Cr9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 408
- Πόντοι
- 96
Πλάκα θα έχει να παίζουμε με την Ibrahimovic FC!
Σήμερα πάντως δεν παίζει . 3-4 έχει γίνει και τα 2 γκολ τα έβαλε ο Hysen.
Πλάκα θα έχει να παίζουμε με την Ibrahimovic FC!
Ποτε εχουμε την κληρωση ???
Ναι......και εγώ έβλεπα Ελληνοφρένεια στον Αλφα..... Είχε πάει ο Τσολιάς στην εφορία του Αμαρουσίου,είχε μία εικόνα με τον Στουρνάρα,της έριξε κολλύριο και έλεγε.....θαύμα,θαύμα......δάκρυσε η εικόνα......Είσαι τυχερός.....άρχισε το 50-50....
Είμαστε μεγαλόψυχοι........Πες τα...
Όλοι οι άλλοι κόντεψαν να τους βάλουν 10 γκολ, κ εμείς
Μπορούμε να κάνουμε νοθεία..??Kλήρωση στις 21 Οκτωβρίου
Εγώ βλέπω στο 50-50 αυτό το θεόμουνο την Ευτυχία Σιδέρη.....για την οποία δεν νομίζω να υπάρχει thread...Ναι......και εγώ έβλεπα Ελληνοφρένεια στον Αλφα..... Είχε πάει ο Τσολιάς στην εφορία του Αμαρουσίου,είχε μία εικόνα με τον Στουρνάρα,της έριξε κολλύριο και έλεγε.....θαύμα,θαύμα......δάκρυσε η εικόνα......
Είμαι λίγο.......
Πάντως αυτά τα μούτρα που έχει ο Σάντος, είναι τα πιο απαισιόδοξα/μίζερα/ξυνισμένα μούτρα που έχω δει σε άνθρωπο.....
Οπως ειχε πει και ενας που ειχε παρει τηλεφωνο στον Γεωργιου, μου θυμιζει λεει τον ''πωλων επι πιστωσει''
με ισλανδια και ρουμανια κατι γινεται τυπεΙσλανδία και Ρουμανία θα είναι σίγουρα στους
πιθανούς αντιπάλους της Εθνικής στα μπαράζ,
καθώς θα βρεθούν στους αδύναμους. Γαλλία
και Σουηδία αναμένεται να είναι οι άλλες δύο
ομάδες.
Με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, η
βαθμολογία των 8 ομάδων των μπαράζ στην
κατάταξη της FIFA για το μήνα Οκτώβριο
διαμορφώνεται ως εξής (σε παρένθεση η
βαθμολογία τους το μήνα Σεπτέμβριο):
Πορτογαλία 1036 (1029)
Ελλάδα 983 (1016)
Κροατία 901 (1051)
Ουκρανία 871 (799)
Γαλλία 870 (812)
Σουηδία 850 (836)
Ρουμανία 767 (739)
Ισλανδία 633 (599)
με γαλλια θα τυχουμε τυπεμε ισλανδια και ρουμανια κατι γινεται τυπε
με γαλλια και σουηδια πολυ χλωμο
Οπως ειχε πει και ενας που ειχε παρει τηλεφωνο στον Γεωργιου, μου θυμιζει λεει τον ''πωλων επι πιστωσει''
Αν δεν βαριέσαι, άνοιξεΕεε......να ανοίξουμε ένα τότε.......
με γαλλια θα τυχουμε τυπε
Εεεε.......να το αφήσουμε για αύριο,γιατί παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή την ανάλυση στο mega.....Αν δεν βαριέσαι, άνοιξε
Έλα ντέ....... Αυτοί που θα πηγαίνουν γήπεδο για να τι θα κάνουν??μπορει να γινει mudial χωρις την ομαδαρα?