pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
.........?????????Είναι ακριβά τα προφυλακτικά ρε μάγκες.
και να ταν μονο ο οσκαρ παει στο διαολο αλλα................παλικαρι μου εδω παιζει ο οσκαρ στον ολυμπιακο,ολα γινονται σου λεω.
ελα βιβες και καλο πασχα συναδελφοι.... ;)
.........?????????Είναι ακριβά τα προφυλακτικά ρε μάγκες.
Μόνο στο στήθος είναι επικίνδυνα, γιατί μπορεί να φυτρώσει τρίτος βύζος.
Αν είναι άβυζη, πάντως, άρχισε να τη χύνεις στο στήθος και δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου σε λίγο καιρό!
και εγω με μια γκομενα παλια χωρισ προφυλακτικο και εχυνα και μεσαδεν πιανεις τοσο ευκολα παιδι... σε παλαιοτερες σχεσεις μου εχει τυχει να το κανουμε πολλες φορες χωρις προφυλαξεις (μαλακια το ξερω) αλλα ευτυχως δεν εγινε τπτ ουτε μπεμπε ουτε ΣΜΝ
και εγω με μια γκομενα παλια χωρισ προφυλακτικο και εχυνα και μεσα
παλια μιλαμε τωρα σε σχεση και απο οτι μου ελεγε παιζουν κατι μερεσ στη γυναικα που δε πιανει παιδι.παντωσ αυτη τωρα εχει 1 παιδακι παιζει να ειναι και δικο μουεχεις τασεις αυτοκτονιας ανθρωπε μου? :o :o :o :o :o
παλια μιλαμε τωρα σε σχεση και απο οτι μου ελεγε παιζουν κατι μερεσ στη γυναικα που δε πιανει παιδι.παντωσ αυτη τωρα εχει 1 παιδακι παιζει να ειναι και δικο μου
παλικαρι μου εδω παιζει ο οσκαρ στον ολυμπιακο,ολα γινονται σου λεω.
ελα βιβες και καλο πασχα συναδελφοι.... ;)
ευχαριστω να σαι καλανα το χαιρεσαι :S
και εγω με μια γκομενα παλια χωρισ προφυλακτικο και εχυνα και μεσα
καταλαβα τα κλασικα εντ στορυΚαι εγώ. Στην αρχή φοβόμουν, αλλά έπειτα όταν ανέλυσα τις παραμέτρους,
θεώρησα πως είχα ασφαλιστικές δικλείδες και από τότε το χαιρόμουν όσο ποτέ άλλοτε.
Να μερικές φορές που η λογική μπορεί να σε βοηθήσει να γαμάς καλύτερα...
Βέβαια, για το end of the story, όταν πιο μετά μου γάμησε το μυαλό,
έκανα test για HIV...(αρνητικό)