KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Είδες;Ειδικά με σλοβακία εκτός ήταν ο ορισμός της κωλοφαρδίας.
Στα λόγια μου έρχεσαι...
Είδες;Ειδικά με σλοβακία εκτός ήταν ο ορισμός της κωλοφαρδίας.
Είδες;
Στα λόγια μου έρχεσαι...
Δεν θα σχοληθώ με αυτά που λένε κάποιοι περί κοκκινοκρατούμενης κτκλ κτλ αλλά θα σου πω ότι ειλικρινά θέλω να πάμε στο Μουντιάλ,αλλα επειδή είμαι κ πολύ εγωιστής δεν θέλω να πάμε με τα χάλια που έχουμε...Πέρα απ' αυτό γουστάρω τρελά να είναι η ελλάδα στο μουντιάλ, και κατά βάθος πιστεύω λίγο πολύ όλοι το θέλουν, εκτός από κάποιους... ρουναράρες που επειδή λέει είναι κόκκινη η επο υποστηρίζουν την ξένη ομάδα.
Το 2004 όμως που η επο ήταν πρασινοκρατούμενη δε είδα να είχαν κανένα πρόβλημα, μια χαρά είχαν βγει στην ομόνοια και πανηγύριζαν
Δεν θα σχοληθώ με αυτά που λένε κάποιοι περί κοκκινοκρατούμενης κτκλ κτλ αλλά θα σου πω ότι ειλικρινά θέλω να πάμε στο Μουντιάλ,αλλα επειδή είμαι κ πολύ εγωιστής δεν θέλω να πάμε με τα χάλια που έχουμε...
Κατάλαβες;
Επειδή ακριβώς δε βλέπω να διορθωνόμαστε αλλά να πηγαίνουμε με όλες τις γριές λόγω εμπειρίας ,θα μας γλεντήσει το σύμπαν...Μωρέ ας περάσουμε κι έχουμε μέχρι τότε καιρό να διορθοθούμε (ελπίζω)
Αν παρουσιάσουμε την εικόνα που είχαμε παρουσιάσει στο προηγούμενο γιούρο εγώ προσωπικά θα μείνω ικανοποιημένος.
Εννοείται ότι δεν περίμενα κάτι περισσότερο απ' τον αγώνα με τη γερμανία αφού οι γερμανοί δεν παίζονται, και που έβαλαν δύο γκολ θαύμα είναι
Πάμε γερά μωρή Ελλαδάρα!!! http://[URL unfurl="true"]www.crossed-flag-pins.com/animated-flag-gif/gifs/Greece_240-animated-flag-gifs.gif[/img[/URL]]
[/quote]
[MEDIA=youtube]xOzt_DIxcgE[/MEDIA]
To mega και το οτε σπορτ 1Σε ποιο κανάλι το δείχνει????
ηττα 2-1 στο βουκουρεστι και νικη 1-0 στον ναο με αυτογκολ στο 93' μας χαλαει;
εντιτ: με την σωστη σειρα, 1-0 στο καραϊσκακη και μειωση του σκορ 2-1 στο βουκουρεστι με αυτογκολ στο 93'
Καλή επιτυχία στην Ελλάδα!!!