Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
εξηγω παραπανωΓιατί σπεύδεις με τοσο παθος να δειξεις ότι δεν εχεις μυρωδια από μπαλα?
εξηγω παραπανωΓιατί σπεύδεις με τοσο παθος να δειξεις ότι δεν εχεις μυρωδια από μπαλα?
αυτο καταλαβες;Ρε Χρηστιδη εδω λεμε γιατι δεν τραβαει η Εθνική και εσενα το κολλημα σου ειναι αν ο παικτης του Ολυμπιακου ή του Παοκ ηταν χειρότερος (και οχι καλυτερος )
Δεν εχω μυρωδια απο μπαλα,επειδη θεωρω οτι παιχτης με 6 γκολ σε 4 ματς στην τουρκια,με ομαδα μικρομεσαια,αυτη την εποχη ειναι καλυτερη επιλογη απο τον Μητρογλου του 1 γκολ με πεναλτυ και του Κλαους των 2 γκολ,παιζοντας στις 2 κορυφαιες αυτη την στιγμη ομαδες στην Ελλαδα.Οκ.Γιατί σπεύδεις με τοσο παθος να δειξεις ότι δεν εχεις μυρωδια από μπαλα?
Δεν εχεις μυρωδια από μπαλα, όταν λες ότι λειπει ενας παικτης 35 χρονων, που επι δυο χρονια δεν ταιριαζει σε τιποτα με το συστημα της Εθνικης και το χαλαει, εχει να βαλει γκολ δύο χρονια και το μονο που ξερει είναι να δημιουργει πρόβλημα στα αποδυτήρια με δηλωσεις.Δεν εχω μυρωδια απο μπαλα,επειδη θεωρω οτι παιχτης με 6 γκολ σε 4 ματς στην τουρκια,με ομαδα μικρομεσαια,αυτη την εποχη ειναι καλυτερη επιλογη απο τον Μητρογλου του 1 γκολ με πεναλτυ και του Κλαους των 2 γκολ,παιζοντας στις 2 κορυφαιες αυτη την στιγμη ομαδες στην Ελλαδα.Οκ.
Ο Γκέκας έχει 30 γκολ περίπου με την Εθνική ομάδα,είχε βγει πρώτος σκόρερ σε προκριματική φάση euro σε όλη την ευρώπη,πρώτος σκόρερ στο Γερμανικό και Ελληνικό πρωτάθλημα επίσης...Απο Αθανασιάδη πολύ καλύτερος ακόμα και σήμερα
Αυτό βγαζεις, ναι, γιατι δεν μπορεις να πεισεις κανεναν ότι θα ειχες το ιδιο παθος για τον Μήτρογλου, εάν ηταν παικτης του ΠΑΟΚ ή του Παναθηναικου.αυτο καταλαβες;
αν δεις την συζητηση και τις αποψεις μου απο την αρχη θα καταλαβαινες...η κατσε και ψαξε η μεινε στην αποψη σου...εγω δεν εχω προβλημα...Αυτο βγαζεις πρως τα εξω με τον τροπο που γραφεις
Και ο Αναστόπουλος 50 νομιζω, φερτε τον να παιξει...Ο Γκέκας έχει 30 γκολ περίπου με την Εθνική ομάδα,είχε βγει πρώτος σκόρερ σε προκριματική φάση euro σε όλη την ευρώπη,πρώτος σκόρερ στο Γερμανικό και Ελληνικό πρωτάθλημα επίσης...Απο Αθανασιάδη πολύ καλύτερος ακόμα και σήμερα
εξηγω παρακατω...Αυτό βγαζεις, ναι, γιατι δεν μπορεις να πεισεις κανεναν ότι θα ειχες το ιδιο παθος για τον Μήτρογλου, εάν ηταν παικτης του ΠΑΟΚ ή του Παναθηναικου.
Eίχε βάλει με Βοσνία και Λετονία νομίζω τύπεΟχι ρε σύντροφε,νομίζω ο Χαριστέας έχει τόσα.Ο Γκέκας έχει να βάλει γκολ δύο χρόνια με εθνική...
Τελευταιο γκολ του Γκεκα με την Εθνικη είναι Σεπτεμβριος 2012.Eίχε βάλει με Βοσνία και Λετονία νομίζω τύπε
ρε μαλακα ξεκολλα...ελοιωσε η καραμελλα...ειπαμε η ελλαδα εχει σεντερ φορ με ονομα και επωνυμο...νοιωσε και ποναΔεν εχω μυρωδια απο μπαλα,επειδη θεωρω οτι παιχτης με 6 γκολ σε 4 ματς στην τουρκια,με ομαδα μικρομεσαια,αυτη την εποχη ειναι καλυτερη επιλογη απο τον Μητρογλου του 1 γκολ με πεναλτυ και του Κλαους των 2 γκολ,παιζοντας στις 2 κορυφαιες αυτη την στιγμη ομαδες στην Ελλαδα.Οκ.
ουτε στα πεναλτυ με τον κοστα ρικα δεν μπορεσε να βαλει τυπε :SΤελευταιο γκολ του Γκεκα με την Εθνικη είναι Σεπτεμβριος 2012.
Φιλε διαβασε προσεκτικα τι γραφω.Λεω οτι αυτην την στιγμη ειναι ο πιο φορμαρισμενος Ελληνας σεντερ φορ.Αν γνωριζες εστω λιγο απο μπαλιτσα,θα ηξερες τι σημαινει να ειναι ο παιχτης φορμαρισμενος.Ο μητρογλου σερνεται αυτην την στιγμη στον γαυρο;Το ιδιο και στην Εθνικη.Μπορει το παιδι σε 2-3 ματς να συνελθει και να αρχισει να βαζει γκολ παλι κατα ριπας.Αυτη τη στιγμη δεν μπορει και φαινεται.Μια μπαλια πηρε σημερα και μπουρδουκλωθηκε μονος του.Ο κλαους μια απο τα ιδια.Οτι δειχνει στον ΠΑΟΚ εδειξε και στην Εθνικη.ΠΕρυσι που ο μητρογλου ηταν σε δαιμονισμενη φορμα,ηταν το ιδιο και στην Εθνικη η οχι;Ε μην λες οτι εγω δεν ξερω μπαλιτσα.Δεν εχεις μυρωδια από μπαλα, όταν λες ότι λειπει ενας παικτης 35 χρονων, που επι δυο χρονια δεν ταιριαζει σε τιποτα με το συστημα της Εθνικης και το χαλαει, εχει να βαλει γκολ δύο χρονια και το μονο που ξερει είναι να δημιουργει πρόβλημα στα αποδυτήρια με δηλωσεις.
Τυπε ο Χαριστεας δεν εβαλε 30 γκολ σε ολη την καριερα του σε ολες τις δοργανώσεις. Πλακα κανω . Καταφερνε να βαζει κρισιμα γκολ.Οχι ρε σύντροφε,νομίζω ο Χαριστέας έχει τόσα.Ο Γκέκας έχει να βάλει γκολ δύο χρόνια με εθνική...
Και που το συζητάμε ακομη να εχουμε σεντερ φορ 35 χρονων, είναι εξοργιστικο.Φιλε διαβασε προσεκτικα τι γραφω.Λεω οτι αυτην την στιγμη ειναι ο πιο φορμαρισμενος Ελληνας σεντερ φορ.Αν γνωριζες εστω λιγο απο μπαλιτσα,θα ηξερες τι σημαινει να ειναι ο παιχτης φορμαρισμενος.Ο μητρογλου σερνεται αυτην την στιγμη στον γαυρο;Το ιδιο και στην Εθνικη.Μπορει το παιδι σε 2-3 ματς να συνελθει και να αρχισει να βαζει γκολ παλι κατα ριπας.Αυτη τη στιγμη δεν μπορει και φαινεται.Μια μπαλια πηρε σημερα και μπουρδουκλωθηκε μονος του.Ο κλαους μια απο τα ιδια.Οτι δειχνει στον ΠΑΟΚ εδειξε και στην Εθνικη.ΠΕρυσι που ο μητρογλου ηταν σε δαιμονισμενη φορμα,ηταν το ιδιο και στην Εθνικη η οχι;Ε μην λες οτι εγω δεν ξερω μπαλιτσα.
Ναι εγω δεν λεω οτι ο Μητρογλου δεν ειναι ο βασικος σεντερ φορ,λεω οτι αυτη τη στιγμη δεν ειναι σε φορμα.Αν ειναι σε φορμα ειναι αναντικαταστατος.ρε μαλακα ξεκολλα...ελοιωσε η καραμελλα...ειπαμε η ελλαδα εχει σεντερ φορ με ονομα και επωνυμο...νοιωσε και πονα
μου αρεσει που κανουν πεσιμο σε μενα τι βγαζω προς τα εξω ενω σε σενα κανενας δεν διακρινει να βγαζεις εμπαθεια για μητρογλου...
ολοι αντικειμενικοι σε αυτο το σαιτ