Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 328K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:Ηταν ανάγκη να βρεθεί ο Τοροσίδης εκει???????????????????????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
μπαλα στο γηπεδο δεν παιζουν μονο οσοι βαζουν γκολ φιλε μου...το οτι μας εσωσε ο αντζας το πηρες γραμμη η οχι...για κυργιακο ειναι γιδι ναι αλλα δεν του παιρνει μπαλα κανεις στον αερα...

και παλι τακλιν ο παρασκευας!!!!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ!!

Τα χανει αυτα ο Λυμπε????

Αμ δεν τα χανει.. :cheesy:

Ακους εκει Αμανατιδης και Χαριστεας... :2funny:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
με τοσα χαμενα δεν ειναι δυνατο...ειναι για 5 γκολ...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
τωρα που εχει ημιχρονο να τα πουμε ρε φιλε...ναι χρειαζεται αυτος που θα βαλει το γκολ,ας ειναι ο Λυμπε αλλα εχουμε γενικα προβλημα αγχους.τους εχουμε για πλακα και δεν το πιστευουν ουτε οι ιδιοι οτι κανουν τοσο ευκολα ευκαιριες...αν βαζαμε 1 απ ολα αυτα θα τους ειχαν λυθει τα ποδια και θα καναμε παρτυ τωρα εκει μεσα...κριμα...πολυ θα θελα να εγραφε τωρα το κοντερ και 0-3....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
θα τους χύσουμε στο τελος,το εχω πει εδω και καιρο 0-2 με καρα κ αλλον εναν τους σκορερ..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
θα τους χύσουμε στο τελος,το εχω πει εδω και καιρο 0-2 με καρα κ αλλον εναν τους σκορερ..
μακαρι αδερφε laplace....δεν θελω να επαληθεφτει ο νομος του ποδοσφαιρου....
και το κολοημιχρονο μας εκοψε το ρυθμο..πολυ φοβαμαι το πρωτο 5λεπτο-10λεπτο του β' ημιχρονου....

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
   Ο Λυμπε και αρχ@@@δια μπλε ...Γκολτζης που δεν μαρκαρει,δεν τρεχει ,δεν σφιγγεται,εχει μεινει πισω μια δεκαετια...Το συγχρονο ποδοσφαιρο παιζεται αλλιως....

Παντως ο Αντζας ειναι ολα τα λεφτα...Μπραβο του...Και ο Κυργιακος  οπως παντα...Δυνατος και βελτιωμενος εκει που επασχε...

munch

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μια απορια ρε παιδες. αυτος ο χαριστεας πως διαολο εχει καταφερει να κοροιδεψει τις μισες ευρωπαικες ομαδες? μιλαμε για βερντερ, αγιαξ, φεγενορντ (αν θυμαμαι καλα) και τωρα νυρεμβεργη. ειναι παντελως αμπαλο το παληκαρι, τι διαολο, μονο εγω το βλεπω?

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
246
Πόντοι
86
Μάγκες, τους εχουμε λοκαρει στο μισο γηπεδο.

Αυτο που μενει ειναι να αλλαξουμε τη μπαλα
στη περιοχη τους ψυχραιμα, και να τους καρφωσουμε κανενα τεμαχιακι.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
μια απορια ρε παιδες. αυτος ο χαριστεας πως διαολο εχει καταφερει να κοροιδεψει τις μισες ευρωπαικες ομαδες? μιλαμε για βερντερ, αγιαξ, φεγενορντ (αν θυμαμαι καλα) και τωρα νυρεμβεργη. ειναι παντελως αμπαλο το παληκαρι, τι διαολο, μονο εγω το βλεπω?
ναι μονο εσυ...και το βλεπεις τωρα.οταν τα καρφωνε και πηραμε το euro 2004 τονελεγες κι εσυ παιχτουρα....

Ο Λυμπε και αρχ@@@δια μπλε ...Γκολτζης που δεν μαρκαρει,δεν τρεχει ,δεν σφιγγεται,εχει μεινει πισω μια δεκαετια...Το συγχρονο ποδοσφαιρο παιζεται αλλιως....

Παντως ο Αντζας ειναι ολα τα λεφτα...Μπραβο του...Και ο Κυργιακος  οπως παντα...Δυνατος και βελτιωμενος εκει που επασχε...
ετσι ειναι ρε μαν...
αντε ρε παλικαρια γαμηστε τους κι αφηστε τους προπονητες του καναπε εδω στην πατριδα να σας κρινουν....Τωρα ομως....Αν κανετε παλι κανα θαυμα του χρονου στην Αυστρια θα σαςξανακανουν θεους ολοι αυτοι!!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
εγω φοβαμαι μην το χαρισει ο Γκαγκα στα κουμπαρια του,για ενα τσιπακι..

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Και εμενα δεν μου αρεσει ο τροπος που παιζει...Αρεσει ομως στους προπονητες..Οταν ειναι σε φορμα ειναι καλος στην επιθεση,ειδικα στο ψηλο παιχνιδι,και συν τοις αλλοις...καλυπτει χωρους και σε θεσεις που δεν συνηθιζει....Συγχρονο football ...=κινητικοτητα

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
286
Πόντοι
5.102
το οτι ο χαριστεας μας χαρισε το euro δεν σημαινει κι οτι εγινε παικτουρα!!

ειναι απλα τραγικος!!το ματσακι σημερα χρειαζεται σαλπιγγιδη η σαμαρα!!

ο τοροσιδης πολυ καλος κι αν ηταν πιο εμπειρος θα το ειχε καρφωσει γιατι αυτος οντως ξερει μπαλα!!

το χει το διπλο η ελλαδαρα αν συνεχισει ετσι παντως!!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
δε λέτε πάλι καλά που δεν έχει 11αδα και τον βρύζα?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
ρε πουστη μου ειναι πολυ κριμα...αυτοι αποψε ειναι για πολλα γκολ ρε γαμωτο!!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
οχι τον γκεκα ρε γαμωτο......βολιδα ηταν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom