Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πάντως είναι αστείο και λιγάκι κομπλεξικό να βγάζουν κάποιοι χολή στον ποιο επιτυχημένο προπονητή στην ιστορία της Εθνικής ομάδας, μόνο και μόνο επειδή δεν επιλέγει παίκτες από την ομάδα τους....
εγώ είμαι βάζελας και βλέπω το πράγμα αντικειμενικά...
εσείς μπορείτε να βρίσκετε την πιο απίθανη δικαιολογία για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.....

Επισκέπτης
Πάντως είναι αστείο και λιγάκι κομπλεξικό να βγάζουν κάποιοι χολή στον ποιο επιτυχημένο προπονητή στην ιστορία της Εθνικής ομάδας, μόνο και μόνο επειδή δεν επιλέγει παίκτες από την ομάδα τους....

Άκυρον!
Στη δική μου ομάδα παίζει μόνο ένας Έλληνας τον οποίον και καλεί,παρ'όλα αυτά τον θεωρώ άκρως αντι-ποδοσφαιρικό!

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
εγώ είμαι βάζελας και βλέπω το πράγμα αντικειμενικά...
εσείς μπορείτε να βρίσκετε την πιο απίθανη δικαιολογία για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.....

Καμία δικαιολογία φίλε μου.Μήπως υπάρχει κάποιος περισσότερο επιτυχημένος;  και φοβάμαι ότι δεν θα υπάρχει και στο μέλλον...ο χρόνος θα δείξει βέβαια

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΧΑΧΧΑΧΑΧχΑΧΑχΑΧΑΧΑΧχαΧΑΧχΧΑΧΑΧΑΧΧΑχαχαχα
ναι ναι...ο Χαριστέας είναι ο Ζιντάν της Εθνικής μας...παίκτης αναντικατάστατος και από ποιότητα για Χρυσή Μπάλα...χαχαχαχαχαχαα
ρε παπάρα...εκτός από το Χαριστέα και τον Τζίώλη και όλους τους άλλους που είναι στις εξέδρες στις ομάδες τους ή τους καλεί ακόμα και όταν δεν έχουν καν ομάδα ή έχουν κρεμάσει τα παπούτσια τους Η ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ Η Β ΕΘΝΙΚΗ;;;;;;;
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχ

όσο για το τελευταίο εσύ τα είπες.
αφού στις ήττες φταίνε οι παίκτες και όχι ο προπονητής, στην νίκη γιατί το αλλάζεις;

και δεν μου απάντησες...ποιος τους διάλεξε και στις δύο περιπτώσεις;
μαζι σου
Παπαζογλου και Αραμπατζης στην Εθνικη ΤΩΡΑ
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καμία δικαιολογία φίλε μου.Μήπως υπάρχει κάποιος περισσότερο επιτυχημένος;  και φοβάμαι ότι δεν θα υπάρχει και στο μέλλον...ο χρόνος θα δείξει βέβαια
έτσι έλεγαν κάποτε για τον Ιωαννίδη στο μπάσκετ.....

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
3,5 εκ.ευρώ στα πόδια του Ρεχάγκελ
Τριετές συμβόλαιο ύψους 3,5 εκ.ευρώ θα προτείνει ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος στον Ότο Ρεχάγκελ! Το συμβόλαιο του Γερμανού προπονητή λήγει στο τέλος του χρόνου και η ομοσπονδία θέλει να τον κρατήσει...

τουλάχιστον μέχρι το EURO του 2012.
Ο κ.Πιλάβιος θα ανακοινώσει την πρότασή του στον κ.Ρεχάγκελ εντός των ημερών και ήδη έχει πάρει τα πρώτα θετικά νεύματα από τον βοηθό του Γιάννη Τοπαλίδη.Άλλωστε διακαής πόθος του Γερμανού είναι να κλείσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

κλαψε περσονα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

EW-AE859_Topten_20080605160857.jpg

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.338
Πόντοι
22.785
Τριετές συμβόλαιο ύψους 3,5 εκ.ευρώ θα προτείνει ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος στον Ότο Ρεχάγκελ! Το συμβόλαιο του Γερμανού προπονητή λήγει στο τέλος του χρόνου και η ομοσπονδία θέλει να τον κρατήσει...

Ο κ.Πιλάβιος θα ανακοινώσει την πρότασή του στον κ.Ρεχάγκελ εντός των ημερών και ήδη έχει πάρει τα πρώτα θετικά νεύματα από τον βοηθό του Γιάννη Τοπαλίδη.Άλλωστε διακαής πόθος του Γερμανού είναι να κλείσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ............. ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

εγώ γιατί να κλάψω;
απ τα λεφτά μου τον πληρώνουνε ;

ααααχαχαχαχαχα.....

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

Ο κ.Πιλάβιος θα ανακοινώσει την πρότασή του στον κ.Ρεχάγκελ εντός των ημερών και ήδη έχει πάρει τα πρώτα θετικά νεύματα από τον βοηθό του Γιάννη Τοπαλίδη.Άλλωστε διακαής πόθος του Γερμανού είναι [size=22pt]να κλείσει τα μάτια του[/size] στην Ελλάδα.

Γιατί δεν τον κάνουν Υπουργό Άμυνας;; :huh:
Με τέτοιο ταμπούρι που ξέρει, όχι οι Τούρκοι άλλα ούτε οι Αμερικάνοι δε θα μπορούσαν να μπουν μέσα!! :ak:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.338
Πόντοι
22.785

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλά, μέχρι πότε θέλει να κοουτσάρει; Έχει περάσει τα 70.

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
εγω γουσταρω το γερμαναρα..εδω να μεινει.ταμπουρι ξεταμπουρι αρκει να θυμηθει κανεις τα χαλια μας προ ρεχαγκελ..και στην τελικη εχουμε ενα euro ρε πουστη μου.ουτε η αγγλια δεν εχει.ολοι ξερουμε και ευχαριστουμε τον καλο Θεο που κοιμοταν εκεινες τις μερες αλλα το πηραμε.λιγο σεβασμο και ας μην σας αρεσει.το καταλαβαινω να θελετε να φυγει αλλα προς τι τοσο μισος?

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945

......ο    Οττο  εχει  αλλη  μια  χρυση  ευκαιρια    να  φυγει  ορθιος  και  περηφανος.........να  φυγει  τωρα  νικητης...........το  οφειλει  στον  εαυτο  του    και    στους  απλους  φιλαθλους  που  τον  αγαπησαμε............μην  ξεχναμε  σε  ποια  χωρα  ζουμε..........στην  χωρα  της  αχαριστιας...........αυτες  τις μερες  οι  φυλλαδες  τον  αποθεωνουν  ,  ομως  αν  τα  πραγματα  στραβωναν    οι    ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ  θα  ζηταγαν  την  κεφαλη  του  επι  πινακι..........

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μακαρι να μεινει γαμω τους δημοσιογραφους τα λαμογια μονο λογια

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εγω γουσταρω το γερμαναρα..εδω να μεινει.ταμπουρι ξεταμπουρι αρκει να θυμηθει κανεις τα χαλια μας προ ρεχαγκελ..και στην τελικη εχουμε ενα euro ρε πουστη μου.ουτε η αγγλια δεν εχει.ολοι ξερουμε και ευχαριστουμε τον καλο Θεο που κοιμοταν εκεινες τις μερες αλλα το πηραμε.λιγο σεβασμο και ας μην σας αρεσει.το καταλαβαινω να θελετε να φυγει αλλα προς τι τοσο μισος?
τυπε και εγω
γουσταρω το συστημα σκατοπλημμυρα :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom