Διαγραμμένο μέλος 81003
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 813
- Πόντοι
- 96
Bρωμαειλες τυπε?
Τα κονομησε ο κηπερ
Bρωμαειλες τυπε?
Δεν ξέρω!Πρόβλημά τους!Εμένα μου αρέσει σαν παίκτης απ' αυτά που έχω δει τουλάχιστον και ελπίζω να δείξει ωραία πράγματα στην Ρεάλ!Πόσο κορόιδα πρεπει να ειναι εκει στην Ρεαλ, να πληρωνουν 100 εκατομμυρια ευρω για εναν παικτη που εκανε ΜΙΣΗ καλη χρονια σε ολη του την καριερα και δεν εχει καν σαφη θεση στο γηπεδο?
Η ανοησια πρεπει να πληρωνεται.
τα γαμησε ολα παλι ο λουκακου
http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/football/mundial/mountial_2014/article2451267.ece/ALTERNATES/w620/lu2.jpg[/img[/URL]]
:headbang3: :headbang3: :headbang3:
[/quote]Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχά.......................... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν θυμαμαι βεβαια ποτέ κανεναν Βρετανό παικτη να εκανε μεγαλα πραγματα στην Ισπανια...Δεν ξέρω!Πρόβλημά τους!Εμένα μου αρέσει σαν παίκτης απ' αυτά που έχω δει τουλάχιστον και ελπίζω να δείξει ωραία πράγματα στην Ρεάλ!
Δεν ξέρω, για να το λες κάτι παραπάνω θα ξέρεις!Δεν θυμαμαι βεβαια ποτέ κανεναν Βρετανό παικτη να εκανε μεγαλα πραγματα στην Ισπανια...
Δεν θυμαμαι βεβαια ποτέ κανεναν Βρετανό παικτη να εκανε μεγαλα πραγματα στην Ισπανια...
Ο Μακμάναμαν????Ή κάνω λάθος???Δεν θυμαμαι βεβαια ποτέ κανεναν Βρετανό παικτη να εκανε μεγαλα πραγματα στην Ισπανια...
Μεγαλη Τιτίκα...Ο Μακμάναμαν????Ή κάνω λάθος???
Θεωρεις οτι ηταν ο Λινεκερ "της Τοτεναμ" και στην Μπαρτσελονα?μια εξαίρεση ο Λίνεκερ...
Αλήθεια?Απλά ήταν γνωστό όνομα και τον θυμάμαι στην Ρεάλ.....Μεγαλη Τιτίκα...
Το θεμα ειναι να ταξουμε κανενα δωρακι στους Λιθουανους μπας και κοψουν βαθμους απο τη Βοσνια στο επομενο ματς και να περασουμε ανετα και ωραια.Δεν ξέρω για 'σας,αλλά άρχισαν να πονάνε τα μάτια μου... και από το σημερινό υπερθέαμα...
Καλος ηταν, αλλά τα μεγαλα πραγματα τα εκανε με την Λιβερπουλ.Αλήθεια?Απλά ήταν γνωστό όνομα και τον θυμάμαι στην Ρεάλ.....
Δεν θεωρείται μεγάλος παίκτης?
Μισή ώρα ακόμα, μετά θα το ξεπεράσεις!Δεν ξέρω για 'σας,αλλά άρχισαν να πονάνε τα μάτια μου... και από το σημερινό υπερθέαμα...
Δηλαδή το κλασσικό, όποιοι κάνουν μεγάλα πράγματα καταλήγουν στην Ρεάλ και όχι με τα καλύτερα αποτελέσματα!Βλέπε Owen!Καλος ηταν, αλλά τα μεγαλα πραγματα τα εκανε με την Λιβερπουλ.
Λες...εεε?Μισή ώρα ακόμα, μετά θα το ξεπεράσεις!
Κάτσε τώρα, μπαίνει ο Καραγκούνης!Λες...εεε?
Στο δεύτερο ημίχρονο,δεν θα βάλουν αυτογκόλ...???
Ωραίο ήταν, δεν σκότωσε κανέναν θεατή, τι διαμαρτύρεσαι?ωραιο αουτ....τι λεει ρε;
Σωστά.......λέω να στείλουμε αυτόν.....ταιριάζει και με τα Εθνικά μας χρώματα.....Το θεμα ειναι να ταξουμε κανενα δωρακι στους Λιθουανους μπας και κοψουν βαθμους απο τη Βοσνια στο επομενο ματς και να περασουμε ανετα και ωραια.