αντε βρες καλύτερο αυτη την εποχήΣτα 77 του?
και τι σημασία εχει η ηλικια ρε μπουμπουνα
παντως σίγουρα ο οττο θατρεχε περισσοτερο στην προπονιση απο αυτα τα μοσχαρια πλην χριστοδουλοπουλου στα 78 του
αντε βρες καλύτερο αυτη την εποχήΣτα 77 του?
Ο Τσιώλης μας κάνει?αντε βρες καλύτερο αυτη την εποχή
σιγα μην βαλουν και τον βασιλη δανιηλ τυπεΑν δεν μπορει παντως παράλληλα με τον ΠΑΟΚ να εχει την εθνικη ο Αναστασιάδης, νομιζω δεν υπαρχει καμια άλλη λυση πλην Τσιώλη.
Ισως δεν είναι τυχαιο ότι σημερα τον βαλανε να...σχολιαζει κιολας το ματς στη ΝΕΡΙΤ.
Αυτές οι μαλακιες θα μας φανε. Τι σχεση εχει ο Δανιηλ με τον Τσιωλη?σιγα μην βαλουν και τον βασιλη δανιηλ τυπε
γιατι ο δανιηλ δεν εκανε εργο δηλαδη?Αυτές οι μαλακιες θα μας φανε. Τι σχεση εχει ο Δανιηλ με τον Τσιωλη?
Ο Τσιωλης είναι προπονηταρας. Όπου πηγε (πλην Αρη) εκανε εργο και προσεφερε.
Πειτε μου έναν καλυτερο.
αλεφαντος λεμεΑυτές οι μαλακιες θα μας φανε. Τι σχεση εχει ο Δανιηλ με τον Τσιωλη?
Ο Τσιωλης είναι προπονηταρας. Όπου πηγε (πλην Αρη) εκανε εργο και προσεφερε.
Πειτε μου έναν καλυτερο.
Όποιος δεν βλέπει ότι δεν υπάρχουν παίκτες που να μπορούν να κάνουν παιγνίδι, δεν ξέρει από μπάλα
Ενώ τα Φεροε και η βορεια ιρλανδια ας πουμε, ειχαν τον Μπράιτνερ και τον Κρόιφ.Όποιος δεν βλέπει ότι δεν υπάρχουν παίκτες που να μπορούν να κάνουν παιγνίδι, δεν ξέρει από μπάλα
Ο Τσιώλης μας κάνει?
Εγω παλι λεω να επικρατησει καποτε η σοβαροτητα, αν θελουμε αποτελέσματα.Εγώ θέλω Αλέφαντο. Τα έλεγε άλλωστε για τον "παγκάκη"
αρα να παρουμε Μπαμπη ΤεννεΕγω παλι λεω να επικρατησει καποτε η σοβαροτητα, αν θελουμε αποτελέσματα.
ο τακης λεμονης πως σου φαινεται σαν λυση τυπε?Εγω παλι λεω να επικρατησει καποτε η σοβαροτητα, αν θελουμε αποτελέσματα.
ο ντουσαν βατραχοβιτς που βρισκεται τυπε?αρα να παρουμε Μπαμπη Τεννε