Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 323K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ρε Χρηστιδη εδω λεμε γιατι δεν τραβαει η Εθνική και εσενα το κολλημα σου ειναι αν ο παικτης του Ολυμπιακου ή του Παοκ ηταν χειρότερος (και οχι καλυτερος )
αυτο καταλαβες;  :think:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Αυτο βγαζεις πρως τα εξω με τον τροπο που γραφεις

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Γιατί σπεύδεις με τοσο παθος να δειξεις ότι δεν εχεις μυρωδια από μπαλα?
Δεν εχω μυρωδια απο μπαλα,επειδη θεωρω οτι παιχτης με 6 γκολ σε 4 ματς στην τουρκια,με ομαδα μικρομεσαια,αυτη την εποχη ειναι καλυτερη επιλογη απο τον Μητρογλου του 1 γκολ με πεναλτυ και του Κλαους των 2 γκολ,παιζοντας στις 2 κορυφαιες αυτη την στιγμη ομαδες στην Ελλαδα.Οκ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δεν εχω μυρωδια απο μπαλα,επειδη θεωρω οτι παιχτης με 6 γκολ σε 4 ματς στην τουρκια,με ομαδα μικρομεσαια,αυτη την εποχη ειναι καλυτερη επιλογη απο τον Μητρογλου του 1 γκολ με πεναλτυ και του Κλαους των 2 γκολ,παιζοντας στις 2 κορυφαιες αυτη την στιγμη ομαδες στην Ελλαδα.Οκ.
Δεν εχεις μυρωδια από μπαλα, όταν λες ότι λειπει ενας παικτης 35 χρονων, που επι δυο χρονια δεν ταιριαζει σε τιποτα με το συστημα της Εθνικης και το χαλαει, εχει να βαλει γκολ δύο χρονια και το μονο που ξερει είναι να δημιουργει πρόβλημα στα αποδυτήρια με δηλωσεις.

neFelina

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2013
Like
220
Πόντοι
21
Πάμε Ελλαδάρα 1 - 1 ........................................... μαλιστα...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ο Γκέκας έχει 30 γκολ περίπου με την Εθνική ομάδα,είχε βγει πρώτος σκόρερ σε προκριματική φάση euro σε όλη την ευρώπη,πρώτος σκόρερ στο Γερμανικό και Ελληνικό πρωτάθλημα επίσης...Απο Αθανασιάδη πολύ καλύτερος ακόμα και σήμερα

Οχι ρε σύντροφε,νομίζω ο Χαριστέας έχει τόσα.Ο Γκέκας έχει να βάλει γκολ δύο χρόνια με εθνική...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αυτό βγαζεις, ναι, γιατι δεν μπορεις να πεισεις κανεναν ότι θα ειχες το ιδιο παθος για τον Μήτρογλου, εάν ηταν παικτης του ΠΑΟΚ ή του Παναθηναικου.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Αυτο βγαζεις πρως τα εξω με τον τροπο που γραφεις
αν δεις την συζητηση και τις αποψεις μου απο την αρχη θα καταλαβαινες...η κατσε και ψαξε η μεινε στην αποψη σου...εγω δεν εχω προβλημα...
δεν με νοιαζει αν παιζει παιχτης της μιας η της αλλης ομαδας ...με νοιαζει το με ποιον τροπο μεθοδευεται αυτο οπως και η διαφορετικη αντιμετωπιση σε ιδια πραγματα...
πραγμα που για μενα συνιστα σαπιλα και αρρωστεια...
αποψη μου...σορρυ κιολας...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ο Γκέκας έχει 30 γκολ περίπου με την Εθνική ομάδα,είχε βγει πρώτος σκόρερ σε προκριματική φάση euro σε όλη την ευρώπη,πρώτος σκόρερ στο Γερμανικό και Ελληνικό πρωτάθλημα επίσης...Απο Αθανασιάδη πολύ καλύτερος ακόμα και σήμερα
Και ο Αναστόπουλος 50 νομιζω, φερτε τον να παιξει...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Αυτό βγαζεις, ναι, γιατι δεν μπορεις να πεισεις κανεναν ότι θα ειχες το ιδιο παθος για τον Μήτρογλου, εάν ηταν παικτης του ΠΑΟΚ ή του Παναθηναικου.
εξηγω παρακατω...
περιμενω απαντηση για γκαζετα...
για να συζητησω μετα...απαντηση και εγω ειμαι εδω  ;)
πως και γιατι;εγω μιλαω συγκεκριμενα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μαλακα ξεκολλα...ελοιωσε η καραμελλα...ειπαμε η ελλαδα εχει σεντερ φορ με ονομα και επωνυμο...νοιωσε και πονα :2funny:
μου αρεσει που κανουν πεσιμο σε μενα τι βγαζω προς τα εξω ενω σε σενα κανενας δεν διακρινει να βγαζεις εμπαθεια για μητρογλου...
ολοι αντικειμενικοι σε αυτο το σαιτ  :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν εχεις μυρωδια από μπαλα, όταν λες ότι λειπει ενας παικτης 35 χρονων, που επι δυο χρονια δεν ταιριαζει σε τιποτα με το συστημα της Εθνικης και το χαλαει, εχει να βαλει γκολ δύο χρονια και το μονο που ξερει είναι να δημιουργει πρόβλημα στα αποδυτήρια με δηλωσεις.
Φιλε διαβασε προσεκτικα τι γραφω.Λεω οτι αυτην την στιγμη ειναι ο πιο φορμαρισμενος Ελληνας σεντερ φορ.Αν γνωριζες εστω λιγο απο μπαλιτσα,θα ηξερες τι σημαινει να ειναι ο παιχτης φορμαρισμενος.Ο μητρογλου σερνεται αυτην την στιγμη στον γαυρο;Το ιδιο και στην Εθνικη.Μπορει το παιδι σε 2-3 ματς να συνελθει και να αρχισει να βαζει γκολ παλι κατα ριπας.Αυτη τη στιγμη δεν μπορει και φαινεται.Μια μπαλια πηρε σημερα και μπουρδουκλωθηκε μονος του.Ο κλαους μια απο τα ιδια.Οτι δειχνει στον ΠΑΟΚ εδειξε και στην Εθνικη.ΠΕρυσι που ο μητρογλου ηταν σε δαιμονισμενη φορμα,ηταν το ιδιο και στην Εθνικη η οχι;Ε μην λες οτι εγω δεν ξερω μπαλιτσα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
φωτια στο διαδικτυο...απο τους κορυφαιους ο κλαους ,τον σαμποταριζαν οι παιχτες (νυν και πρωην) του θρυλου...
αχαχχαχαχαχαχαχααχαχ ρε μαλακες διασκεδαστε με...
οχι ενα μωρη πουτανα ελλαδα...εκατο μνημονια και λιγα ειναι...
διακριθεντας ο καλους
αχαχαχαχαχαχαχ  :2funny:  :2funny:  :2funny:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Οχι ρε σύντροφε,νομίζω ο Χαριστέας έχει τόσα.Ο Γκέκας έχει να βάλει γκολ δύο χρόνια με εθνική...
Τυπε ο Χαριστεας δεν εβαλε 30 γκολ σε ολη την καριερα του σε ολες τις δοργανώσεις.  :2funny: :2funny: Πλακα κανω .  Καταφερνε να βαζει κρισιμα γκολ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Φιλε διαβασε προσεκτικα τι γραφω.Λεω οτι αυτην την στιγμη ειναι ο πιο φορμαρισμενος Ελληνας σεντερ φορ.Αν γνωριζες εστω λιγο απο μπαλιτσα,θα ηξερες τι σημαινει να ειναι ο παιχτης φορμαρισμενος.Ο μητρογλου σερνεται αυτην την στιγμη στον γαυρο;Το ιδιο και στην Εθνικη.Μπορει το παιδι σε 2-3 ματς να συνελθει και να αρχισει να βαζει γκολ παλι κατα ριπας.Αυτη τη στιγμη δεν μπορει και φαινεται.Μια μπαλια πηρε σημερα και μπουρδουκλωθηκε μονος του.Ο κλαους μια απο τα ιδια.Οτι δειχνει στον ΠΑΟΚ εδειξε και στην Εθνικη.ΠΕρυσι που ο μητρογλου ηταν σε δαιμονισμενη φορμα,ηταν το ιδιο και στην Εθνικη η οχι;Ε μην λες οτι εγω δεν ξερω μπαλιτσα.
Και που το συζητάμε ακομη να εχουμε σεντερ φορ 35 χρονων, είναι εξοργιστικο.
Αυτους που εχουμε θα βαζουμε και τελος. Ελεος δηλαδή.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε μαλακα ξεκολλα...ελοιωσε η καραμελλα...ειπαμε η ελλαδα εχει σεντερ φορ με ονομα και επωνυμο...νοιωσε και πονα :2funny:
μου αρεσει που κανουν πεσιμο σε μενα τι βγαζω προς τα εξω ενω σε σενα κανενας δεν διακρινει να βγαζεις εμπαθεια για μητρογλου...
ολοι αντικειμενικοι σε αυτο το σαιτ  :2funny: :2funny:
Ναι εγω δεν λεω οτι ο Μητρογλου δεν ειναι ο βασικος σεντερ φορ,λεω οτι αυτη τη στιγμη δεν ειναι σε φορμα.Αν ειναι σε φορμα ειναι αναντικαταστατος.
Ομως τωρα δεν ειναι,να τον κανουμε με τον ζορι επειδη εσυ καυλωνεις που παιζει δανεικος στον γαυρο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom