alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Ελα τύπε μου! Τι γινεσαι??? Εισαι καλα?? Μας ελειψες!Άλεεεεεεεεεεεεεεξ!!!!Που σαι μεγάλε???
Και να του πούμε να κάνει ότι ακριβώς έκανε και ο Ρεχάγκελ!
Ελα τύπε μου! Τι γινεσαι??? Εισαι καλα?? Μας ελειψες!Άλεεεεεεεεεεεεεεξ!!!!Που σαι μεγάλε???
Και να του πούμε να κάνει ότι ακριβώς έκανε και ο Ρεχάγκελ!
Διάβασμα γιατί τελειώνω φέτος!Ελα τύπε μου! Τι γινεσαι??? Εισαι καλα?? Μας ελειψες!
Αφού ο Νικολακόπουλος είχε γράψει οτι είναι ο Έλληνας Ινιέστα επειδή μια φορά πέρασε 2 κάθετες στο ίδιο παιχνίδι....
Τουλάχιστον στην άμυνα θα είμαστε πιο ορθολογικά στημένοι. Με Βύντρα στα δεξιά έκαναν πάρτι οι Β. Ιρλανδοί. Ασε που έτσι όπως το είδα το γκολ μου φαίνεται πως αυτός και ο Καρνέζης (που πάλι όρθιος το έφαγε) φέρουν τη μεγαλύτερη ευθύνη από όλη την αμυντική λειτουργία.Το φαγατε ρε το παιδι το Λουκά..
Αντε με το καλο φιλε μου.Διάβασμα γιατί τελειώνω φέτος!
Διάβασμα γιατί τελειώνω φέτος!
Ο Στάφυ είναι η όαση σήμερα!Πώς σου φάνηκε η 30αρα μπαλιά πριν λίγο;
δεν εχεις άδικο...Τουλάχιστον στην άμυνα θα είμαστε πιο ορθολογικά στημένοι. Με Βύντρα στα δεξιά έκαναν πάρτι οι Β. Ιρλανδοί. Ασε που έτσι όπως το είδα το γκολ μου φαίνεται πως αυτός και ο Καρνέζης (που πάλι όρθιος το έφαγε) φέρουν τη μεγαλύτερη ευθύνη από όλη την αμυντική λειτουργία.
Γιατι προφανως θεωρει τον εαυτο του ικανοτερο των επιθετικών μας (δεν εχει και πολύ αδικο).Ο Τόρο γιατί προσπαθεί να βάλει γκολ?
Θα το γυρισουμε ρε σεις, υπομονη (αν και θα χασω το αντερ).
κατσε μη φαμε και δευτεροΘα το γυρισουμε ρε σεις, υπομονη (αν και θα χασω το αντερ).
Κλάους-Μήτρο δεν υπάρχουν μέχρι τώρα.....καλύτερος ο Καρέλης που τουλάχιστον προσπαθεί...Γιατι προφανως θεωρει τον εαυτο του ικανοτερο των επιθετικών μας (δεν εχει και πολύ αδικο).
με σαλιο και υπομονη ο κωλος γινεται μουνι οχι ασσος τυπε