Fuckeros
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 267
- Πόντοι
- 26
τους πληρωνεις τεντι?Ναι, η αληθεια ειναι οτι εκει εχω γνωρισει τους περισσότερους (μεσα ομως στο σινεμα, εξω δεν καθομαι!)
τους πληρωνεις τεντι?Ναι, η αληθεια ειναι οτι εκει εχω γνωρισει τους περισσότερους (μεσα ομως στο σινεμα, εξω δεν καθομαι!)
Κ γιατι δεν πατε ολοι εσεις που γουσταρετε να σας γαμανε οι βρωμιαρηδες να ζησετε στο πακισταν ???,
εκει που μετα το γαμησι εχει εκτιναξη απο το ψηλοτερο κτιριο της περιοχης κ μαλιστα χωρις αλεξιπτωτο.
Εκει να δεις αδρεναλινη
ασε που είναι σαβουρογαμηδες εχουν παει και με γρια 80 χρονωνΥπάρχει και κουμανταδόρος Πάκης στο σινεμά.
Κάνουν και κάποιες ανακαινίσεις στην είσοδο.
Το ξανθό milf στα εισιτήρια πρέπει να γαμιέται και να παρτουζώνεται με δαύτους.
Εεε ναι καποιες φορες!τους πληρωνεις τεντι?
Αν δεν κάνω λάθος , το Πακιστάν είναι η μοναδική χώρα που αναγράφει ΑΚΟΜΑ το θρήσκευμα στα διαβατήριά τους .Και περνάν από συνέντευξη τον κάθε πολίτη προκειμένου να του δώσουν το έγγραφο.
Φανατικοί αντι-Εβραίοι.
Οπωσδήποτε οικογενειάρχες , μάλλον τους φαίνεστε ώς οι απόλυτοι διεφθαρμένοι δυτικοί λόγω εκδιδόμενων.
Ναι αλλα στην ουσια και αυτοι "εκδιδονται" με εμας! και δεν εχουν θεμα με αυτο! και δεν θεωρουν τον εαυτο τους διεφθαρμενο!
(σιγουρα βεβαια εμας μας θεωρουν πολυ πιο διεφθαρμένες, πολυ περισσότερο απο οτι μας θεωρουν οι Ελληνες!)
εεε ενταξει, ουτε και εγω, αλλα το βλεπεις στα ματια τους βρε συ!!Τι να σου πω , δεν έχω κάνει και διατριβή στο θέμα !...
Αν δεν κάνω λάθος , το Πακιστάν είναι η μοναδική χώρα που αναγράφει ΑΚΟΜΑ το θρήσκευμα στα διαβατήριά τους .Και περνάν από συνέντευξη τον κάθε πολίτη προκειμένου να του δώσουν το έγγραφο.
Φανατικοί αντι-Εβραίοι.
Οπωσδήποτε οικογενειάρχες , μάλλον τους φαίνεστε ώς οι απόλυτοι διεφθαρμένοι δυτικοί λόγω εκδιδόμενων.
Σιγά την μεγαλούπολη ρε φίλε!!!Χονδρο
Σου φαίνονται γελοία επειδή είσαι χαζούλα :S :S :S
θα μου αρεσε να ειμαι "γυναικα" ενος πακιστανου!
Έπειδή έχω ταξιδέψει πολλές φορές στήν κολοχώρα αύτών τών μπάσταρδων, δέν μπορώ παρά νά συμφωνήσω μαζί σου.
Μάς ΜΙΣΟΥΝ τούς Έλληνες μέ ΜΕΓΑΛΟ φανατισμό.
Τό 1974 μέ τήν είσβολή στήν Κύπρο, ό πρωθυπουργός τους Άλη Μπούτο, δέν έχασε ούτε μιά μέρα, καί πρόσφερε άμεση στρατιωτική βοήθεια στόν Έτσεβίτ. Τό ίδιο έκανε φυσικά καί ό Καντάφι τής Λιβύης.
Τά πάκια πού πατάνε τά ένδοξα χώματα τής πατρίδος μας ΜΟΝΟ προβλήματα θά δημιουργήσουν, κυρίως σέ περίπτωση πολεμικής συράξεως μέ τήν έξ'άνατολών φίλης καί συμμάχου χώρας.
Άκόμα καί ό πάκις πού σού χαμογελάει λιγάκι, σκέφτεται έκείνη τήν στιγμή πώς νά σέ σκοτώσει.
Κολοφάρα, κολοφυλή, μπάσταρδα τού ψευτοπροφήτη καί παιδεραστή μωάμεθ, αύτού τού άποτυχημένου χαλέμπορα άπό τό μπουρδέλο πού λέγεται μέκκα.
Πάκις καλός ΜΟΝΟ νεκρός.
προτιμω στο θεμα μπαχαλακηδες παρα φουστρες
Κ γιατι δεν πατε ολοι εσεις που γουσταρετε να σας γαμανε οι βρωμιαρηδες να ζησετε στο πακισταν ???,
εκει που μετα το γαμησι εχει εκτιναξη απο το ψηλοτερο κτιριο της περιοχης κ μαλιστα χωρις αλεξιπτωτο.
Εκει να δεις αδρεναλινη
οτι πεις τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.dizzlexic.com/trolls/tongue-troll-face-optical-illusion-paradox-infinity-loop.gif[/img[/URL]]
[/quote]
μην ανοιξει σοβαρο νημα παραμονη κυριακης αμεσως να μπαχαλεψετε :S :S :S
μην ανοιξει σοβαρο νημα παραμονη κυριακης αμεσως να μπαχαλεψετε :S :S :S
προτιμω στο θεμα μπαχαλακηδες παρα φουστρες
ναι και δεν χασαμε ευκαιρια