έχω την εντύπωση ότι μετράνε τα σώματα όχι τα πόδια! δεν θυμάμαι να πω την αλήθεια.no no no
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πάμε Ελλαδάρα!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 322K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Ανεξάρτητα από όλα αυτά πάντως... τους πηδήξαμε κι ησύχασαν! Βέβαια, δεν ξεπλύναμε όλη την ντροπή (το 1-4 ανήμερα 25ης Μαρτίου δεν πιάνεται με τίποτα!!!) αλλά παίξαμε καλά, αυτοί πανικοβλήθηκαν και πήραμε αυτό που θέλαμε! ΜΕΣΑ στην Πόλη!!!
Εντάξει, δε μπήκαν κάποια γκολ, αλλά νικήσαμε σχετικά εύκολα, και με καλή εμφάνιση...
έχω την εντύπωση ότι μετράνε τα σώματα όχι τα πόδια! δεν θυμάμαι να πω την αλήθεια.
μα και στο σωμα Καλυμμένος ειναι
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Eντάξει, είναι βάζελος και το ξέρουμε όλοι! Πάντως σήμερα Άντζα και Τοροσίδη έβγαλε καλύτερους παίκτες.
Ανεξάρτητα από όλα αυτά πάντως... τους πηδήξαμε κι ησύχασαν! Βέβαια, δεν ξεπλύναμε όλη την ντροπή (το 1-4 ανήμερα 25ης Μαρτίου δεν πιάνεται με τίποτα!!!) αλλά παίξαμε καλά, αυτοί πανικοβλήθηκαν και πήραμε αυτό που θέλαμε! ΜΕΣΑ στην Πόλη!!!
Ναι τον Σωτηρακοπουλο περιμεναμε να αποδωσει τα ευσημα σε Αντζα και Τοροσιδη...
Ντροπη ειναι.......,ο χαμενος του 1-4 της Αθηνας να παιζει στα σαλε της Ελβετιας και ο κερδισμενος να βλεπει απο τον καναπε....
δεν μπορώ να βγάλω άκρη! στον πούτσο μας όπως και να'χει!μα και στο σωμα Καλυμμένος ειναι
το έγραψα αν κάποιος ξέρει τι ισχύει.
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Τ ι ψαχνεται ρε παιδια,αν ειναι οφ-σαιντ το γκολ....Σε προηγουμενες φασεις ειχε τα δωσει οριακα παλι ....Απλως ο βοηθος δεν σηκωσε το σημαιακι και το τοπι αναπαυθηκε στο πλεκτο....
Ισως παλι να εκρινε ποιος επαιξε μπαλα και ποιος προσπαθουσε να εκμαιευσει αποφαση με το ζορι κανοντας αστειες βουτιες,και ειπε να το σιγουρεψει ο ανθρωπος..
Το θεμα ειναι οτι απο την γενικοτερη αγωνιστικη εικονα,η ομαδα μας επαιξε περα απο καλη μπαλα,και καθαρη ,μη διεκδικοντας σφυριγματα....
Εκτος απο τον Αντζα,εμενα μου αρεσε και ο Αμανατιδης πολυ ..σημερα..Τι λετε και εσεις?
Ισως παλι να εκρινε ποιος επαιξε μπαλα και ποιος προσπαθουσε να εκμαιευσει αποφαση με το ζορι κανοντας αστειες βουτιες,και ειπε να το σιγουρεψει ο ανθρωπος..
Το θεμα ειναι οτι απο την γενικοτερη αγωνιστικη εικονα,η ομαδα μας επαιξε περα απο καλη μπαλα,και καθαρη ,μη διεκδικοντας σφυριγματα....
Εκτος απο τον Αντζα,εμενα μου αρεσε και ο Αμανατιδης πολυ ..σημερα..Τι λετε και εσεις?
δεν μπορώ να βγάλω άκρη! στον πούτσο μας όπως και να'χει!
το έγραψα αν κάποιος ξέρει τι ισχύει.
Στα σώματα είναι περίπου ιδία, και είναι στην ευθεία άρα, είναι υπέρ του επιτιθεμένου
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
Στα σώματα είναι περίπου ιδία, και είναι στην ευθεία άρα, είναι υπέρ του επιτιθεμένου
Πολύ σωστά,δεν υπάρχει υποψία οφ-σάιτ,μπράβο στα παιδιά,στο φινάλε και το 0-1, αντί για 0-3 ή και 0-4 ΝΙΚΗ-ΠΡΟΚΡΙΣΗ είναι,τέλος καλό όλα καλά.
ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΑΔΑΡΑ...........!!!!!!!!!!!!!!!
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Οι τουρκογυφτοι χακερς την καναν τη ζημια τους
Μπειτε στο σαιτ της ΕΠΟ
ΜΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ
ειχε ξανασυμβει και μετα τον πρωτο αγωνα
παλι σημερα χακερς?Εκει στην ΕΠΟ οι admin πανε για ''φραπεδακι''?
Μπειτε στο σαιτ της ΕΠΟ
ΜΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.366
- Πόντοι
- 506
Μπειτε στο σαιτ της ΕΠΟ
ΜΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ
Και τι έγινε, κάτι νομίζει ότι έκανε το μαλακισμένο το τουρκοχακερακι.
chrisnmm96
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Like
- 690
- Πόντοι
- 80
Προσκυνώ τον θεό Otto που για δεύτερη φορά θα μας οδηγήσει στο EURO. Τον ανθρωπο που δίδαξε πειθαρχεια και μεθοδικότητα στουσ παίχτες μας και τους έχει κάνει μία souper ανταγωνιστική ομάδα. Εμένα αυτό μου αρκεί αν και με καλόμαθε και περιμένω να δω τι θα σκαρφιστεί πάλι στο EURO
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
ΕΙναι φανερο οτι αν συνεχισει ετσι η Εθνικη και εχει καλο ομιλο στο ΕURO μπορει να προχωρησει αρκετα. Ευτυχως που ξυπνησαν μετα το 1-4 με τη Τουρκια και παιζουν καλα. ΣΤο ματς στη Νορβηγια ηταν φοβεροι παντως.
ΕΛΑ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΠΑΛΙ!!!!!!!
ΕΛΑ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΠΑΛΙ!!!!!!!
Επισκέπτης
Εγω ακομα τραγουδαω .
Ananin amina kale kurar sabah aksam mac yaparim .
ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ .
Ananin amina kale kurar sabah aksam mac yaparim .
ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ .
Επισκέπτης
Μπειτε στο σαιτ της ΕΠΟ
ΜΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ
Ακόμα κάτω είναι το site της ΕΠΟ. Σε κάνει αυτόματα redirect στο site της HOL.
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
Παντως πως αυτη η ομαδα
Χαλκιάς, Σεϊταρίδης, Τοροσίδης, Δέλλας, Κυργιάκος, Αντζας, Μπασινάς, Καραγκούνης, Χαριστέας (59' Σαμαράς), Αμανατίδης, Γκέκας (56' Λυμπερόπουλος).
Που αποτελειται απο 7 "πρωην βαζελους", που καποιοι εφυγαν ως αποτυχημενοι, με τον αργο Δελλα τον ΑΝΤΖΑ και τον Τοροσίδη ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ δεν μπορω να καταλάβω
Μηπως να κάνουμε πρωθυπουργο τον ΟΤΤΟ!!!
Χαλκιάς, Σεϊταρίδης, Τοροσίδης, Δέλλας, Κυργιάκος, Αντζας, Μπασινάς, Καραγκούνης, Χαριστέας (59' Σαμαράς), Αμανατίδης, Γκέκας (56' Λυμπερόπουλος).
Που αποτελειται απο 7 "πρωην βαζελους", που καποιοι εφυγαν ως αποτυχημενοι, με τον αργο Δελλα τον ΑΝΤΖΑ και τον Τοροσίδη ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ δεν μπορω να καταλάβω
Μηπως να κάνουμε πρωθυπουργο τον ΟΤΤΟ!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 230
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 28K