Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
ναι και δεν χασαμε ευκαιριατυπε αφου το ειπε ο τυπος οτι μας ειχε τεραστια αναγκη :S :S :S
ναι και δεν χασαμε ευκαιριατυπε αφου το ειπε ο τυπος οτι μας ειχε τεραστια αναγκη :S :S :S
οι Γερμανοί σε πειράζουν?Δεν μας ενδιαφερει πως θα ηταν ο κοσμος χωρις Πακιδες. Ξερουμε πως ηταν η Ελλαδα χωρις αυτους και ειμαστε σιγουροι οτι θα ειναι πολυ καλυτερη οταν καταφερουμε να ξεφορτωθουμε/απαλλαγουμε απ' οσο μπορουμε περισοτερα λαθρο. Συμπεριλαμβανομενων Αλβανων και λοιπων ελληνοποιημενων ανατολικων.
οι Γερμανοί σε πειράζουν?
σιγα τη μεγάλη πόλη τυπεΝα μας πει ο δοπας που εχει πιπωσει το μισο ισλαμαμπαντ..
Τέντι...εγώ πιστεύω ότι άμα φας κανέναν βιασμό από πάκι αλλά όχι ψεύτο βιασμό,πραγματικό βιασμό,να κολλήσει η μάπα σου στο πάτωμα από το ξύλο και να μετράς δόντια και κοκκαλα που θα έχουν σπάσει,μόνο τότε θα συνέλθεις!
Προς το παρόν μαλακιες γράφεις νομίζω για να προκαλείς.Κλασσικη περίπτωση καταπιεσμένης πουστάρας.
βασικα στην ελλαδα εχουμε 10 βιασμους από τους 5.000.000 ελληνεςΒρε συ, άμα φας τέτοιο βιασμο, οτι εθνικότητας και να είναι ο άλλος θα σε σακατεψει!
Τι θες να πεις? Ότι αλλιώς βιάζει ο Έλληνας αλλιώς ο Πακηστανος?
Δεν νομίζω!
Βρε συ, άμα φας τέτοιο βιασμο, οτι εθνικότητας και να είναι ο άλλος θα σε σακατεψει!
Τι θες να πεις? Ότι αλλιώς βιάζει ο Έλληνας αλλιώς ο Πακηστανος?
Δεν νομίζω!
το θέμα είναι ότι τα πάκια έχουν ανάγει τον βιασμό σε εθνικό σπόρ, και έλληνες βιαστές υπάρχουν αλλά όχι τόσοι πολλοί όσο οι πακιστανοί + ότι οι έλληνες βιαστές είναι απλά ανώμαλοι ενώ τα πάκια είναι φανατικοί και το κάνουν εκ πεποιθήσεως, θα σε γαμήσουν και θα σε σκοτώσουν με μίσος δλδ
Και πάλι, όπως και ο προηγούμενος φίλος, τονίζεις το ποσοτικό στοιχείο.
Στο σχόλιο μου εγώ εθεσα το ποιοτικό ζήτημα.
Ότι δηλαδή ο βιασμός είναι βιασμός από οποιονδήποτε και αν προέρχεται!
σωστα και η ποινη για τον βιαστη είναι η φυλακη.Και πάλι, όπως και ο προηγούμενος φίλος, τονίζεις το ποσοτικό στοιχείο.
Στο σχόλιο μου εγώ εθεσα το ποιοτικό ζήτημα.
Ότι δηλαδή ο βιασμός είναι βιασμός από οποιονδήποτε και αν προέρχεται!
μα τι λες τωρα και τους ελληνες ξερεις πως τους τρεμανε πριν 40 χρονια στην γερμανια και την αυστραλια!!!!Πακιστάν και Ινδία είναι από τις χώρες που έχουν το βιασμό στο dna τους.Αν ψάξετε στο ίντερνετ θα δείτε δεκάδες αναφορές για βιασμούς σε αυτές τις χώρες και πολλά βίντεο,χωρίς την επίμαχη φάση αλλά την επίθεση.Δεν τολμάει γυναίκα να βγει στο δρόμο μόνη της ή να πάρει λεωφορείο...Καθάρματα...
Εεε κοιτα, αυτος ο φόβος πάντα υπάρχει και δεν μπορεί να αποφευχθεί.Κάποια μέρα από εσένα δε θα βρουν ούτε τα δόντια σου.Θα σε λιώσουν τα ζώα που πηδιέσαι μαζί τους...
Άσχετο!!!τεντυ ωραιο κωλο εχεις και ωραια μπουτια