J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
θα του ειπε ο στυλιστας του οτι αυτο το χρωματακι του παει πιο πολυ τυπε
exv δει! την εθνικη προ euro 2004η βοσνια ειναι ομαδαρα σε σχεση με το τσιρκο της ελλαδας
δεν βλεποντουσαν ουτε σημερα
δεν εχω δει πιο βαρετη ομαδα απτην εθνικη
τραγωδια ειναι τυπε :SΣε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι ήταν κάπως βελτιωμένοι...ακόμα όμως δεν βλέπονται....ιδρώνουν να βάλουν 1 γκολ....
τσουκου-τσουκου γκολ...μαστιγα λεμε !!! σαμαρας κατσουρανης τιποτενιοι.κανουν πατατες και ο μεν σαμαρας μετα τη μαλακεια του ανοιγει τα χερια σαν τον εσταυρωμενο...ο δε κατσουρανης πιανει και τριβει τη μαπα του με αποτροπιασμο λες και του δωσανε να γλυψει τριχωτη κωλαρα...σκιπταρο-νινης ανυπαρκτος...γενικα η ομαδα σου δινει την αισθηση οτι πριν μπουν στο χορταρι ξυνανε τα καλαμπαλικια τους σε καφετερια και για να μη βαριουνται μπηκαν στο Καραισκακη να ξεμουδιασουν..προβλεπω σλοβακικο στοπ στο απ'ευθειας ονειρο αν δεν ειμαστε σοβαροι..η βοσνια ειναι ομαδαρα σε σχεση με το τσιρκο της ελλαδας
τυπε εισαι εμπαθηςτσουκου-τσουκου γκολ...μαστιγα λεμε !!! σαμαρας κατσουρανης τιποτενιοι.κανουν πατατες και ο μεν σαμαρας μετα τη μαλακεια του ανοιγει τα χερια σαν τον εσταυρωμενο...ο δε κατσουρανης πιανει και τριβει τη μαπα του με αποτροπιασμο λες και του δωσανε να γλυψει τριχωτη κωλαρα...σκιπταρο-νινης ανυπαρκτος...γενικα η ομαδα σου δινει την αισθηση οτι πριν μπουν στο χορταρι ξυνανε τα καλαμπαλικια τους σε καφετερια και για να μη βαριουνται μπηκαν στο Καραισκακη να ξεμουδιασουν..προβλεπω σλοβακικο στοπ στο απ'ευθειας ονειρο αν δεν ειμαστε σοβαροι..
βαζελος ειμαι...αρα οχι εμπαθης σιγουρα..ο σαμαρας θελει μια μπαλα μονος του...αφου απορησα πως εδωσε μπαλια στον σαλπιγγα..ο κατουρανης κλαμα πανω στην ανημπορια του για να παρει τα ποδια του...τυπε εισαι εμπαθης
κατηγορεις μονο πρωην παιχτες του παναθηναικου
και τον σαμαρα που στην ομαδα που παιζει φοραει πρασινα και εχει εμβλημα τριφυλλι
ο σαμαρας ειναι φουσκι τυπε,δεν κανει για μπαλα..παικτης των 5 γκολ σε 40 αγωνες την χρονια ειναι..αμπαλος του κεραταβαζελος ειμαι...αρα οχι εμπαθης σιγουρα..ο σαμαρας θελει μια μπαλα μονος του...αφου απορησα πως εδωσε μπαλια στον σαλπιγγα..ο κατουρανης κλαμα πανω στην ανημπορια του για να παρει τα ποδια του...
ειναι δουλευταρης στην σκωτια εχει σωσει την σελτικ απο πολλα στραπατσα και τον εχουν σε περιοπτη θεση και παντα βασικος εντεκαδατος...αλλα στην εθνικη πολυ κοπρια-φουσκι...μια ξυραφατη μπαλια αν εχει ορεξη...και καμια γαιδουροκλωτσια στο τοπι κι αν κατσει...κι οπως ελεγε κι ο γεωργιου=οοοοχι αλλη μαλλουρα κορδελα στεκα και λιγδαααα !!! οχι αλλη λιγδα σαν την αργεντινη !ο σαμαρας ειναι φουσκι τυπε,δεν κανει για μπαλα..παικτης των 5 γκολ σε 40 αγωνες την χρονια ειναι..αμπαλος του κερατα
Έτσι ακριβώς....κλασική Ελληνική Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου,δυστυχώς....Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι ήταν κάπως βελτιωμένοι...ακόμα όμως δεν βλέπονται....ιδρώνουν να βάλουν 1 γκολ....
Η πλάκα είναι ότι κάποιος σχολίασε (νομίζω ο Νίνης γιατί δεν έδινα και πολύ σημασία εκείνη την ώρα) το γεγονός ότι η Βοσνία έχει σκοράρει πολλά γκολ και το δικαιολόγησε στο περίπου "Ε εντάξει βάλανε 8 γκολ στο Λιχτενστάιν"!1-0 πάλιιιιι;;;;;;;;;;;;Ήμαρτον!
Γιατί καλέ? Αφού αυτό είναι το αγαπημένο τους σκόρ...να πάνε κόντρα στην παράδοση?1-0 πάλιιιιι;;;;;;;;;;;;Ήμαρτον!
Γιατί οι εφημερίδες σήμερα που λένε ότι είμαστε έτοιμοι να παίξουμε μπαράζ κ να πάμε Μουντιάλ...Κοιτάξτε τι παπαριές λένε στο μέγκα....
Νομίζεις οτι μιλάνε για ομάδα φαβορί για το μουντιάλ....τι είναι αυτά ρε....
Πες τα με την παλιοαδερφή...με μακρυμανικο και απο κατω φανελα επαιζε , που νομιζε οτι γινεται το ματς στην Σιβηρια;;;
καρπουζα παραιτησου!
Άστα να πάνε απόλυτε...η βοσνια ειναι ομαδαρα σε σχεση με το τσιρκο της ελλαδας