apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
να φυγει ο καραφλοπουστας θελει τυπεΤι ακριβως ζητας?
να φυγει ο καραφλοπουστας θελει τυπεΤι ακριβως ζητας?
Τυπε κανονιζω να σου φαω την θεση.και να γινω μοντ αθλητικων.
κα;ι νάρθει ο τσάκας με την νούρα τύπε....θεικό δίδυμο.....να φυγει ο καραφλοπουστας θελει τυπε
μαζι με την εφουλα τυπε?καλά...χέστους.και κανόνισε με την υπόλοιπη συμμορία για τσίπουρα.....έχω να τους δω καιρό......έκοψα το γαμήσι και τόριξα σε μοναστήρια.....
κα;ι νάρθει ο τσάκας με την νούρα τύπε....θεικό δίδυμο.....
τυπε η νουρα ειναι αρρωστακι με την ομαδακα;ι νάρθει ο τσάκας με την νούρα τύπε....θεικό δίδυμο.....
Εδω ομως δεν φωναζουν "Πούλα".να φυγει ο καραφλοπουστας θελει τυπε
Εντάξει πήρατε φόρα, ας μείνουμε στο ότι είμαστε καλύτεροι απ' την ρουμανία
Βέλγιο, Βοσνία και ελβετία είναι σε φόρμα και παίζουν καλο ποδόσφαιρο εκτός απ' τις μεγάλες
γιατι αλλο τζιγγερ και αλλο καραφλοπουσταςΕδω ομως δεν φωναζουν "Πούλα".
Γιατι?
καλά...χέστους.και κανόνισε με την υπόλοιπη συμμορία για τσίπουρα.....έχω να τους δω καιρό......έκοψα το γαμήσι και τόριξα σε μοναστήρια.....
Ρε δικε μου λεμε διαχρονικα τα τελευταια ας πουμε 10 χρονια. Η Ελλαδα εχει μια σταθερα καλη παρουσια, καλα αποτελεσματα κλπ. Το Βελγιο και η Βοσνια διακριθηκαν τωρα σε αυτα τα προκριματικα. Πριν 4 χρονια ειχαμε ριξει 4 στους Βοσνιους και αν τους ξαναπετυχουμε σε 2-3 ας πουμε το πιθανοτερο παλι αυτο ειναι.
Πώς τα παθαμε και συμφωνησαμε σημερα εμεις?
Δηλαδηααα τωρα τα χαλαμε παλι... πολλες φορες συμφωνω μαζι σου,απλα δε το εκφραζω
κατσε να δουμε πως θα ειναι το ποδοσφαιρο μας σε 2-3 χρονια..Ταλεντα δεν βγαινουν πια οπως πριν.Περα απο τον Μητρογλου που ειναι παιχταρας,αλλα γερμανοθρεμενος ποδοσφαιρικα,δεν υπαρχει κατι αλλο...Ρε δικε μου λεμε διαχρονικα τα τελευταια ας πουμε 10 χρονια. Η Ελλαδα εχει μια σταθερα καλη παρουσια, καλα αποτελεσματα κλπ. Το Βελγιο και η Βοσνια διακριθηκαν τωρα σε αυτα τα προκριματικα. Πριν 4 χρονια ειχαμε ριξει 4 στους Βοσνιους και αν τους ξαναπετυχουμε σε 2-3 ας πουμε το πιθανοτερο παλι αυτο ειναι.
Δηλαδη
1) Διαφωνεις ως προς το οτι διαφωνουμε συχνα
2) Οταν συμφωνουμε προτιμας να μην το εκφρασεις.
Σεντερ μπακ και τερματοφυλακες νεαρους εχουμε, επιθετικους κατι γινεται.κατσε να δουμε πως θα ειναι το ποδοσφαιρο μας σε 2-3 χρονια..Ταλεντα δεν βγαινουν πια οπως πριν.Περα απο τον Μητρογλου που ειναι παιχταρας,αλλα γερμανοθρεμενος ποδοσφαιρικα,δεν υπαρχει κατι αλλο...
Ρε δικε μου λεμε διαχρονικα τα τελευταια ας πουμε 10 χρονια. Η Ελλαδα εχει μια σταθερα καλη παρουσια, καλα αποτελεσματα κλπ. Το Βελγιο και η Βοσνια διακριθηκαν τωρα σε αυτα τα προκριματικα. Πριν 4 χρονια ειχαμε ριξει 4 στους Βοσνιους και αν τους ξαναπετυχουμε σε 2-3 ας πουμε το πιθανοτερο παλι αυτο ειναι.
Οκ και οκ.Ναι και ναι.
τυπε πριν το 2004 δεν βλεπαμε μεγαλη διοργανωση ουτε με κυαλιαΆμα δεν ήταν ο ρεχάγκελ όλα αυτά θα ήταν όνειρο θερινής νυκτός. Και υπάρχουν ακόμα κάποιοι και τον βρίζουν!