Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οι κροατες ειναι ο ορισμος του σκληρου χουλιγκαν.δεν μιλαμε για γατακια.φοβος καιι τρομος και σε συλλογικο και σε εθνικο επιπεδο.στην ουεφα τραβανε τα μαλλια τους οποτε εχουν ευρωπαικο παιχνιδι χαιντουκ και δυναμο.οι μονοι ευρωπαικα που τους κοντραρουν ειναι σερβοι και πολωνοι
τυπε ολοι οι νοτιοσλαβοι ειναι αλητηριοι :grin:
ισως οι σλοβενοι ειναι εξαιρεση

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
οι κροατες ειναι ο ορισμος του σκληρου χουλιγκαν.δεν μιλαμε για γατακια.φοβος καιι τρομος και σε συλλογικο και σε εθνικο επιπεδο.στην ουεφα τραβανε τα μαλλια τους οποτε εχουν ευρωπαικο παιχνιδι χαιντουκ και δυναμο.οι μονοι ευρωπαικα που τους κοντραρουν ειναι σερβοι και πολωνοι
τωρα και ελληνες... :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
οταν επεσε η μολοτοφ ετυχε να ημουν γυμναστηριο και το ακουγα απο τα ακουστικα του κινητου μου..

Σε μια φάση ολα καλα ολα οκ

εγω ακουγα 97.8

ηταν ο Πουρουπουπου σχολιαστης

και ενας αλλος και ετσι οπως περιέγραφε σκαει η μολοτοφ και πετάγετε ο πουρουπουπου

<< ΑΑΑΜΑΝ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΑΠΑΠΑ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΔΩ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΔΩ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ>>

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κωστα ται να και ο λεοναιντας

Συνημμένα

• 001.jpg
    001.jpg
    233,9 KB · Εμφανίσεις: 45

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
απτην χρυση αυγη θα ηταν τυπε :grin:
χαλαρα.να πω παντως μια προσωπικη μου εμπειρια.ειχα δει την πρεμιερα των 300 στο βιλατζ παρκ σοτυ ρεντη.γεματη η αιθουσα κλασικα.βγαινω λοιπον καυλωμενος και μπαινω σε ενα ταριφα κοντος χοντρος με γυφτικη φατσα μαυριδερος με κοιλαι που ετρωγε ενα τοστ απο τα πλαστικα που εχουν τα περιπτερα και στον δρομο ανοιγει το παραθυρο και το πεταει το πλαστικο στο δρομο γελωντας...η πληρης απομυθοποιηση...αυτος μαλλον χρειαζοταν μια agogi που ελεγαν στην ταινια την σπαρτιατικη εκπαιδευση... :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
χαλαρα.να πω παντως μια προσωπικη μου εμπειρια.ειχα δει την πρεμιερα των 300 στο βιλατζ παρκ σοτυ ρεντη.γεματη η αιθουσα κλασικα.βγαινω λοιπον καυλωμενος και μπαινω σε ενα ταριφα κοντος χοντρος με γυφτικη φατσα μαυριδερος με κοιλαι που ετρωγε ενα τοστ απο τα πλαστικα που εχουν τα περιπτερα και στον δρομο ανοιγει το παραθυρο και το πεταει το πλαστικο στο δρομο γελωντας...η πληρης απομυθοποιηση...αυτος μαλλον χρειαζοταν μια agogi που ελεγαν στην ταινια την σπαρτιατικη εκπαιδευση... :2funny: :2funny:
Τι λες τώρα;
Έκανε κάτι τέτοιο ο ελεεινός;
Anagogos :grin:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
φερτε μας την ισπανια  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

γεια σου τυπαρα εδειξες τα παπαρια σου σημερα

http://[URL unfurl="true"]www.koproskyla.com/categories/news/images_for_news/Karagounis-Korea-Ellada.jpg[/img[/URL]]

:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:

Επισκέπτης
πετυχημενη ατακα...ξυπνηντζιδικη μεν πετυχημενη δε... :thumbsup: :thumbsup:
;Εχω κι άλλες ψηλέ,αλλά αντί για  :thumbsup: θα μου κάνεις  :birdman:
Anyway,πάμε πάλι euro.Μαγκιά των παιδιών.
Μετά το 2004 κι αν εξαιρέσουμε το επόμενο mundial που πληρώσαμε τη μαλακία με την Ουκρανία και μείναμε όξω,στις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις είμασταν εκεί.
Τώρα τί κάναμε,άλλο φρούτο.
Δεν τους χάλασε τους Κροάτες που ήρθαν και με τουπεδάκι :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom