Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Λένε οι μλκες δεν έχει κάνει ανανέωση. Εντωμεταξύ, 5 χρόνια μετά το Γιούρο μόνο ο Καραγκούνης, ο Χαριστέας- και αυτός αλλαγή- και ο Κατσουράνης παίζει. Και άντε να πεις μόνο ο Χαριστέας δεν αξίζει. Όλοι οι άλλοι είναι νεόι. Τι να κάνει ρε παπάρες να βάλει όλη την ομάδα νέους? Να προκριθεί χρειάζεται, δε θα πάρει έμπειρους? Τον φορμαρισμένο Κατσουράνη να μη τον πάρει δηλαδή? Άντε όλο μαλακίζεστε, όλοι προπονητές μου γίνατε του καναπέ και του ίντερνετ!
Tυπε και οχι μονο προπονητες του καναπε και του ιντερνετ,αλλα και γκομενοι,και πολιτικοι και μηχανοβηοι και μαγκες και παντογνωστες του ιντερνετ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Tυπε και οχι μονο προπονητες του καναπε και του ιντερνετ,αλλα και γκομενοι,και πολιτικοι και μηχανοβηοι και μαγκες και παντογνωστες του ιντερνετ.
τυπε εγω ειμαι καμικαζι και πανκ :2funny: :2funny: :2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τυπε εγω ειμαι καμικαζι και πανκ :2funny: :2funny: :2funny:
Απολυτε τυπε μου σε πιανω,εσυ το εχεις φιλοσοφισει το ολο θεμα.
Τυπε το καινουργιο βι εφ αρ 1200 πως το κοβεις?σκεφτομαι να το χτυπησω,μιας και τουριστας και κατοχος του 800

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
για μας η ζωη ειναι ενα παιχνιδι
γιατι ειμαστε παιδια του γιαννη δαλιανιδη
:2funny:
Τυπε μου τι μου τι χρονια και αυτα ,ολα στα παπαρια μας,τα καλοκαιρια αλωνιζα το νησι με ενα αρ ντι τριαμιση τρικαβαλο εγω μια αγγλιδα και μια σουηδεζα και παραλια και φωτια και τροχο μεχρι το πρωι

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε μου τι μου τι χρονια και αυτα ,ολα στα παπαρια μας,τα καλοκαιρια αλωνιζα το νησι με ενα αρ ντι τριαμιση τρικαβαλο εγω μια αγγλιδα και μια σουηδεζα και παραλια και φωτια και τροχο μεχρι το πρωι
καλα μουνια τυπε η τιποτα φλομπες? :2funny: :2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τι σου κανε ρε ο αρκανς και του ξηγιεσαι ετσι?τσακωθηκατε τυπε?
Τυπε τα τσουκγρισαμε,γιατι την ελεγε στον φραντσεσκο,που το εχω γνωρισει το παιδακι,ειχε κατεβει κεφαλονια το καλοκαιρι,και του εστειλα πι εμ του μαλακα του αρκανς να μην τον πειραζει γιατι ειναι ατομο,και ο μαλακας ο αρκανς με εγραψε στα παπαρια του

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Λένε οι μλκες δεν έχει κάνει ανανέωση. Εντωμεταξύ, 5 χρόνια μετά το Γιούρο μόνο ο Καραγκούνης, ο Χαριστέας- και αυτός αλλαγή- και ο Κατσουράνης παίζει. Και άντε να πεις μόνο ο Χαριστέας δεν αξίζει. Όλοι οι άλλοι είναι νεόι. Τι να κάνει ρε παπάρες να βάλει όλη την ομάδα νέους? Να προκριθεί χρειάζεται, δε θα πάρει έμπειρους? Τον φορμαρισμένο Κατσουράνη να μη τον πάρει δηλαδή? Άντε όλο μαλακίζεστε, όλοι προπονητές μου γίνατε του καναπέ και του ίντερνετ!

εσύ είσαι και μαλάκας και σου κάνει κακό που μένεις ακόμα ενταύθα...
ποιά ανανέωση ρε παπάρα;
τους Νικολαίδη, Τσιάρτα, Νικοπολίδη, Ανατολάκη, Καψή σταμάτησε να τους καλεί όταν σταμάτησαν το ποδόσφαιρο ή αποχώρησαν από την εθνική μόνοι τους......

τους ορφανούς χωρίς ομάδα ακόμα τους καλεί.
Γκουμομπασινάδες τα ίδια.
η ανανέωση ποιά ήταν; ο Λυμπερόπουλος στα 30 του και οι Γκέκας, Σαλπιγγίδης για αλλαγή στο 80φεύγα;

ρε τι σας ψεκάζουνε ρε μαλάκες γιαμώ την ιθαγένειά μου...
Ακου έκανε ο ρεχάλαις ανανέωση...

ανανέωση μαλέα ξεκίνησε γιατί δεν γινόταν αλλιώς το 2008 μετά την πούτσα στο γιούρο, όταν αποχωρούσαν και οικειοθελώς ορισμένοι απ τους ταριχευμένους......
Εάν ο Νικολαίδης έπαιζε ακόμα όπως ο Ρίμπο ΑΚΟΜΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ.
ΜΑΛΕΑ, Ε ΜΑΛΕΑ.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
εσύ είσαι και μαλάκας και σου κάνει κακό που μένεις ακόμα ενταύθα...
ποιά ανανέωση ρε παπάρα;
τους Νικολαίδη, Τσιάρτα, Νικοπολίδη, Ανατολάκη, Καψή σταμάτησε να τους καλεί όταν σταμάτησαν το ποδόσφαιρο ή αποχώρησαν από την εθνική μόνοι τους......

τους ορφανούς χωρίς ομάδα ακόμα τους καλεί.
Γκουμομπασινάδες τα ίδια.
η ανανέωση ποιά ήταν; ο Λυμπερόπουλος στα 30 του και οι Γκέκας, Σαλπιγγίδης για αλλαγή στο 80φεύγα;

ρε τι σας ψεκάζουνε ρε μαλάκες γιαμώ την ιθαγένειά μου...
Ακου έκανε ο ρεχάλαις ανανέωση...

ανανέωση μαλέα ξεκίνησε γιατί δεν γινόταν αλλιώς το 2008 μετά την πούτσα στο γιούρο, όταν αποχωρούσαν και οικειοθελώς ορισμένοι απ τους ταριχευμένους......
Εάν ο Νικολαίδης έπαιζε ακόμα όπως ο Ρίμπο ΑΚΟΜΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ.
ΜΑΛΕΑ, Ε ΜΑΛΕΑ.

+1000
Γεια σου ρε περσόνα :)

I love brunettes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Τυπε τα τσουκγρισαμε,γιατι την ελεγε στον φραντσεσκο,που το εχω γνωρισει το παιδακι,ειχε κατεβει κεφαλονια το καλοκαιρι,και του εστειλα πι εμ του μαλακα του αρκανς να μην τον πειραζει γιατι ειναι ατομο,και ο μαλακας ο αρκανς με εγραψε στα παπαρια του
ο φραντσέσκο δεν είναι που στον τελικό τσσκα-παο ήταν ανοιχτά με τους ρώσους?
είναι και τύπος από πάνω??

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εμφανιστηκε ο τιτανοτεραστιος τυπος δικε μου :rockon:
bowing-036.gif

Stories