Επισκέπτης
Ε τι πλακα κανουμε τωρα βρε ολλανδε, ακουστηκε και για ρεαλ αλλα μαλλον εκαναν πισω τα γατακια.Σοβαρά τώρα, έχουν γραφτεί τέτοια πράγματα?Για την Νάπολι ξέρω, έχω μείνει τόσο πίσω?
Ε τι πλακα κανουμε τωρα βρε ολλανδε, ακουστηκε και για ρεαλ αλλα μαλλον εκαναν πισω τα γατακια.Σοβαρά τώρα, έχουν γραφτεί τέτοια πράγματα?Για την Νάπολι ξέρω, έχω μείνει τόσο πίσω?
Μόνο ο Σαμαράς?Έχει απόλυτο δίκιο ο Hitman που είπε οτι δεν υπάρχουν παίκτες, αλλά τουλάχιστον βάλε κανέναν πιτσιρικά.....η εθνική νέων σήμερα γύρισε παιχνίδι με 9 παίκτες.....εγώ εκείνους θα έπαιρνα με λίγους απ' την εθνική αντρών.....χαχαχα σωστα! αυτος ο σαμαρας ποιον εχει βυσμα;
Εκδηλωσε ενδιαφερον και η μπαρτσελονα!
Μπορεί να κάνουν ανταλλαγή...να δώσουν Βαράν για ΜανωλάΕ τι πλακα κανουμε τωρα βρε ολλανδε, ακουστηκε και για ρεαλ αλλα μαλλον εκαναν πισω τα γατακια.
Ρε ποιος σαμαρας,μια χαρα ειναι το παιδι.Τον κατσουρανη και τον τσιωλη τους ειδες;χαχαχα σωστα! αυτος ο σαμαρας ποιον εχει βυσμα;
Αυτό το είχα γράψει σε ένα thread πέρυσι το καλοκαίρι που ήταν στους μεταγραφικούς της στόχους και καλά....μπορεί να ήταν η δεύτερη επιλογή αν δεν ερχόταν ο ΝευμάρΗ Μπαρτσελονα θελει Σαμαρα !!!!!
Αυτό το είχα γράψει σε ένα thread πέρυσι το καλοκαίρι που ήταν στους μεταγραφικούς της στόχους και καλά....μπορεί να ήταν η δεύτερη επιλογή αν δεν ερχόταν ο Νευμάρ
Από πέρυσι το καλοκαίρι το έγραφαν σε ελληνικά sites!Γραφτηκε τον Δεκεμβρη απο Ελληνικες φυλλαδες οτι ο Σαμαρας ειναι στο στοχαστρο της Μπαρτσελονα !!!!!!
Χάσαμε 0-2. Απολύτως αναμενόμενο. Τη Νότια Κορέα (και άλλες τέτοιες ασιατικές χώρες) δε γίνεται να τη νικήσεις έτσι απλά. Πρέπει να προετοιμαστείς πάρα πολύ σκληρά για το γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι τόσο εκνευριστικοί που σε βγάζουν έξω απ' τα νερά σου και δε μπορείς να κρατήσεις την ψυχραιμία σου με τίποτα. Είναι όλοι ίδιοι, έχουν ίδια γελοία ονόματα, έχουν σκατόφατσες, είναι εργατικά μαμούνια και τρέχουν συνέχεια, έχουν άθλια γλώσσα, οι τρισάθλιοι μονίμως χαμογελαστοί οπαδοί τους στις εξέδρες βγάζουν κάτι απόκοσμες τσιρίδες που σου τρυπάνε τ' αυτιά κλπ. κλπ. Μια μάστιγα για την ανθρωπότητα.
Ε σαν δεύτερο ίσως τον πάρει....Λέτε να πάρει τον Γλύκο Βραζιλία?
Λέτε να πάρει τον Γλύκο Βραζιλία?
Υπάρχει και ο Τζόρβας....ΧΜΜΜΜ για να τον βάλει σήμερα μάλλον. Σηφάκης θα μείνει έξω