redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ετσι ακουσα στην πιατσα τυπεΓιατι, θα φερουμε τον Τραπατονι?
ετσι ακουσα στην πιατσα τυπεΓιατι, θα φερουμε τον Τραπατονι?
o οποιος εκανε το ντεμπουτο του με την εθνικη στα 30 τουΑκριβώς...σκέψου τι παίκτε έπαιζαν χθες Καράμπελας,Σάμαρης,Μώρας,Μάνταλος,Γκέκας κλπ. Έχουν και πολύ μεγάλη διαφορά σε αξία αυτοί απο τους παίκτες των Φερόε ?? Η ντρίπλα του οδοποιού Βάτναμαρ πάνω στον Καράμπελα στο γκολ τα λέει όλα !
Ιταλος δεν προκειται να αναλαβει ξανα την Εθνικη ουτε σε δυο αιωνες.ετσι ακουσα στην πιατσα τυπε
και ο τραπατονι απατεωνας ειναι δηλαδη τυπε?
τυπε ειναι ποιοτικος ο κ.ρανιερι φαινεται αλλωστε και απο τον ενδυματολογικο του κωδικαναι τυπε αδικως κατηγορουν ρανιερι.....ο ανθρωπος επρεπε να αντιμετωπισει την παγκοσμια παραγκα και τα ζωαδια που εχουμε για παιχτες
εγω πιστευω οτι θα αναλαβει ο παρασχος την εθνικηΑντί για Τραπατόνι δεν παιρνουμε τον Μπιγκόν;
ευχαριστω νασε καλαΕλα κουλε, σε βοήθησα. Ειχες πατησει καταλαθος αυτο ---> [
εγω πιστευω οτι θα αναλαβει ο παρασχος την εθνικη
τυπε ειναι ποιοτικος ο κ.ρανιερι φαινεται αλλωστε και απο τον ενδυματολογικο του κωδικα
http://[URL unfurl="true"]www.onlarissa.gr/wp-content/uploads/2014/07/ranieri.jpg[/img[/URL]]
[img]http://content-mcdn.sentragoal.gr/filesystem/images/20140703/low/pegasus_LARGE_t_1041_106306513.JPG
Ραυτοπουλος
θα συμφωνούσα απόλυτα εάν χαναμε απο ουγγαρια,ρουμανία,φιλανδία κλπ....Ραυτοπουλος
μια ερωτηση ρε παιδια...χρεωνουν τον εναν χρεωνουν τον αλλο ,μια για το ενα μια για το αλλο...
και ρωταω τωρα εγω...αφελως και χωρις κακια προθεση...
ειχε την πολυτελεια η ελλαδα να μην εχει στην δεκαοχταδα της τον κωστα μητρογλου;που εβαλε στα δεκαπεντε τελευταια λεπτα που επαιξε ενα πολυ ωραιο γκολ;
γιατι δεν ακουω κανενα ''δικαστη δημοσιογραφο'' να το αναφερει;
εχετε καποια λογικη εξηγηση;
η μηπως δεν θεωριετε και εσεις λαθος την μη κληση καν στην αποστολη του μητρογλου;
δεν διαφωνω μαζι σου...Αμα τυπε χρειαζομαστε τον Μητρογλου για να νικησουμε τα Φεροες (που μικτη μπουρδελα κομ να κατεβαιναμε θα κερδιζαμε) ζητω που καηκαμε
μα πας καλάμια ερωτηση ρε παιδια...χρεωνουν τον εναν χρεωνουν τον αλλο ,μια για το ενα μια για το αλλο...
και ρωταω τωρα εγω...αφελως και χωρις κακια προθεση...
ειχε την πολυτελεια η ελλαδα να μην εχει στην δεκαοχταδα της τον κωστα μητρογλου;που εβαλε στα δεκαπεντε τελευταια λεπτα που επαιξε ενα πολυ ωραιο γκολ;
γιατι δεν ακουω κανενα ''δικαστη δημοσιογραφο'' να το αναφερει;
εχετε καποια λογικη εξηγηση;
η μηπως δεν θεωριετε και εσεις λαθος την μη κληση καν στην αποστολη του μητρογλου;
τυπε με μια εντεκαδαΑμα τυπε χρειαζομαστε τον Μητρογλου για να νικησουμε τα Φεροες (που μικτη μπουρδελα κομ να κατεβαιναμε θα κερδιζαμε) ζητω που καηκαμε
300 ετων το κεντρο τύπε, αργη θα ηταν η αναπτυξη...τυπε με μια εντεκαδα
gl τερμα
λουστφορλαιφ μεμοσαν χρηστιδης τραμουντανας αμυνα
κοσνικ βολτερος σαιντ αλεξ71 κεντρο
γκαν κλαμπ και απολυτος σεντερφορ τους ειχαμε βαλει τρια μπαλακια ανετα
οι ανθρωποι τα δώσαν όλαΑμα τυπε χρειαζομαστε τον Μητρογλου για να νικησουμε τα Φεροες (που μικτη μπουρδελα κομ να κατεβαιναμε θα κερδιζαμε) ζητω που καηκαμε