Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 328K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
H Eλλαδάρα θα φάει τριάρα !  :grin: :grin:

Ρanas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
τουλαχιστον θα τα δουμε?η θα μας παρει ο υπνος παλι στον καναπε με αυτο το εκπληκτικο ποδοσφαιρο που παιζει? :2funny: :2funny:

Μας συμφέρει να μας πάρει ο ύπνος γιατί αν παιχτεί καλή μπάλα θα επιβεβαιωθώ για την τριάρα !   :2funny:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

Μέσα ήμουν τύπε !! Που το θυμηθηκες κιάυτό ?  Και μετά το 1-3 άρχισε να κάνει η χρυσή αυγή φασαρίες και να πετάει αντικείμενα... :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μέσα ήμουν τύπε !! Που το θυμηθηκες κιάυτό ?   Και μετά το 1-3 άρχισε να κάνει η χρυσή αυγή φασαρίες και να πετάει αντικείμενα... :2funny:
Και ελεγαν τα ΜΜΕ οτι ο Νικοπολιδης πηρε χρηματα απο τους τους τουρκους.  :rockon:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Aυτόν τον άθλο τον θυμάται κανένας ? Εγώ ήμουν μαθητής του δημοτικού τότε και το θυμάμαι καλά  :grin:  :headbang:...

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Από ότι διάβασα θα ξεκινήσει με Σάλπι και Σαμαρά στην επίθεση.. Καλά εκεί που θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι είναι στο να βάλει σαν αλλαγή τον Γκέκα αντί του Μήτρογλου..  :2funny:
Αδικία πάντως ο πιο ικανός επιθετικός που φυσικά είναι ο Μήτρογλου να μην ξεκινάει βασικός..
Τέσπα καλή επιτυχία στην ομάδα εύχομαι να ποτίσουμε φαρμάκι τους Βόσνιους με κάνα 0-1..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645

Στο δεύτερο γκολ που φάγαμε, στο ριπλέι εμφανίζονται κάτι φάσκελα.
Ήμουν μέσα τότε, το τι κράξιμο είχε φάει ο κηπουρός δεν λέγεται

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Μέσα ήμουν τύπε !! Που το θυμηθηκες κιάυτό ?  Και μετά το 1-3 άρχισε να κάνει η χρυσή αυγή φασαρίες και να πετάει αντικείμενα... :2funny:

Στο πέταλο δίπλα στα δημοσιογραφικά, προς τη μεριά της 7. Δεν ήταν χρυσαυγίτες

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Από ότι διάβασα θα ξεκινήσει με Σάλπι και Σαμαρά στην επίθεση.. Καλά εκεί που θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι είναι στο να βάλει σαν αλλαγή τον Γκέκα αντί του Μήτρογλου..  :2funny:
Αδικία πάντως ο πιο ικανός επιθετικός που φυσικά είναι ο Μήτρογλου να μην ξεκινάει βασικός..
Τέσπα καλή επιτυχία στην ομάδα εύχομαι να ποτίσουμε φαρμάκι τους Βόσνιους με κάνα 0-1..

Εδώ βάζει μάλλον Κατσουράνη δεξί χαφ! Και Τζιόλη μέσα. Αρχίζει και κάνει τις μαλακίες του παλαιών παικτών γερμανού μου φαίνεται.
Δε νομίζω ότι είναι μυστικό ότι πάμε για το Χ. Μόνο όσα γκολ έχει βάλει ο Τζέκο έχει όλη όλη η εθνική μας.

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Εδώ βάζει μάλλον Κατσουράνη δεξί χαφ! Και Τζιόλη μέσα. Αρχίζει και κάνει τις μαλακίες του παλαιών παικτών γερμανού μου φαίνεται.
Δε νομίζω ότι είναι μυστικό ότι πάμε για το Χ. Μόνο όσα γκολ έχει βάλει ο Τζέκο έχει όλη όλη η εθνική μας.
Έγινε κάτι με την εθνική;;Τον χθεσινό αγώνα του Παναθηναικού στο μπάσκετ με την Ρεάλ που μπορώ να τον δω;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom