You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πάμε Ελλαδάρα!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 323K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Αναβληθηκαν τα πρωταθλήματα επειδή καποιος χτυπησε τον Ζωγραφο? Είναι σοβαρα πραγματα αυτά?
Μήπως σοκαρίστηκαν οι παίκτες απ'τον ξυλοδαρμό του Ζωγράφου,γι'αυτό έχασαν ?
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.534
- Πόντοι
- 17.470
Μπραβο στα παλικαρια μας ,παιξαν μπαλαρα απεναντι σε μια υπερομαδα και καταφεραν να κρατησουν το 0-1
Aδικηθηκαμε και στο πεναλτι που δεν μας δοθηκε να τα λεμε αυτα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Κατά τα αλλα είναι πολύ αξιόπιστος για να κατηγορει αλλους. Μονο με το λογο του και χωρις καμια αποδειξη. Τωρα που θα του φουσκωσει ο τιγρης μια μηνυση, θα ικετευει στο δικαστηριο για συγνωμη.συγγνώμη ο Μαρινάκης δεν εχει εισαγγελικές διώξεις στο συρτάρι του για εγκληματικες οργανώσεις?
Enginieros
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2014
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
αυτή η εθνική των κλαρινογαμπρών ούτε τα νησιά γκαλαμπάγκος δεν θα μπορούσε να κερδίσει
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Εδώ που τα λεμε, σιχαθηκα να τους βλεπω ολους με τα γενια και τα μουσια. Δεν πανε να ξυριστούνε λεω γω.αυτή η εθνική των κλαρινογαμπρών ούτε τα νησιά γκαλαμπάγκος δεν θα μπορούσε να κερδίσει
hounik
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 25
- Like
- 91
- Πόντοι
- 5.765
ο λαθρεμπορος είναι αξιόπιστος? Αυτός είναι καταδικος αν έχω ακούσει καλά. Και το τρομερό είναι που τον θεωρείτε και σωτήρα της αεκ. Αυτός μόνο έχει βγάλει από την αεκ.Κατά τα αλλα είναι πολύ αξιόπιστος για να κατηγορει αλλους. Μονο με το λογο του και χωρις καμια αποδειξη. Τωρα που θα του φουσκωσει ο τιγρης μια μηνυση, θα ικετευει στο δικαστηριο για συγνωμη.
Jigsaw24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2013
- Like
- 739
- Πόντοι
- 96
Ο Βαζάκας δεν είναι αυτος?
Ο Χατζάρας είναι. Μάλλον δεν τον κατάλαβες επειδή δεν φοράει το καπελάκι.
Επισκέπτης
[move][size=70pt]ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΝΕ ΤΑ ΦΕΡΟΕ![/size][/move]
Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
[move][size=70pt]ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΝΕ ΤΑ ΦΕΡΟΕ![/size][/move]
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Βασίλης Τοροσίδης στην κάμερα του OTE:
«Και στα τέσσερα ματς που έχουμε παίξει μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει αυτό που υπήρχε... Δεν έχω εξήγηση. ου υπήρχε. Δεν έχω εξήγηση. Είμαστε τουλάχιστον τραγικοί, δεν χωράει κριτική, τι να πει κανείς... Βλέπεις μια Εθνική που δεν την έχεις δει ποτέ... Το είπα και με τη Βόρειο Ιρλανδία, έχουμε χάσει την ταυτότητά μας, αλλά και το να χάνουμε απ' τα Νησιά Φερόε είναι τουλάχιστον τραγικό» είπε αρχικά και συμπλήρωσε:
«Το πιο εύκολο απ' όλα είναι να μοιράσουμε ευθύνες. Εμείς σαν ποδοσφαιριστές φταίμε. Δεν μπορεί να σου φταίει τίποτα άλλο (κόσμος, διοίκηση, προπονητής) όταν χάνεις απ' τα Νησιά Φερόε. Είναι ανεπίτρεπτο να χάνεις με αυτό τον τρόπο με κλασικές ευκαιρίες των αντιπάλων μας, όταν εμείς έχουμε τέτοια ποιότητα. Είμαστε επιεικώς απαράδεκτοι, ο κόσμος ήταν ξανά εδώ, αλλά τους δώσαμε ακόμα μια πίκρα. Όπως και σε όλη την Ελλάδα. Εγώ σαν αρχηγός και σαν παίκτης ζητάω συγγνώμη και νομίζω πως αυτό είναι επιθυμία όλων. Δεν ξέρω πραγματικά...».
Και κατέληξε: «Είμαι 7-8 χρόνια στην ομάδα, δεν το έχω ξαναζήσει αυτό που ζούμε... Να μιλήσω για πρόκριση θα ήταν κωμικό, όταν χάνεις απ' τα Νησιά Φερόε. Δεν χρειάζεται να κοροϊδεύουμε τον κόσμο. Αν συνεχίσουμε με αυτό το πρόσωπο, ούτε νίκη δεν θα πάρουμε στα προκριματικά. Αν αλλάξουμε εικόνα, ίσως έχουμε μια ελπίδα... Έχουμε μιλήσει πολλές φορές μεταξύ μας, αλλά δυστυχώς δεν αλλάζει κάτι. Απορώ... Τουλάχιστον παλιά πολεμούσαμε. Δεν παίζαμε μεγάλη μπάλα, αλλά τα καταφέρναμε, ήμασταν συμπαγείς. Με ποιον και να παίξουμε σήμερα, μπορούμε να χάσουμε, ακόμα και με το χωριό μου... Δεν υπάρχει σωτηρία αν δεν επανέλθει η νοοτροπία και το πάθος που είχαμε. Αν συνεχίσουμε έτσι, θα φτάσουμε στην προ Ρεχάγκελ εποχή. Αν δεν αλλάξουμε, θα βουλιάξουμε».
Ενώ μέχρι και 1.6εκατ. ευρώ μπορεί να φτάσει η... λυπητερή από μια ενδεχόμενη απόλυση Ρανιέρι. Οι άνθρωποι που τον επέλεξαν "διαφημίζοντας" πως θα κάνουν την Εθνική μια ελκυστική ομάδα τώρα εμφανίζονται οργισμένοι με τον Ιταλό. Άνθρωποι της ΕΠΟ διαρρέουν πως υπάρχει οργή για τον Ρανιέρι και για τη στάση του να μην αποχωρήσει μετά την ήττα-ντροπή από τους ερασιτέχνες των Φαρόε. Ο Ιταλός "κάθεται" πάνω στο παχυλό του συμβόλαιο και περιμένει τις εξελίξεις θέλοντας να φουσκώσει ακόμα περισσότερο τον λογαριασμό του. Στόχος της ΕΠΟ είναι να ρίξει το ποσό της αποζημίωσης και να τελειώσει άμεσα τον Ρανιέρι. Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει τα τραγική επιλογή της Ομοσπονδίας η οποία δεν θα λογοδοτήσει για τα δικά της λάθη.
«Και στα τέσσερα ματς που έχουμε παίξει μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει αυτό που υπήρχε... Δεν έχω εξήγηση. ου υπήρχε. Δεν έχω εξήγηση. Είμαστε τουλάχιστον τραγικοί, δεν χωράει κριτική, τι να πει κανείς... Βλέπεις μια Εθνική που δεν την έχεις δει ποτέ... Το είπα και με τη Βόρειο Ιρλανδία, έχουμε χάσει την ταυτότητά μας, αλλά και το να χάνουμε απ' τα Νησιά Φερόε είναι τουλάχιστον τραγικό» είπε αρχικά και συμπλήρωσε:
«Το πιο εύκολο απ' όλα είναι να μοιράσουμε ευθύνες. Εμείς σαν ποδοσφαιριστές φταίμε. Δεν μπορεί να σου φταίει τίποτα άλλο (κόσμος, διοίκηση, προπονητής) όταν χάνεις απ' τα Νησιά Φερόε. Είναι ανεπίτρεπτο να χάνεις με αυτό τον τρόπο με κλασικές ευκαιρίες των αντιπάλων μας, όταν εμείς έχουμε τέτοια ποιότητα. Είμαστε επιεικώς απαράδεκτοι, ο κόσμος ήταν ξανά εδώ, αλλά τους δώσαμε ακόμα μια πίκρα. Όπως και σε όλη την Ελλάδα. Εγώ σαν αρχηγός και σαν παίκτης ζητάω συγγνώμη και νομίζω πως αυτό είναι επιθυμία όλων. Δεν ξέρω πραγματικά...».
Και κατέληξε: «Είμαι 7-8 χρόνια στην ομάδα, δεν το έχω ξαναζήσει αυτό που ζούμε... Να μιλήσω για πρόκριση θα ήταν κωμικό, όταν χάνεις απ' τα Νησιά Φερόε. Δεν χρειάζεται να κοροϊδεύουμε τον κόσμο. Αν συνεχίσουμε με αυτό το πρόσωπο, ούτε νίκη δεν θα πάρουμε στα προκριματικά. Αν αλλάξουμε εικόνα, ίσως έχουμε μια ελπίδα... Έχουμε μιλήσει πολλές φορές μεταξύ μας, αλλά δυστυχώς δεν αλλάζει κάτι. Απορώ... Τουλάχιστον παλιά πολεμούσαμε. Δεν παίζαμε μεγάλη μπάλα, αλλά τα καταφέρναμε, ήμασταν συμπαγείς. Με ποιον και να παίξουμε σήμερα, μπορούμε να χάσουμε, ακόμα και με το χωριό μου... Δεν υπάρχει σωτηρία αν δεν επανέλθει η νοοτροπία και το πάθος που είχαμε. Αν συνεχίσουμε έτσι, θα φτάσουμε στην προ Ρεχάγκελ εποχή. Αν δεν αλλάξουμε, θα βουλιάξουμε».
Ενώ μέχρι και 1.6εκατ. ευρώ μπορεί να φτάσει η... λυπητερή από μια ενδεχόμενη απόλυση Ρανιέρι. Οι άνθρωποι που τον επέλεξαν "διαφημίζοντας" πως θα κάνουν την Εθνική μια ελκυστική ομάδα τώρα εμφανίζονται οργισμένοι με τον Ιταλό. Άνθρωποι της ΕΠΟ διαρρέουν πως υπάρχει οργή για τον Ρανιέρι και για τη στάση του να μην αποχωρήσει μετά την ήττα-ντροπή από τους ερασιτέχνες των Φαρόε. Ο Ιταλός "κάθεται" πάνω στο παχυλό του συμβόλαιο και περιμένει τις εξελίξεις θέλοντας να φουσκώσει ακόμα περισσότερο τον λογαριασμό του. Στόχος της ΕΠΟ είναι να ρίξει το ποσό της αποζημίωσης και να τελειώσει άμεσα τον Ρανιέρι. Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει τα τραγική επιλογή της Ομοσπονδίας η οποία δεν θα λογοδοτήσει για τα δικά της λάθη.
Επισκέπτης
Συντροφε εχει μπουζουκια αποψε, θα το καψουμε λεμε...
koyiot1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 79
- Πόντοι
- 26
τριημερο γλεντι......Συντροφε εχει μπουζουκια αποψε, θα το καψουμε λεμε...
Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Θα πάμε,μπουζούκια, για σουβλάκια,μπορεί και στην Αμφίπολη ! Έχουμε καιρό αφού το πρωτάθλημα έχει τελειώσει και δεν έχουμε υποχρεώσεις...
Επισκέπτης
Ο-1 αντι για 0-4 δεν πειραζει ομως, παλι τεζα εμειναν οι βλαχοι, χαχα
Επισκέπτης
Ο αλο ο αιληνα που μας πουλισε πνευμα προχταισ δεν εμφανοιστεικε ακωμα συντροφε.
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
ΕΛΕΟΣ!!! Να τον διωξουν με τις κλωτσιες!!! Ας του δωσουν την αποζημιωση και να μην τον ξαναδουμε! Εχω σιχαθει να τον βλεπω! Μας εχει εξευτελισει παγκοσμιως! Αυτος ο ανθρωπος δεν εχει αξιοπρεπεια! Προκειμενου να παρει την αποζημιωση δεν παραιτηθηκε ουτε σημερα! Ειναι αναισθητος!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 230
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 28K