εσύ πόσο παλιομαλάκας εισαι?Εσύ, της ψωλής σου τον χαβά με τα Εξάρχεια και τους κομμουνιστές... Πόσο μαλάκας είσαι;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πάμε Ελλαδάρα!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 322K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Tυπε και οχι μονο προπονητες του καναπε και του ιντερνετ,αλλα και γκομενοι,και πολιτικοι και μηχανοβηοι και μαγκες και παντογνωστες του ιντερνετ.Λένε οι μλκες δεν έχει κάνει ανανέωση. Εντωμεταξύ, 5 χρόνια μετά το Γιούρο μόνο ο Καραγκούνης, ο Χαριστέας- και αυτός αλλαγή- και ο Κατσουράνης παίζει. Και άντε να πεις μόνο ο Χαριστέας δεν αξίζει. Όλοι οι άλλοι είναι νεόι. Τι να κάνει ρε παπάρες να βάλει όλη την ομάδα νέους? Να προκριθεί χρειάζεται, δε θα πάρει έμπειρους? Τον φορμαρισμένο Κατσουράνη να μη τον πάρει δηλαδή? Άντε όλο μαλακίζεστε, όλοι προπονητές μου γίνατε του καναπέ και του ίντερνετ!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε εγω ειμαι καμικαζι και πανκTυπε και οχι μονο προπονητες του καναπε και του ιντερνετ,αλλα και γκομενοι,και πολιτικοι και μηχανοβηοι και μαγκες και παντογνωστες του ιντερνετ.
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Απολυτε τυπε μου σε πιανω,εσυ το εχεις φιλοσοφισει το ολο θεμα.τυπε εγω ειμαι καμικαζι και πανκ
Τυπε το καινουργιο βι εφ αρ 1200 πως το κοβεις?σκεφτομαι να το χτυπησω,μιας και τουριστας και κατοχος του 800
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
για μας η ζωη ειναι ενα παιχνιδιTυπε εισαι της δακαετιας του 80
γιατι ειμαστε παιδια του γιαννη δαλιανιδη
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Τυπε μου τι μου τι χρονια και αυτα ,ολα στα παπαρια μας,τα καλοκαιρια αλωνιζα το νησι με ενα αρ ντι τριαμιση τρικαβαλο εγω μια αγγλιδα και μια σουηδεζα και παραλια και φωτια και τροχο μεχρι το πρωιγια μας η ζωη ειναι ενα παιχνιδι
γιατι ειμαστε παιδια του γιαννη δαλιανιδη
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καλα μουνια τυπε η τιποτα φλομπες?Τυπε μου τι μου τι χρονια και αυτα ,ολα στα παπαρια μας,τα καλοκαιρια αλωνιζα το νησι με ενα αρ ντι τριαμιση τρικαβαλο εγω μια αγγλιδα και μια σουηδεζα και παραλια και φωτια και τροχο μεχρι το πρωι
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Τυπε τα μουνια ηταν ΑΑΑ,ΜΕ Φλομπες πανε οι αγαμητοι,τυπου αρκανςκαλα μουνια τυπε η τιποτα φλομπες?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τι σου κανε ρε ο αρκανς και του ξηγιεσαι ετσι?τσακωθηκατε τυπε?Τυπε τα μουνια ηταν ΑΑΑ,ΜΕ Φλομπες πανε οι αγαμητοι,τυπου αρκανς
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Τυπε τα τσουκγρισαμε,γιατι την ελεγε στον φραντσεσκο,που το εχω γνωρισει το παιδακι,ειχε κατεβει κεφαλονια το καλοκαιρι,και του εστειλα πι εμ του μαλακα του αρκανς να μην τον πειραζει γιατι ειναι ατομο,και ο μαλακας ο αρκανς με εγραψε στα παπαρια τουτι σου κανε ρε ο αρκανς και του ξηγιεσαι ετσι?τσακωθηκατε τυπε?
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Λένε οι μλκες δεν έχει κάνει ανανέωση. Εντωμεταξύ, 5 χρόνια μετά το Γιούρο μόνο ο Καραγκούνης, ο Χαριστέας- και αυτός αλλαγή- και ο Κατσουράνης παίζει. Και άντε να πεις μόνο ο Χαριστέας δεν αξίζει. Όλοι οι άλλοι είναι νεόι. Τι να κάνει ρε παπάρες να βάλει όλη την ομάδα νέους? Να προκριθεί χρειάζεται, δε θα πάρει έμπειρους? Τον φορμαρισμένο Κατσουράνη να μη τον πάρει δηλαδή? Άντε όλο μαλακίζεστε, όλοι προπονητές μου γίνατε του καναπέ και του ίντερνετ!
εσύ είσαι και μαλάκας και σου κάνει κακό που μένεις ακόμα ενταύθα...
ποιά ανανέωση ρε παπάρα;
τους Νικολαίδη, Τσιάρτα, Νικοπολίδη, Ανατολάκη, Καψή σταμάτησε να τους καλεί όταν σταμάτησαν το ποδόσφαιρο ή αποχώρησαν από την εθνική μόνοι τους......
τους ορφανούς χωρίς ομάδα ακόμα τους καλεί.
Γκουμομπασινάδες τα ίδια.
η ανανέωση ποιά ήταν; ο Λυμπερόπουλος στα 30 του και οι Γκέκας, Σαλπιγγίδης για αλλαγή στο 80φεύγα;
ρε τι σας ψεκάζουνε ρε μαλάκες γιαμώ την ιθαγένειά μου...
Ακου έκανε ο ρεχάλαις ανανέωση...
ανανέωση μαλέα ξεκίνησε γιατί δεν γινόταν αλλιώς το 2008 μετά την πούτσα στο γιούρο, όταν αποχωρούσαν και οικειοθελώς ορισμένοι απ τους ταριχευμένους......
Εάν ο Νικολαίδης έπαιζε ακόμα όπως ο Ρίμπο ΑΚΟΜΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ.
ΜΑΛΕΑ, Ε ΜΑΛΕΑ.
εσύ είσαι και μαλάκας και σου κάνει κακό που μένεις ακόμα ενταύθα...
ποιά ανανέωση ρε παπάρα;
τους Νικολαίδη, Τσιάρτα, Νικοπολίδη, Ανατολάκη, Καψή σταμάτησε να τους καλεί όταν σταμάτησαν το ποδόσφαιρο ή αποχώρησαν από την εθνική μόνοι τους......
τους ορφανούς χωρίς ομάδα ακόμα τους καλεί.
Γκουμομπασινάδες τα ίδια.
η ανανέωση ποιά ήταν; ο Λυμπερόπουλος στα 30 του και οι Γκέκας, Σαλπιγγίδης για αλλαγή στο 80φεύγα;
ρε τι σας ψεκάζουνε ρε μαλάκες γιαμώ την ιθαγένειά μου...
Ακου έκανε ο ρεχάλαις ανανέωση...
ανανέωση μαλέα ξεκίνησε γιατί δεν γινόταν αλλιώς το 2008 μετά την πούτσα στο γιούρο, όταν αποχωρούσαν και οικειοθελώς ορισμένοι απ τους ταριχευμένους......
Εάν ο Νικολαίδης έπαιζε ακόμα όπως ο Ρίμπο ΑΚΟΜΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ.
ΜΑΛΕΑ, Ε ΜΑΛΕΑ.
+1000
Γεια σου ρε περσόνα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μεγαλε τυπε μου!+1000
Γεια σου ρε περσόνα
I love brunettes
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
ο φραντσέσκο δεν είναι που στον τελικό τσσκα-παο ήταν ανοιχτά με τους ρώσους?Τυπε τα τσουκγρισαμε,γιατι την ελεγε στον φραντσεσκο,που το εχω γνωρισει το παιδακι,ειχε κατεβει κεφαλονια το καλοκαιρι,και του εστειλα πι εμ του μαλακα του αρκανς να μην τον πειραζει γιατι ειναι ατομο,και ο μαλακας ο αρκανς με εγραψε στα παπαρια του
είναι και τύπος από πάνω??
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μεγαλε τυπε μου!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος