Επισκέπτης
Εκτος απ' τις Γυναίκες των σεξουαλικά ανίκανων Γερμανών απόψε θέλω να δω και την εθνική Ελλάδος
να ΓΑΜΑΕΙ την Γερμανία
να ΓΑΜΑΕΙ την Γερμανία
Αν το σκορ ηταν 0-0 στο 89, δεν θα υπηρχε Ελληνας παικτης κατω απο τη σεντρα για να κερδισει το πεναλτυ.Παντως το αξιοπεριεργο ηταν οχι τα ντορτια αλλα οτι η Ελλαδα καταφερε και εβαλε και 2 γκολ στους Γερμανους.
Για φανταστειτε παντως το πεναλτι να το δινε και να ταν το σκορ τπτ 0-0. Και να το χανε
Αυτή τη φορά ο Δαβίδ δεν κέρδισε.Πάμε για φρέσκα κουλούρια,δηλαδή προκριματικά Μουντιάλ.
Φεύγουμε από το Euro με ψηλά το κεφάλι!!
το φοβηθηκαν πιο που αποτι επρεπε το παιχνιδι τυπεΣωστός.Απλά στο παιγνίδι με Γερμανία περιμέναμε μεγαλύτερη προσπάθεια,οχι αποτέλεσμα.
ναι...το φοβηθηκαν πιο που αποτι επρεπε το παιχνιδι τυπε
ναι...
σιγά με ποιούς παίζανε .... με τα 9/11 αυτών που έφτασαν στα ημιτελικά τσουλου.....
Υ.Γ>
ειδικά το γκολ του κεντίρα ήταν καθαρά θέμα τύχης.
εγώ θα συμφωνήσω ότι ειδικά στη τελευταία φάση ηταν πεντακάθαρο φάουλ..ομως είναι δυνατόν να παίζεις με τους αφρικανικούς και να στέκεσαι στην τελευταία φάση;απο τι στιγμή που έχασες διαφορά 13 πόντων και σου γύρισαν το ματς τότε δεν πρέπει να μιλάς καθόλου για διαιτησία.το ζουρο πρέπει να κοπανάνε όλοι μαζί για τις επιλογές του και ειδικά για το κοουτσαρισμα που έκανε χθες. για μένα χθες δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ευθύνη έχουν οι παίχτες και ο προπονητής.στις 2 τελευταίες φάσεις μας ξεκώλιασαν οι διαιτητές. στο μπάσιμο του νιγηριανού έχει κάνει επιθετικό, αφού περνά το χέρι πίσω από τον δικό μας και στο τελευταίο σουτ του σπανούλη, του κάνουν φάουλ
εγώ θα συμφωνήσω ότι ειδικά στη τελευταία φάση ηταν πεντακάθαρο φάουλ..ομως είναι δυνατόν να παίζεις με τους αφρικανικούς και να στέκεσαι στην τελευταία φάση;απο τι στιγμή που έχασες διαφορά 13 πόντων και σου γύρισαν το ματς τότε δεν πρέπει να μιλάς καθόλου για διαιτησία.το ζουρο πρέπει να κοπανάνε όλοι μαζί για τις επιλογές του και ειδικά για το κοουτσαρισμα που έκανε χθες. για μένα χθες δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ευθύνη έχουν οι παίχτες και ο προπονητής.
πρέπει να είναι το μεγαλύτερο στραπάτσο που έχουμε πάθει στο μπασκετ......οι ρωσοι πριν το ματς μιλάγανε για το πόσο δύσκολος αντίπαλος είμαστε και ότι έχουμε δυνατά 4αρια τώρα θα πρέπει να τρίβουν τα χέρια τους απο ικανοποίηση μετά το δώρο που τους κάναμεοκ, ρε συ. δίκιο έχεις. όταν χάνει απ' τον πίου, τι να λέμε για διαιτησία