Παρτε τα ρε μουνια.....Στην κολαρα σας μεσα ολα....κι εσεις κολοτουρκοι κι εσεις ολοι που κατακρινατε μετα το 1-4 την ομαδα και τον Οτο....και θα βρειτε τα λεγομενα σας λιγες σελιδες πριν στο ιδιο αυτο φορουμ...Στην κολαρα σας ολοι μουνοπαναααααααααααα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πάμε Ελλαδάρα!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 323K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Τα εγραφα πριν το ματς οτι καποιο δικο μας παλικαρακι θα τους κολλησει κανα παστελι και θα ψαχνουν τις κωλοτρυπιδες τους-Επιβεβαιωθηκε για μια φορα οτι οι φαφλαταδες τον πινουν χοντρα
Και εκτος Ευρωπαικου Κυπελλου σας αφησαμε γαμιολες
Αφιερωμενο το βιντεο
Και εκτος Ευρωπαικου Κυπελλου σας αφησαμε γαμιολες
Αφιερωμενο το βιντεο
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
ΠΟΥΤΣΑ ΠΑΛΙ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
www.smilies.4-user.de] [/url]
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
ΟΟΟΟΕΕΕΕΕΕ ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΠΟΤΕΕΕΕ....
http://[URL unfurl="true"]www.smileypark.de/smiley/Sex/99.gif[/img[/URL]] :headbang3: :headbang3: :headbang3:
:headbang3:[IMG]http://[URL unfurl="true"]www.smileypark.de/smiley/Sex/98.gif [/url]
http://[URL unfurl="true"]www.smileypark.de/smiley/Sex/99.gif[/img[/URL]] :headbang3: :headbang3: :headbang3:
:headbang3:[IMG]http://[URL unfurl="true"]www.smileypark.de/smiley/Sex/98.gif [/url]
Συνημμένα
Επισκέπτης
Κανενας απο αυτους δεν μπορει να σκοραρει σημερα και θα το δεις.
Ο Γκεκας εχασε ετοιμο γκολ με εξουδετερωμενο τον τουρκο τερματοφυλακα
Αντι να κανει κεφαλια προς τα διχτυα εκανε κεφαλια προς το κορνερ,
και η μπαλα δεν ηταν απο καμια δυνατη σεντρα,μπροστα του ηταν. ;)
Η Ελλαδα θα φαει γκολ δεν υπαρχει περιπτωση.
Γιαυτο πρεπει οπωσδηποτε να σκοραρει τουλαχιστον μια φορα!
Μονο οι παιχτες της χανουμας μπορουν να σκοραρουν!
Οσο για τα Αντζας ,Κυργιακος (στο χωριο μου τον ειχαμε για να κουρευει το γκαζον.Μεγαλοχωρι Τρικαλων) τα αφηνω απλα ασχολιαστα.
Οταν τα λεγα εγω...Μονο ο Λυπεροπουλος θα ειχε κανει τα γκολ στο α ημιχρονο.
Αντε να κανουμε καμμια ευκαιρια τωρα ομως που θα πιεσουν οι Τουρκοι.
Αρε Χαριστεαα!! Στα περιστερια την εστειλε!!!
Σε 3 2 1 ....
θα εφαρμοστει ο ΑΓΡΑΦΟΣ ΝΟΜΟΣ του ποδοσφαιρου... >
Φιλε μου εσυ εκτος του οτι εισαι αεκ44 μαλλον υποστηριζεις και τις ριζες σας...Γι' αυτο ενα εχω να σου πω ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ......Αν σου αρεσει ελα και εσυ..
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Εκεί μέσα δεν χάνουμε.Στην φυσική έδρα της ΑΕΚΑΡΑΣ.Πάμε ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Γάμα την Τουρκιά
Τα έγραψε ο σκοτεινός σήμερα.Τα έγραψε μην μου πείτε.ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ -ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΑΕΚ-Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ.
Γράψε τον εκεί που του πρέπει τον μαλάκα. Μπράβο στα παιδιά.Φιλε μου εσυ εκτος του οτι εισαι αεκ44 μαλλον υποστηριζεις και τις ριζες σας...Γι' αυτο ενα εχω να σου πω ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ......Αν σου αρεσει ελα και εσυ..
καλα ρε φιλε ανθελληνας εισαι η απλα αντιδραστικος χωρις λογο.εγω που δεν ασχολουμαι καθολου με αθλητικα και καταχαρηκα που νικησαμε ειδικα τους σκατοτουρκους στην εδρα τους μετα απο τοσα χρονια.και το σχολιο σου για τον κυριακο και ειδικα τον αντζα ητανε τελειως ακυρα.ειδικα ο αντζας εκανε τελειο παιχνιδιΚανενας απο αυτους δεν μπορει να σκοραρει σημερα και θα το δεις.
Ο Γκεκας εχασε ετοιμο γκολ με εξουδετερωμενο τον τουρκο τερματοφυλακα
Αντι να κανει κεφαλια προς τα διχτυα εκανε κεφαλια προς το κορνερ,
και η μπαλα δεν ηταν απο καμια δυνατη σεντρα,μπροστα του ηταν. ;)
Η Ελλαδα θα φαει γκολ δεν υπαρχει περιπτωση.
Γιαυτο πρεπει οπωσδηποτε να σκοραρει τουλαχιστον μια φορα!
Μονο οι παιχτες της χανουμας μπορουν να σκοραρουν!
Οσο για τα Αντζας ,Κυργιακος (στο χωριο μου τον ειχαμε για να κουρευει το γκαζον.Μεγαλοχωρι Τρικαλων) τα αφηνω απλα ασχολιαστα.
εγώ ξέρω τι είσαι αλλά άμα στο πω θα παρεξηγηθείςΔεν ειμαι Αεκ. Ελλας ολε ολε !!! Ελλας ολε!!
Α και στην κολοτρυπιδα του πουτανας γιου Γιακουματου που μετα το 1-4 τα χωνε σε παιχτες και Οτο....Παρτα ρε ξεκολιαρη γαμημενε πουτανς γιεεεεεεεεεεεεε κι εσυ και ολοι οι ομιοι σου!!!
οσο για tommaso αφηστε τον (μην το πω) στον πονο του....αισιχτιρ τουρκοσποροι ολοι......
οσο για tommaso αφηστε τον (μην το πω) στον πονο του....αισιχτιρ τουρκοσποροι ολοι......
Α και στην κολοτρυπιδα του πουτανας γιου Γιακουματου που μετα το 1-4 τα χωνε σε παιχτες και Οτο....Παρτα ρε ξεκολιαρη γαμημενε πουτανς γιεεεεεεεεεεεεε κι εσυ και ολοι οι ομιοι σου!!!
Παιδιά σιγά λίγο με τους χαρακτηρισμούς....μεγάλη νίκη, κατάπανε τη γλώσσα τους πολλοί αλλά αφήστε τους να καίγονται!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 230
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 28K