pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Φέρτε πίσω τον Ζαγοράκη ρεεεεεεεεε!!!!δηλαδη νεανικη ομαδα τυπε
Φέρτε πίσω τον Ζαγοράκη ρεεεεεεεεε!!!!δηλαδη νεανικη ομαδα τυπε
δεν ξερω......εγω αυτα ειδα στο ονειρο,αυτα επαιξα και περιμενω να πληρωθω να γαμησω αυριο.....βγάζει μητρογλου και αφήνει τον γκεκα.. και ας μην έχει παίξει ούτε ματς..ο παλιός ειναι αλλιώς... επιμένω το 1χ ηταν στοιχηματικη ευκαιρία πάντως και το έγραψα το απόγευμα.
Γιατί χτυπιέσαι,έπαιξες Ελλαδάρα;;;
μακάρι να βγουν να κερδίσουμε και να πας να γαμήσεις αλλα ρε τύπε με τζιωλη περιμένεις να γαμήσεις;δεν ξερω......εγω αυτα ειδα στο ονειρο,αυτα επαιξα και περιμενω να πληρωθω να γαμησω αυριο.....
Eσυ γιατί δεν είσαι κίτρινος ρε μαλάκα και μας ζαλίζεις τ'αρχίδια;Γιατί χτυπιέσαι,έπαιξες Ελλαδάρα;;;
Πήρα απλά παρατήρηση...γλίτωσα την κίτρινη,κλάψε.Eσυ γιατί δεν είσαι κίτρινος ρε μαλάκα και μας ζαλίζεις τ'αρχίδια;
εις τους κουμουνιστας ταιριαζει μονον το κοκκινοEσυ γιατί δεν είσαι κίτρινος ρε μαλάκα και μας ζαλίζεις τ'αρχίδια;
Το επόμενο γράφει Σαμαράς....γκολαρα ο σπυροποθυλος..σπανια τετοια γκολ απο την εθνικη
Το επόμενο γράφει Σαμαράς....
πάλι θα γαμήσεις . αφού έβαλε γκολ και ο φανης το εχεις σίγουρο το σιτι τουρδεν ξερω......εγω αυτα ειδα στο ονειρο,αυτα επαιξα και περιμενω να πληρωθω να γαμησω αυριο.....
[move] [/move]πάλι θα γαμήσεις . αφού έβαλε γκολ και ο φανης το εχεις σίγουρο το σιτι τουρ
λες να ειναι στημενο τυπε?Και περυσι την ίδια εξέλιξη είχε ο αγώνας...οι λετονοι παντα τον τρώνε από την Ελλάδα..