Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 328K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Από τότε που άρχισε να γράφει στο θρεντ του στοιχήματος τύπε φάγαμε ψωμάκι, παίζουμε τα ανάποδα απ' αυτά που λέει
τυπε μου προτειναν εκπομπη στο τηλεαστυ στο μπετζοουν

Επισκέπτης
τυπε επειδη δεν παρακολουθω το θρεντ με τα στοιχηματα
ετσι παντα τοσο καλες μαντεψιες κανει ο ρεντ? :think:

τύπε μπερδεύτηκε και δικαιολογημένα
πέρασε το πλεονέκτημα 3 υπέρ του Σαν Μαρίνο για 8  :S

αν και πάλι χαμένος θα ήτανε  :grin:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
που πας ρε καραμήτρο με τριάδα στο κέντρο 100 χρόνον και στο κέντρο της άμυνας ένα παίχτη που έχει να παίξει 1 χρόνο μπάλα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Nα πας με  μασκα μην σε αναγνωρισουν οι μπουκμεικερ και σε σκοτωσουν που τους εκλεισες το μαγαζι με τις προβλεψεις σου
τυπε δεν ειναι τυχαια που το nickname μου στον κοσμο του στοιχηματος ειναι αξιοπιστος

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
καλα ρε μαλακες μη μου πειτε οτι καθεται κανενας και βλεπει τα ματς αυτης της ομαδας πια ?
Λιγο το εβαλα να δω , επεσα πανω που γινοταν το 3-0 ακριβως , παρακολουθησα και λιγο μετα να δω τι λεει και παραλιγο να κανω εμμετο...
Η ομαδα αυτη δε θα στρωσει ποτε , ντροπιαζει το ποδοσφαιρο μερα με τη μερα. Καλυτερα να μεινει εκτος να μην πιανει χωρο στις 32 στην τελικη φαση του μουντιαλ .

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καλα ρε μαλακες μη μου πειτε οτι καθεται κανενας και βλεπει τα ματς αυτης της ομαδας πια ?
Λιγο το εβαλα να δω , επεσα πανω που γινοταν το 3-0 ακριβως , παρακολουθησα και λιγο μετα να δω τι λεει και παραλιγο να κανω εμμετο...
Η ομαδα αυτη δε θα στρωσει ποτε , ντροπιαζει το ποδοσφαιρο μερα με τη μερα. Καλυτερα να μεινει εκτος να μην πιανει χωρο στις 32 στην τελικη φαση του μουντιαλ .
τυπε η εθνική εχει μια σταθερη πορεια μετα το ευρο,οι ελληνικες ομαδες ειναι που δεν κανουν τιποτα

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
πεστα ρε φιλε...καταρχην κληρωνεται με κατι ομαδες της πλακας...ανδορρα,λιχτενσταιν,νησια φεροε...ισλανδια...ας ηταν σε ενα δυνατο ομιλο και θα σ ελεγα εγω...η ομαδα της καρπαζιας θα ηταν...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
πεστα ρε φιλε...καταρχην κληρωνεται με κατι ομαδες της πλακας...ανδορρα,λιχτενσταιν,νησια φεροε...ισλανδια...ας ηταν σε ενα δυνατο ομιλο και θα σ ελεγα εγω...η ομαδα της καρπαζιας θα ηταν...
με τις ομαδες που ανεφερες με καμια δεν εχουμε παιξει εκτος λιχνεσταιν,δες ισπανια πορτογαλια τι κανουν

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
τυπε η εθνική εχει μια σταθερη πορεια μετα το ευρο,οι ελληνικες ομαδες ειναι που δεν κανουν τιποτα

με το Καζακσταν και τη Σλοβενια που κληρωνεται αλιμονο να μην ειχε και σταθερη πορεια ρε τυπε , εγω για το εμμετικο ποδοσφαιρο που παιζει λεω.
Και η εθνικη δε παιζει καθε χρονο Ευρωπη με τα μεγαθηρια για Τσ.Λ και Ουεφα , αλλα με κατι τυπους που τους βαφτισαν ποδοσφαιριστες και τους χωσανε μεσα σε ενα γηπεδο να παιξουν , την ειδαμε στα σοβαρα ματς τι κανει ...

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
με τις ομαδες που ανεφερες με καμια δεν εχουμε παιξει εκτος λιχνεσταιν,δες ισπανια πορτογαλια τι κανουν
θελω να πω οτι ειναι με ομαδες,που δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο..δλδ σε εναν ομιλο πιο δυνατο,τελευταια θα εβγαινε

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ειμαι ολυμπιακος και στην ευρωπη εχω χασει απο ομαδες τυπου λιχνεσταιν οπως ροζενμποργκ μολντε κλπ, η λεβαντε με παικτες τυπου ελζαρ,σιμαο,βυντρα,καραμπελα,γκεκα με εκανε πλακα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom