναν ολοι οι δημοσιογραφοι και οι ''ειδικοι'' να κραξουν το Ρανιερι.Ο ιταλος μπορει να ηταν  οντως κακος και το περασμα του εντελως αποτυχημενο.Και μπορει οντως να ηταν αποζημιοσακιας σαν προπονητης σε ολη του ζωη.Αλλα οι δημοσιογραφοι εκρυβαν τις ευθυνες που ειχαν οι παικτες γιατι απλα στο Ελλαντα οι περισσοτεροι ποδοσφαιριστες ειναι κολληταρια με τους δημοσιογραφους.Ξερω παλαιοτερη περιπτωση γνωστου παικτη που οχι απλα ειχε καλες σχεσεις με γνωστο δημοσιογραφο αλλα πηγαιναν και μαζι διακοπες στη Μυκονο.Θα περιμενες οτι μετα απο αυτο που σου ειπα οτι θα εγραφε ποτε κατι κακο για τον φιλαρακο του?

Οσο για τον Μητρογλου πιστευω οτι ηταν η πιο αποτυχημενη μεταγραφη Ελληνα παικτη στο εξωτερικο.Και ουτε πηγε ποτε στον υπερσυλλογο για να πεις οτι καπελωθηκε απο αλλους παικταραδες.Ειχα διαβασει καπου οτι καθε 5λεπτο που αγωνιστηκε ο Μητρογλου επαιρνε και 1 εκατομμυριο.Απο εκει και περα τι να πεις...
Επισης μου σπαει τα νευρα ολη αυτη η καγκουρια που βγαζουν πολλοι παικτες.Μαλλι φραντζα και χερια μουτζουρωμενα απο ταττου που ουτε καταλαβαινουν και οι ιδιοι τι ειναι.Οχι μονο ο Μητρογλου.πολλοι ειναι ετσι.οι περισσοτεροι βασικα
οι παλαιοτεροι παικτες στη πλειοψηφια τους υπηρξαν σοβαροι και μετρημενοι.Οι τωρινοι ειναι απλα ακριβοπληρωμενοι μπουρτζοβλαχοι
δέν εχεις καί άδικο
οι περισσότεροι έχουν εμφάνιση μπράβων και ιδιοκτητων νυκτρερινων κέντρων κλπ.....
έτσι και πηγέναν να δουλέψουν σε καμμια σοβαρή επιχείρηση θα τους πετουσαν με τις κλωτσιες.....
καμμια σχεση μέ τους παιχτες του 2004.....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Γιατί ο Νίκος Παντίδος πρέπει να γίνει -αυτή τη στιγμή- ο νέος αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας
Ο στόπερ του Πανιωνίου είναι ο ορισμός του σύγχρονου Έλληνα κλαρινογαμπρού ποδοσφαιριστή

:2funny: :2funny: :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Γιατί ο Νίκος Παντίδος πρέπει να γίνει -αυτή τη στιγμή- ο νέος αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας
Ο στόπερ του Πανιωνίου είναι ο ορισμός του σύγχρονου Έλληνα κλαρινογαμπρού ποδοσφαιριστή

10645107_1541838996028268_8430385886853771224_n.jpg

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056

Στο... τσακ μένει στο 3ο γκρουπ για την κλήρωση του Μουντιάλ η Εθνική

Η κλήρωση για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018 θα διεξαχθεί στις 25 Ιουλίου στην Αγία Πετρούπολη και τα γκρουπ δυναμικότητας θα καταρτιστούν σύμφωνα με τα rankings της FIFA, όπως αυτά θα δημοσιευθούν στις 9 του ίδιου μήνα.

Η βαθμολογία των ομάδων θα προέλθει από τα ματς που θα διεξαχθούν μέχρι τις 5 Ιουλίου και σύμφωνα με το EPSN η Εθνική μας ομάδα θα βρίσκεται στην τελευταία θέση του 3ου γκρουπ δυναμικότητας ό,τι και να γίνει στο ματς με την Πολωνία.

Ρουμανία και Ουαλία έκαναν τη μεγάλη έκπληξη και θα βρεθούν στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας, ενώ παίζεται μόνο ανάμεσα Κροατία και Ιταλία η τελευταία θέση των ισχυρών. Αν οι Ιταλοί κερδίσουν την Πορτογαλία, τότε θα βρεθούν στο 1ο γκρουπ.

Τεράστια βελτίωση και για τα Νησιά Φερόε, που μετά τις δύο νίκες επί της Ελλάδας θα βρεθούν στο 4ο γκρουπ!

Θυμίζουμε ότι στα γήπεδα της Ρωσίας εκτός από τους διοργανωτές το παρών θα δώσουν οι νικητές των ομίλων, ενώ οι 8 καλύτερες ομάδες που θα βρεθούν στη δεύτερη θέση θα αγωνιστούν σε αγώνες μπαράζ. Από τα 9 γκρουπ, τα 7 θα έχουν από 6 ομάδες και τα 2 από 5.

Αναλυτικά τα γκρουπ δυναμικότητας:

1ο γκρουπ: Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ρουμανία, Αγγλία, Ουαλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία/Κροατία

2ο γκρουπ: Ιταλία/Κροατία, Σλοβακία, Αυστρία, Ελβετία, Τσεχία, Γαλλία, Ισλανδία, Δανία, Βοσνία

3ο γκρουπ: Πολωνία, Ουκρανία, Σκωτία, Ουγγαρία, Σουηδία, Αλβανία, Β. Ιρλανδία, Σερβία, Ελλάδα

4ο γκρουπ: Τουρκία, Σλοβενία, Ισραήλ, Ιρλανδία, Νορβηγία, Βουλγαρία, Ν. Φερόε, Μαυροβούνιο, Εσθονία

5ο γκρουπ: Κύπρος, Λετονία, Αρμενία, Φινλανδία, Λευκορωσία, FYROM, Αζερμπαϊτζάν, Λιθουανία, Μολδαβία

6ο γκρουπ: Καζακστάν, Λουξεμβούργο, Λιχτενστάιν, Γεωργία, Μάλτα, Σαν Μαρίνο, Ανδόρα.

liakosartaki

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
ειναι απιθανοι καποιοι δημοσιογραφοι -υπαλληλοι της ΕΠΟ.τωρα τους ενοχλει και η κριτικη και το κραξιμο που ριχνουμε στους διεθνεις...δεστε τι γραφει ενας καημενος στο contra.gr. Οι ανθρωποι δεν πανε καλα...

Όντως ελεεινό άρθρο. Ντροπή πια.........τι να πεις

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896

Πιο χαζός πεθαίνεις..........
Πως κατάντησαν έτσι οι άντρες ρε πούστη μου?????

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
ειναι απιθανοι καποιοι δημοσιογραφοι -υπαλληλοι της ΕΠΟ.τωρα τους ενοχλει και η κριτικη και το κραξιμο που ριχνουμε στους διεθνεις...δεστε τι γραφει ενας καημενος στο contra.gr. Οι ανθρωποι δεν πανε καλα...

Το μόσχι "ξέχασε" να γράψει όμως ότι αυτοί εκπροσωπόύν την Ελλάδα, ενώ εμείς τον εαυτό μας!

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Ο Παναγιώτης Κονέ, τοποθετήθηκε για την φωτογραφία, που …ήρθε στην επικαιρότητα τον παρουσιάζει να σχηματίζει με τα χέρια του τον αλβανικό αετό.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο διεθνής μέσος, ποτέ δεν έκρυψε πως είναι αλβανικής καταγωγής, όμως υπογράμμισε πως είναι Έλληνας πολίτης και πως θα προσπαθεί να τιμήσει τη χώρα, όποτε αυτό του ζητείται.

Αναλυτικά η δήλωση του διεθνούς μεσοεπιθετικού:

«Πληροφορήθηκα από την Κυριακή ότι μία φωτογραφία μου αναπαράγεται σε διαδικτυακά Μέσα και συνοδεύεται από αυθαίρετα σχόλια και συμπεράσματα. Δεν επέτρεψα στον εαυτό μου να με απασχολήσει το γεγονός, διότι ήμουν αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις μου με την Εθνική Ομάδα. Έχοντας ολοκληρώσει αυτές τις υποχρεώσεις, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι:

Η συγκεκριμένη φωτογραφία είχε τραβηχτεί πριν από χρόνια και είχε αναρτηθεί από τότε σε Μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν επελέγη τυχαία, λοιπόν, να αναπαραχθεί σε αυτό το χρονικό διάστημα. Ποτέ δεν έκρυψα ότι είμαι αλβανικής καταγωγής. Αυτό θα ήταν ασέβεια προς την πατρίδα των γονιών μου και πολλών συγγενών μου. Είμαι και Έλληνας πολίτης. Στην Ελλάδα μεγάλωσα, εκπαιδεύτηκα, έμαθα ποδόσφαιρο. Στη χώρα που υποδέχτηκε την οικογένειά μου και την οποία τιμώ όπως μπορώ. Αγωνίζομαι για πάνω από μία δεκαετία στις Εθνικές Ομάδες της Ελλάδας, από την Παίδων μέχρι την Ανδρών, και θα συνεχίσω να το κάνω όσο έχω δυνάμεις και όσο ο προπονητής μου κρίνει ότι αξίζω μια θέση στην ομάδα. Θα συνεχίσω, επίσης, να σέβομαι και να μην ξεχνώ τις ρίζες μου, παρότι αυτό από μερικούς δεν είναι αποδεκτό.

Πέρσι, όμως, που η τεχνητά επικαιροποιημένη φωτογραφία ήταν επίσης διαθέσιμη, ήταν αποδεκτό. Αλλά πέρσι ήμουν μέλος μιας ομάδας που ήταν στο Μουντιάλ. Αν το κριτήριο αποδοχής κάποιου είναι είτε ο βαθμός επιτυχίας του είτε μια καλή ή κακή μέρα μέσα στο γήπεδο, αυτό είναι ένα ζήτημα που δεν αφορά την Ελλάδα που ξέρω. Η Ελλάδα που εγώ και η οικογένειά μου γνωρίζουμε είναι μια χώρα που κάνει το αντίθετο: σου προσφέρει το δικαίωμα στην επιτυχία ανεξάρτητα με το ποιος είσαι και από πού προέρχεσαι».

URL]]

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Ο Παναγιώτης Κονέ, τοποθετήθηκε για την φωτογραφία, που …ήρθε στην επικαιρότητα τον παρουσιάζει να σχηματίζει με τα χέρια του τον αλβανικό αετό.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο διεθνής μέσος, ποτέ δεν έκρυψε πως είναι αλβανικής καταγωγής, όμως υπογράμμισε πως είναι Έλληνας πολίτης και πως θα προσπαθεί να τιμήσει τη χώρα, όποτε αυτό του ζητείται.

Αναλυτικά η δήλωση του διεθνούς μεσοεπιθετικού:

«Πληροφορήθηκα από την Κυριακή ότι μία φωτογραφία μου αναπαράγεται σε διαδικτυακά Μέσα και συνοδεύεται από αυθαίρετα σχόλια και συμπεράσματα. Δεν επέτρεψα στον εαυτό μου να με απασχολήσει το γεγονός, διότι ήμουν αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις μου με την Εθνική Ομάδα. Έχοντας ολοκληρώσει αυτές τις υποχρεώσεις, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι:

Η συγκεκριμένη φωτογραφία είχε τραβηχτεί πριν από χρόνια και είχε αναρτηθεί από τότε σε Μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν επελέγη τυχαία, λοιπόν, να αναπαραχθεί σε αυτό το χρονικό διάστημα. Ποτέ δεν έκρυψα ότι είμαι αλβανικής καταγωγής. Αυτό θα ήταν ασέβεια προς την πατρίδα των γονιών μου και πολλών συγγενών μου. Είμαι και Έλληνας πολίτης. Στην Ελλάδα μεγάλωσα, εκπαιδεύτηκα, έμαθα ποδόσφαιρο. Στη χώρα που υποδέχτηκε την οικογένειά μου και την οποία τιμώ όπως μπορώ. Αγωνίζομαι για πάνω από μία δεκαετία στις Εθνικές Ομάδες της Ελλάδας, από την Παίδων μέχρι την Ανδρών, και θα συνεχίσω να το κάνω όσο έχω δυνάμεις και όσο ο προπονητής μου κρίνει ότι αξίζω μια θέση στην ομάδα. Θα συνεχίσω, επίσης, να σέβομαι και να μην ξεχνώ τις ρίζες μου, παρότι αυτό από μερικούς δεν είναι αποδεκτό.

Πέρσι, όμως, που η τεχνητά επικαιροποιημένη φωτογραφία ήταν επίσης διαθέσιμη, ήταν αποδεκτό. Αλλά πέρσι ήμουν μέλος μιας ομάδας που ήταν στο Μουντιάλ. Αν το κριτήριο αποδοχής κάποιου είναι είτε ο βαθμός επιτυχίας του είτε μια καλή ή κακή μέρα μέσα στο γήπεδο, αυτό είναι ένα ζήτημα που δεν αφορά την Ελλάδα που ξέρω. Η Ελλάδα που εγώ και η οικογένειά μου γνωρίζουμε είναι μια χώρα που κάνει το αντίθετο: σου προσφέρει το δικαίωμα στην επιτυχία ανεξάρτητα με το ποιος είσαι και από πού προέρχεσαι».

http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2015/06/kone1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Γεια σου τσολιά Κονέ!

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26