Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τυπε κανονιζω να σου φαω την θεση.και να γινω μοντ αθλητικων. :grin:

Ρε τυπε ως οπαδος ειμαι παναθηναικος, με την εθνικη δεν ειμαι τοσο ζεστος μη σου πω και αδιαφορος. Αλλα να λεμε και την πραγματικοτητα και το τι ισχυει. Και εγω δε χωνευω την ομαδα της γαυροεπο αλλα στο αγωνιστικο λεω αυτο που ισχυει... Πως να το κανουμε τωρα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλά...χέστους.και κανόνισε με την υπόλοιπη συμμορία για τσίπουρα.....έχω να τους δω καιρό......έκοψα το γαμήσι και τόριξα σε μοναστήρια..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μαζι με την εφουλα τυπε? :zfuck:

hqdefault.jpg

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Εντάξει πήρατε φόρα, ας μείνουμε στο ότι είμαστε καλύτεροι απ' την ρουμανία :grin:
Βέλγιο, Βοσνία και ελβετία είναι σε φόρμα και παίζουν καλο ποδόσφαιρο εκτός απ' τις μεγάλες

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εντάξει πήρατε φόρα, ας μείνουμε στο ότι είμαστε καλύτεροι απ' την ρουμανία :grin:
Βέλγιο, Βοσνία και ελβετία είναι σε φόρμα και παίζουν καλο ποδόσφαιρο εκτός απ' τις μεγάλες

Ρε δικε μου λεμε διαχρονικα τα τελευταια ας πουμε 10 χρονια. Η Ελλαδα εχει μια σταθερα καλη παρουσια, καλα αποτελεσματα κλπ. Το Βελγιο και η Βοσνια διακριθηκαν τωρα σε αυτα τα προκριματικα. Πριν 4 χρονια ειχαμε ριξει 4 στους Βοσνιους και αν τους ξαναπετυχουμε σε 2-3 ας πουμε το πιθανοτερο παλι αυτο ειναι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εδω ομως δεν φωναζουν "Πούλα".
Γιατι?
γιατι αλλο τζιγγερ και αλλο καραφλοπουστας
δεν ειναι το ιδιο
ο ενας δεν εχει απλα λεφτα ενω ο αλλος ειναι κρυφογαυρος
εχει μια διαφορα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
καλά...χέστους.και κανόνισε με την υπόλοιπη συμμορία για τσίπουρα.....έχω να τους δω καιρό......έκοψα το γαμήσι και τόριξα σε μοναστήρια..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εεελλααα εδω ειναι που θες καραμουζα! Τους δινεις λαβες για πικροχολα σχολια μετα... αντε να σε δουμε ( οκ σορρυ για το οφ τοπικ :grin: )

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ρε δικε μου λεμε διαχρονικα τα τελευταια ας πουμε 10 χρονια. Η Ελλαδα εχει μια σταθερα καλη παρουσια, καλα αποτελεσματα κλπ. Το Βελγιο και η Βοσνια διακριθηκαν τωρα σε αυτα τα προκριματικα. Πριν 4 χρονια ειχαμε ριξει 4 στους Βοσνιους και αν τους ξαναπετυχουμε σε 2-3 ας πουμε το πιθανοτερο παλι αυτο ειναι.
:thumbsup:
Ετσι.
Διαχρονικα σε διαρκεια, αποδοση και αποτελεσματα, τα τελευταια 10 χρονια η Εθνικη μας ειναι σιγουρα μεσα στις 5-6 καλυτερες ευρωπαικες ομαδες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
κατσε να δουμε πως θα ειναι το ποδοσφαιρο μας σε 2-3 χρονια..Ταλεντα δεν βγαινουν πια οπως πριν.Περα απο τον Μητρογλου που ειναι παιχταρας,αλλα γερμανοθρεμενος ποδοσφαιρικα,δεν υπαρχει κατι αλλο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
κατσε να δουμε πως θα ειναι το ποδοσφαιρο μας σε 2-3 χρονια..Ταλεντα δεν βγαινουν πια οπως πριν.Περα απο τον Μητρογλου που ειναι παιχταρας,αλλα γερμανοθρεμενος ποδοσφαιρικα,δεν υπαρχει κατι αλλο...
Σεντερ μπακ και τερματοφυλακες νεαρους εχουμε, επιθετικους κατι γινεται.
Στο κεντρο εχουμε ενα θεμα.
Μανιατης και Σαμαρης ηταν σημαντικες προσθηκες.
Δεν αρκουν ομως. Εκει ναι, εχουμε θεμα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Άμα δεν ήταν ο ρεχάγκελ όλα αυτά θα ήταν όνειρο θερινής νυκτός. Και υπάρχουν ακόμα κάποιοι και τον βρίζουν!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Άμα δεν ήταν ο ρεχάγκελ όλα αυτά θα ήταν όνειρο θερινής νυκτός. Και υπάρχουν ακόμα κάποιοι και τον βρίζουν!
τυπε πριν το 2004 δεν βλεπαμε μεγαλη διοργανωση ουτε με κυαλια
το 2004 αλλαξε η ιστορια :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom