Νέα

Πακιστανοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 91K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
να τα κανεις με ελληνες ρε τεντυ ή με τουρίστες,
αυτους που παραβιασαν τα συνορα μας και διδασκονται την πληρη επικρατηση του ισλαμ με βια τι τους υποστηριζεις?

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
16
Πακιστάν και Ινδία είναι από τις χώρες που έχουν το βιασμό στο dna τους.Αν ψάξετε στο ίντερνετ θα δείτε δεκάδες αναφορές για βιασμούς σε αυτές τις χώρες και πολλά βίντεο,χωρίς την επίμαχη φάση αλλά την επίθεση.Δεν τολμάει γυναίκα να βγει στο δρόμο μόνη της ή να πάρει λεωφορείο...Καθάρματα...
Νομίζω ότι αυτό έχει να κανει πιο πολύ με την ελλιπή αστυνόμευση σε πια τόσο τεράστια χώρα με προβληματικές υποδομές πάρα με την ίδια την φύση της θρησκείας η το DNA των κατοίκων.
Τα ίδια δεν συμβαίνουν και στην Αφρική άλλωστε?
Όταν όμως οι άνθρωποι αυτοί γεννιούνται και μεγαλώνουν σε μια δυτική χώρα για συμπεριφέρονται όπως όλοι οι άλλοι? Δεν νομίζω να μεταλλάσσεται το DNA τους.  

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
16
αυτους που παραβιασαν τα συνορα μας και διδασκονται την πληρη επικρατηση του ισλαμ με βια τι τους υποστηριζεις?
Βρε δεν τους υποστηρίζω, απλά καταλαβαίνω ότι είναι άνθρωποι σε μια δύσκολη κατάσταση, σε μια κοινωνία που τους απορρίπτει (αυτό το ξέρω και εγώ πολύ καλα), και που το μόνο στήριγμα που τους έχει απομείνει είναι οι παλιές παραδόσεις και αυτό που γνώριζαν από τη χώρα τους!

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Όταν όμως οι άνθρωποι αυτοί γεννιούνται και μεγαλώνουν σε μια δυτική χώρα για συμπεριφέρονται όπως όλοι οι άλλοι? Δεν νομίζω να μεταλλάσσεται το DNA τους. 

Έχεις δει κανένα Πακιστανό να έχει αφομοιωθεί στην Ελλάδα;Σαν να είναι στο Καράτσι και στο Ισλαμαμπάντ κυκλοφορούν.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Βρε δεν τους υποστηρίζω, απλά καταλαβαίνω ότι είναι άνθρωποι σε μια δύσκολη κατάσταση, σε μια κοινωνία που τους απορρίπτει (αυτό το ξέρω και εγώ πολύ καλα), και που το μόνο στήριγμα που τους έχει απομείνει είναι οι παλιές παραδόσεις και αυτό που γνώριζαν από τη χώρα τους!
ΔΕΝ ειναι σε μια κοινωνια που τους απορριπτει.
ΗΡΘΑΝ σε μια κοινωνια που τους απορριπτει.
οπως εγω δεν παω στο πακισταν γιατι εχω πολυ διαφορετικα ευρωπαικα ηθη,
για τους ιδιους λογους επρεπε και το ηξεραν να μην ερθουν σε ευρωπαικη χωρα.
εκει δουλευαν απο το πρωι ως το βραδυ για 5 δολλαρια και εδω δουλευουν απο το πρωι ως το μεσημερι για 10 δολλαρια.
το οτι ηρθαν παρανομα δεν αλλαζει. ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.
κλαφτηκαν οι δικοι μας μας που πηγαν νομιμα στο εξωτερικο???
ας πανε σε μια πλουσια ισλαμικη χωρα να κλαφτουν οχι εδω που εχουμε προβλημα με ισλαμικη τουρκια, αλβανια κλπ

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
16
Έχεις δει κανένα Πακιστανό να έχει αφομοιωθεί στην Ελλάδα;Σαν να είναι στο Καράτσι και στο Ισλαμαμπάντ κυκλοφορούν.
Στην μεγάλη Βρετανία π.χ οι ίδιοι ανθρωποι γιατί αφομοιώνονται?
Βρε μπας και δεν φταίνε οι άνθρωποι αλλά φταίει και η ανεκτικότητα της ιδιας της κοινωνίας?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Στην μεγάλη Βρετανία π.χ οι ίδιοι ανθρωποι γιατί αφομοιώνονται?
Βρε μπας και δεν φταίνε οι άνθρωποι αλλά φταίει και η ανεκτικότητα της ιδιας της κοινωνίας?
εχουν αφομοιωθεί στην βρεττανια????
εχω  4 φιλους και 1 φιλη εκει που μου λενε το αντιθετο

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
16
ΔΕΝ ειναι σε μια κοινωνια που τους απορριπτει.
ΗΡΘΑΝ σε μια κοινωνια που τους απορριπτει.
οπως εγω δεν παω στο πακισταν γιατι εχω πολυ διαφορετικα ευρωπαικα ηθη,
για τους ιδιους λογους επρεπε και το ηξεραν να μην ερθουν σε ευρωπαικη χωρα.
εκει δουλευαν απο το πρωι ως το βραδυ για 5 δολλαρια και εδω δουλευουν απο το πρωι ως το μεσημερι για 10 δολλαρια.
το οτι ηρθαν παρανομα δεν αλλαζει. ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.
κλαφτηκαν οι δικοι μας μας που πηγαν νομιμα στο εξωτερικο???
ας πανε σε μια πλουσια ισλαμικη χωρα να κλαφτουν οχι εδω που εχουμε προβλημα με ισλαμικη τουρκια, αλβανια κλπ

Η θεώρηση σου βασίζεται στο δεδομένο ότι ο κόσμος είναι ένα σύνολο από οικόπεδακια (χωρες) που όλοι όσοι γεννιούνται μέσα σε ενα από αυτα το "έχουν αγορασμένο" και δεν μπορούν να μετακινηθούν εύκολα σε κάποιο άλλο οικοπεδο, και αν το κάνουν θα πρέπει να ξεχάσουν το από που προέρχονται.

Δεν ξέρω βρε συ, αυτό πολύ "κομμουνιστικο" μου ακούγεται! Με όρια, παραπετάσματα, απαγορεύσεις μετακίνησης κλπ.

Στη δική μου λογική ο κόσμος ανήκει σε όλους και οι άνθρωποι πρέπει να μετακινούνται, να αλληλεπίδρουν, να παίρνουν και να δίνουν απόψεις και λογικές και στην τελική να εξελίσσονται όλοι μαζί.
Θεμιτή και η δική σου λογική βέβαια αλλά δεν ξέρω αν τελικά συμβάλει σε μια γενικότερη προοδο του πολιτισμού μας!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τρελη αφομοιωση στην βρεττανια
όπως οι ελληνες σπουδαζουν και ανοιγουν εστιατόρια,
οπως οι κινεζοι σπουδαζουν και ανοιγουν εστιατορια,
ετσι και οι καημενοι οι μουσουλμανοι:

Συνημμένα

• afomoivsh.jpg
    afomoivsh.jpg
    107,9 KB · Εμφανίσεις: 50

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
16
εχουν αφομοιωθεί στην βρεττανια????
εχω  4 φιλους και 1 φιλη εκει που μου λενε το αντιθετο
Λόγο επαγγέλματος συνεργάζομαι πολύ συχνά με άτομα από αυτά τα μέρη του κοσμου και πιστεψε με αυτό που παρατηρώ είναι ότι όταν η κοινωνία τους το επιτρέπει μέσω της εκπαιδευσης και των νόμων, οι άνθρωποι αυτοί εμφανίζουν ένα πολύ υψηλό επίπεδο ανθρωπισμού και ξεπερνουνε εύκολα το θρησκευτικά και εθνικά τους στερεότυπα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
η λογικη μου τεντυ είναι νομος σε όλα τα κρατη, υπαρχουν σύνορα και φυλάγονται.
η δικη σου λογικη ειμαστε χίπις και δεν εχουμε σύνορα πηγαινε να την πεις στα θυματα των αφομοιωμένων μουσουλμάνων της βορειας ανεκτικης ευρωπης.

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
16
η λογικη μου τεντυ είναι νομος σε όλα τα κρατη, υπαρχουν σύνορα και φυλάγονται.
η δικη σου λογικη ειμαστε χίπις και δεν εχουμε σύνορα πηγαινε να την πεις στα θυματα των αφομοιωμένων μουσουλμάνων της βορειας ανεκτικης ευρωπης.
Όχι μωρε και εσύ, μην πιάνεις τα δυο άκρα κάτ ευθείαν.
Κάπου στη μέση είναι η αλήθεια συνήθως!
Απλά εγώ λέω ότι οι πολιτισμοί πρέπει να συναντώνται, και ότι είναι αναπόφευκτο να υπάρχουν τριβές σε αυτή τη διαδικασία.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Λόγο επαγγέλματος συνεργάζομαι πολύ συχνά με άτομα από αυτά τα μέρη του κοσμου και πιστεψε με αυτό που παρατηρώ είναι ότι όταν η κοινωνία τους το επιτρέπει μέσω της εκπαιδευσης και των νόμων, οι άνθρωποι αυτοί εμφανίζουν ένα πολύ υψηλό επίπεδο ανθρωπισμού και ξεπερνουνε εύκολα το θρησκευτικά και εθνικά τους στερεότυπα.
ε τοτε θα είναι τρομερη συμπτωσαρα που και οι 5 φιλοι μου στην βρεττανια εχουν την ιδια γνωμη για τους μουσουλμανους εκει που εχω και εγω εδώ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Όχι μωρε και εσύ, μην πιάνεις τα δυο άκρα κάτ ευθείαν.
Κάπου στη μέση είναι η αλήθεια συνήθως!
Απλά εγώ λέω ότι οι πολιτισμοί πρέπει να συναντώνται, και ότι είναι αναπόφευκτο να υπάρχουν τριβές σε αυτή τη διαδικασία.
συναντηθηκε στην βρεττανια και στην ελλαδα ο κινεζικος και ο ελληνικος και ο βρεττανικος πολιτισμος και κανενα πρόβλημα.
τον ισλαμικο πολιτισμο που δημιουργει προβλήματα τι τον θελουμε?
ειμαστε υποχρεωμένοι να τον φαμε στην μαπα για καποιο λογο?
δικαίωμα μας δεν είναι να ερχομαστε σε επαφη μονο με παρομοιους πολιτισμούς?
πρεπει να μου επιβληθει και μενα σαρια στην γειτονια μου για να ασιθανεται καλα αυτος που ΠΑΡΑΝΟΜΑ εισεβαλε στην χωρα μου???
στα τσακιδια, εχω κινεζους και πολωνους και ένα σωρο αλλους που δεν δημιουργουν πρόβλημα.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εσύ ψάχνεις για πούστη με εθνική συνείδηση;
Κρέας στον κωλο του  θέλει να βάζει .Ας είναι και απο γουρούνι.

marpet

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2017
Like
0
Πόντοι
0
Αφήστε τα σενάρια και τις ταμπέλες.Το ερώτημα είναι ένα,σε ποιά  σπιτάκια τρώνε πόρτα οι πάκηδες?

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Προσωπικά τους προτιμώ από κάτι Γερμανούς, Βρετανούς, Αμερικανούς και Ρώσους που το παίζουν ιστορία και νομίζουν ότι είναι οι νταβάδες του κόσμου. :vomit:

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Εγώ πάντως μερικές φορές, έχω κάνει το σταυρό μου μπροστά από εκκλησία ενώ περνούσαν μπροστά μου Ινδοπακιστανοί για να κόψω αντιδράσεις.

Καμία αντίδραση.

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Προσωπικά τους προτιμώ από κάτι Γερμανούς, Βρετανούς, Αμερικανούς και Ρώσους που το παίζουν ιστορία και νομίζουν ότι είναι οι νταβάδες του κόσμου. :vomit:
μην τους υποστηριζεις τυπε είναι υπουλη φαρα στο παιζουν μπροστα σου καλοι και από μεσα τους θελουν να σε φανε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom