Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 323K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
5.006
Εμείς οι Φεροϊανοί παίζουμε σήμερα με τη Φινλανδία στην έδρα μας.Στην καλή μας μέρα μπορούμε να πάρουμε έστω την ισοπαλία, αφού οι Φινλανδοί δεν τρομάζουν.Όσο για το Ελλάδα-Ρουμανία το βλέπω σίγουρο under,αφού οι Ρουμάνοι δεν νομίζω να παρατάξουν πάλι τη μπουρδελοάμυνα που κατέβασαν πέρσι εναντίον μας και έφαγαν 3...
σαν μαρινο ρε μουνια !!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Σωστά,οι Σέρβοι τους βομβάρδιζαν αλλά πρέπει οι Κροάτες να τους αγαπάνε !...

Και οι κροατες αγαπητε. Και οι φασιστες ουστασι τους εσφαζαν αλλα οι φασιστες ειναι οι σερβοι και οι ελληνες ε? Αυτοι πο ειχαν ερθει εδω οι κροατες ολοι καλοπαιδα ηταν. Εξω στο πασαλιμανι δε τα σπασαν ? Χωρις να προκληθουν?

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Και οι κροατες αγαπητε. Και οι φασιστες ουστασι τους εσφαζαν αλλα οι φασιστες ειναι οι σερβοι και οι ελληνες ε? Αυτοι πο ειχαν ερθει εδω οι κροατες ολοι καλοπαιδα ηταν. Εξω στο πασαλιμανι δε τα σπασαν ? Χωρις να προκληθουν?

Μιλάω για το τι συνέβη στη σύγχρονη εποχή φίλε και όχι στην εποχή του Χίτλερ...

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6

Ο εμφυλιος εγινε πριν 20 χρονια ρε φιλε αμα το παμε ετσι. Δηλαδη στο ματς τωρα πριν ειλικρινα πιστευες οτι κακοι φασιστες αντικροατες (!!!) ελληνες επιτεθηκαν στους καημενους φιλησυχους κροατες? Και μαλιστα οτι ΑΥΤΟΙ καναν τα επεισοδια? Δηλαδη μας περνας για βλακες? Τα επεισοδια εξω απο το γηπεδο που καναν οι κροατες φιλοι σου απροκλητα?
Και οσο για το τι συνεβη στην εποχη του χιτλερ, τι εντυπωση εχεις οτι ηταν οι φιλοι σου τα καλοπαιδια οι κροατες που ειχαν ερθει στο καραισκακη τοτε? 

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ο εμφυλιος εγινε πριν 20 χρονια ρε φιλε αμα το παμε ετσι. Δηλαδη στο ματς τωρα πριν ειλικρινα πιστευες οτι κακοι φασιστες αντικροατες (!!!) ελληνες επιτεθηκαν στους καημενους φιλησυχους κροατες? Και μαλιστα οτι ΑΥΤΟΙ καναν τα επεισοδια? Δηλαδη μας περνας για βλακες? Τα επεισοδια εξω απο το γηπεδο που καναν οι κροατες φιλοι σου απροκλητα?
Και οσο για το τι συνεβη στην εποχη του χιτλερ, τι εντυπωση εχεις οτι ηταν οι φιλοι σου τα καλοπαιδια οι κροατες που ειχαν ερθει στο καραισκακη τοτε? 

Όχι φίλε μου,αυτό που έγινε είναι ότι τα επεισόδια τα ξεκίνησαν τα δικά μας φασιστοειδή (Δεν είναι τυχαίο όμως που η ΟΥΕΦΑ τιμώρησε την έδρα μας και ίσως μόνο με πρόστιμο την Κροατία) και επειδή και η Κροατία έχει κι'αυτή αρκετή αλητεία βρέθηκαν κάποιοι και απάντησαν.

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Όχι φίλε μου,αυτό που έγινε είναι ότι τα επεισόδια τα ξεκίνησαν τα δικά μας φασιστοειδή (Δεν είναι τυχαίο όμως που η ΟΥΕΦΑ τιμώρησε την έδρα μας και ίσως μόνο με πρόστιμο την Κροατία) και επειδή και η Κροατία έχει κι'αυτή αρκετή αλητεία βρέθηκαν κάποιοι και απάντησαν.

Eξω ειχαν γινει επεισοδια και τα ξεκινησαν οι κροατες. Μεσα τα συνεχισαν οι δικοι μας αλλα ειχαν ξεκινησει οι αλλοι ηδη εξω

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
304
Πόντοι
36
τυπε, την κροατια μεχρι πριν 10 χρονια την κυβερνουσε ο Τουτζμαν, που βαφτιζε κεντρικους δρομους στο Ζαγκρεμπ με το ονομα του Παβελιτς. Τι λες, ειναι τοσο παλια τα γεγονοτα?

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Eξω ειχαν γινει επεισοδια και τα ξεκινησαν οι κροατες. Μεσα τα συνεχισαν οι δικοι μας αλλα ειχαν ξεκινησει οι αλλοι ηδη εξω

Στο γήπεδο δεν ήμουν αλλά ότι την τιμωρία την έφαγε η Ελλάδα και ότι είχαμε μέσα φασίστες,χρυσαυγήτες κλπ. κάτι μου λέει...Ήμουν μέσα στο 1-4 με την Τουρκία παλιά και είχα δει παρόμοια αίσχη...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
τυπε, την κροατια μεχρι πριν 10 χρονια την κυβερνουσε ο Τουτζμαν, που βαφτιζε κεντρικους δρομους στο Ζαγκρεμπ με το ονομα του Παβελιτς. Τι λες, ειναι τοσο παλια τα γεγονοτα?

Μόνο που η Κροατία ακολούθησε δημοκρατική ευρωπαϊκή πορεία, παρότι εθνικιστής και ο Τούτζμαν, αντίθετα η Σερβία θυμάσαι ποιόν είχε ??  :grin:
18810.jpg

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
304
Πόντοι
36
Μόνο που η Κροατία ακολούθησε δημοκρατική ευρωπαϊκή πορεία, παρότι εθνικιστής και ο Τούτζμαν, αντίθετα η Σερβία θυμάσαι ποιόν είχε ??  :grin:
18810.jpg
τυπε ο φασιστας ειτε ειναι φιλο-ΕΕ ειτε αντι-ΕΕ, φασιστας παραμενει. Δλδ εγω πρεπει να χωνεψω τον Ουκρανο νεοναζι που καιει ζωντανους ανθρώπους, επειδη τα ιδια κανει κ ο αντι-ευρωπαιος Πουτιν;

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
304
Πόντοι
36
Τι ποσοστό έχουν ρε τύπε οι φασίστες στην Κροατία ? Έτσι απο περιέργεια...
ο,τι ποσοστο ειχαν κι εδω οταν ψηφίζανε τη ΝΔ του Αβερωφ (στις προ-Μιχαλολιακου εποχές).

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
ο,τι ποσοστο ειχαν κι εδω οταν ψηφίζανε τη ΝΔ του Αβερωφ (στις προ-Μιχαλολιακου εποχές).

H Ελλάδα έχει σταθερά ένα 10 % σκληρών φασιστών και άλλο ένα 10% πιο μαλακών ακροδεξιών ! Δεν νομίζω εκεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο.Στη ρωσόδουλη Σερβία που υπάρχει το κόμμα του Σέσελι μπορεί !

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
αντισθενη???? κατι επαθε το σαιτ....μπαινω να διαβασω για ποδοσφαιρο και μου βγαινουνε φασιστες...

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
304
Πόντοι
36
H Ελλάδα έχει σταθερά ένα 10 % σκληρών φασιστών και άλλο ένα δέκα πιο μαλακών ακροδεξιών ! Δεν νομίζω εκεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο.Στη ρωσόδουλη Σερβία που υπάρχει το κόμμα του Σέσελι μπορεί !
τυπε οσο φασιστες ειναι οι Σερβοι, άλλο τοσο ειναι κ οι Κροατες. Συγνωμη που δεν ειμαι της γνωμης ότι το να εχεις μια φιλο-ευρωπαικη κυβερνηση σε κανει "δημοκρατη" σα λαο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom