vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
παιδια το ελληνικο ποδοσφαιρο βρισκεται υπο την ασυμμετρη απειλη των δελλα,μπασινα,πατσατζογλου,τοροσιδη,σαλπιγγιδη,χαλκια και αρκετων αλλων κατα περιοδους......ρεεεεεε!που την μαθατε την μπαλλα?ουτε μια καθετη διεισδυση και σπασιμο της μπαλλας στα ακρα δεν μπορει να κανει κανεις...Απιστευτο μου φαινεται!ολο κατι κοντινες πασουλες στο κεντρο,πλαι-πισωξανα πλαι και στο τελος πουλημα της μπαλλας!του χρονου αν τελικα παμε στο ευρωπρωταθλημα και τυχουμε σε σωστο ομιλο με σωστες ομαδες και οχι με σαπακια στυλ νορβηγιας,δανιας,πολωνιας κλπ....αλλα με ολλανδιες,ιταλιες,αγγλιες,γαλλιες,τσεχιες,ισπανιες ζητω που καηκαμε!ειδικα αυτος ο σαλπιγγιδης τί λιγος παιχτης ειναι ρε γαμωτη μου!ολο εχανε την μπαλλα μολις του κανανε κοντρα,κρατα την ρε πουστη μου..βαλε γερα το κορμι!ο δε πατσα τελικα αποδειχθηκε οτι απο μυαλο και φαντασια ειναι λιγουλακος(και δεν λεω για τη φαση του γκολ) αλλα για την γενικοτερη παρουσια του και σαν αμυντικος μεσος και σαν μπακ που γυρισε στο δευτερο ημιχρονο.Μπραβο στον λυμπε και στον κυριακο που ηταν οι ευχαριστες αναλαμπες σε αυτον τον αγωνα!