Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παιδια το ελληνικο ποδοσφαιρο βρισκεται υπο την ασυμμετρη απειλη των δελλα,μπασινα,πατσατζογλου,τοροσιδη,σαλπιγγιδη,χαλκια και αρκετων αλλων κατα περιοδους......ρεεεεεε!που την μαθατε την μπαλλα?ουτε μια καθετη διεισδυση και σπασιμο της μπαλλας στα ακρα δεν μπορει να κανει κανεις...Απιστευτο μου φαινεται!ολο κατι κοντινες πασουλες στο κεντρο,πλαι-πισωξανα πλαι και στο τελος πουλημα της μπαλλας!του χρονου αν τελικα παμε στο ευρωπρωταθλημα και τυχουμε σε σωστο ομιλο με σωστες ομαδες και οχι με σαπακια στυλ νορβηγιας,δανιας,πολωνιας κλπ....αλλα με ολλανδιες,ιταλιες,αγγλιες,γαλλιες,τσεχιες,ισπανιες ζητω που καηκαμε!ειδικα αυτος ο σαλπιγγιδης τί λιγος παιχτης ειναι ρε γαμωτη μου!ολο εχανε την μπαλλα μολις του κανανε κοντρα,κρατα την ρε πουστη μου..βαλε γερα το κορμι!ο δε πατσα τελικα αποδειχθηκε οτι απο μυαλο και φαντασια ειναι λιγουλακος(και δεν λεω για τη φαση του γκολ) αλλα για την γενικοτερη παρουσια του και σαν αμυντικος μεσος και σαν μπακ που γυρισε στο δευτερο ημιχρονο.Μπραβο στον λυμπε και στον κυριακο που ηταν οι ευχαριστες αναλαμπες σε αυτον τον αγωνα!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
ρε πούστη μου...αθτός ο πατσάς..μυαλό έχει ή φούντα από τσαρούχι....μόνος του με το τέρμα και να μην ξέρει να πλασάρει?...και ο καραμήτρας του πανκουκουτσαλευριακού θα το έβαζε.....γαμώ την τύχη μου γαμώ...θα τελείωνε σήμερα....

Η αλήθεια είναι ότι τα έχασε!!! Αν έκοβε μπάλα στον Λύμπε πίσω θα γελάγαμε!!

Panagopoulos

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συγώμη αλλά επειδή το Σάββατο πάω και την οικογένεια ΟΑΚΑ και θα πάρω το αυτοκίνητο παίζει κανα παρκιν κοντα στο γήπεδο?Μου είπαν για του mall.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Οχι εκεί.Θα κάνεις ΤΕΡΑΣΤΙΑ βόλτα.Θα πας να το βάλεις στην ΣΕΛΕΤΕ μέσα,ακριβώς δίπλα από την στάση του τρένου.Για να μπορέσεις να μπεις στην ΣΕΛΕΤΕ θα πρέπει να πας από το Ηράκλειο.Στην ΣΕΛΕΤΕ κατεβαίνεις από την στοά που έχει από κάτω κ τζουπ βγήκες στο σταθμό της Ειρήνης.Αυτό κάνε.Το κάνω 3 χρόνια τώρα που πάω ΟΑΚΑ.Σε 10' το πολύ θα είσαι μέσα.Απο το ΜΑLL θα κάνεις 3 τέταρτα.

Panagopoulos

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Οχι εκεί.Θα κάνεις ΤΕΡΑΣΤΙΑ βόλτα.Θα πας να το βάλεις στην ΣΕΛΕΤΕ μέσα,ακριβώς δίπλα από την στάση του τρένου.Για να μπορέσεις να μπεις στην ΣΕΛΕΤΕ θα πρέπει να πας από το Ηράκλειο.Στην ΣΕΛΕΤΕ κατεβαίνεις από την στοά που έχει από κάτω κ τζουπ βγήκες στο σταθμό της Ειρήνης.Αυτό κάνε.Το κάνω 3 χρόνια τώρα που πάω ΟΑΚΑ.Σε 10' το πολύ θα είσαι μέσα.Απο το ΜΑLL θα κάνεις 3 τέταρτα.

Μήπως είναι λίγο επικίνδυνο το σημείο?Εχω καλό αυτοκίνητο μην μου το μαμήσουν

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
3 χρόνια εκεί το αφήνω κ δεν έχω πάθει τίποτα.Πάντως για πιο σιγπυρα,υπάρχει κ άλλο ένα σημείο κοντά στην ΣΕΛΕΤΕ λίγο πιο πριν.Ανεβαίνωντας τον δρόμο παράλληλα στο τρένο για να μπεις στην ΣΕΛΕΤΕ,πριν ακριβώς την γέφυρα που απο κάτω περνάει η Κύμης θα δεις 2 στενά,το ένα παράλληλο στο άλλο.Σε όποιομπεις στρίψε αριστερα΄κ στα 30 μέτρα θα δεις μια τεράστια αλάνα,αλλά έχει σκοτάδια.Εκεί είναι πιο σίγουρα για να μην στο φάνε,αλλά ίσως πιο επικίνδυνο για να σου κλέψουν τίποτα.Βέβαια γύρω-γύρω είναι πολυκατοικίες,οπότε ίσως κ να εξαλείφεται ο κίνδυνος να σου τσιμπήσουν κάτι.Στην ΣΕΛΕΤΕ ίσως είναι πιο επικίνδυνο να στο φάνε εκτός κ αν το βάλεις πολύ ψηλά στον δρόμο.Ελπίζω να σε βοήθησα.Διαλέγεις κ παίρνεις.Αν κ πάλι φοβάσαι υπάρχει κ η λύση του τρένου/μετρό κ το κεφαλάκι σου ήσυχο.Κλο σου βράδυ.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Κ στο παρκινγκ του ΟΑΚΑ μια χαρά είναι, αρκεί να πάει νωρίς κ να φύγει νωρίς...

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Θα πήξει ρε συ.Είναι πολύ δύσκλο να ξεμπερδέψει απο κει μέσα.Ασε που δεν ξέρω αν επιτρέπεται.Στα ματς της ΑΕΚ επιτρέπεται μόνο αν έχεις αγράσει την θέση.Στο ματς της Εθνικής ενδεχομένως να μην το ανοίξουν.Αλλά κ να το ανοίξουν ,γίνρται πανικός.Δεν έχει κ φανάρι να βγεις,γάμα τα.Βέβαια είναι σχετικά ασφαλές.Νομιζω ότι τον βοηθήσαμε.

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
παπαρια ασφαλες ειναι το παρκινγκ του οακα.αν εχετε καλο αμαξι,μηχανη,πηγαινετε με αλλο τροπο

Panagopoulos

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ παιδιά,πιστευα οτι το mall σύμφερε αλλά εαν είναι για 45 λεπτά και με μικρό παιδί δεν λέει.

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Δημοσια μεσα μεταφορας για μενα τετοιες μερες να ειμαι ησυχος.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ευχαριστώ παιδιά,πιστευα οτι το mall σύμφερε αλλά εαν είναι για 45 λεπτά και με μικρό παιδί δεν λέει.

Δεν λέει σιγουρα.Το έκανα πέρσι.Είδα πρώτα μπασκετ την ΑΕΚ κ μετά από κανά δύωρο έπαιζε κ μπάλλα κ είπα α πεταχτώ MALL.Μεγάλη βόλτα,γιατί ήταν κλειστά τα πάντα με περίφραξη κ να πας γύρω-γύρω είχε πολλά σκοτάδια.

Panagopoulos

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αυτό παίζει.ΜΠορείς να πας κ με τα πόδια από την Νερατζιώτισσα στο ΟΑΚΑ.Είναι λίγο βόλτα όμως.Η' μπορείς να κατέβεις Ειρήνη που είναι η αμέσως προηγούμενη στάση κ να το πας πάλι ποδαράτο που είναι σαφως μικρότερη απόσταση μιας κ έχεις κ μικρό παιδί.Τι ώρα είναι το ματς;

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Πάμε γερά σήμερα με τους μουσουλμάνους να καθαρίσουμε την πρόκριση....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ελα μωρη αρρώστια..
μονο εσυ κ η ΠΑΝΑΘΑ ξερετε απο ευρώπη..

Stories

Νέο!