Νέα

Π.Α.Ο.Κ θυρα 4

• Μέλος που άνοιξε το νήμα batistuta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Θα επανελθω με σκηνικα σε πολλα ελληνικα γηπεδα οπως χαριλαου,οακα,καραισκακη, καυτατζογλειο κ.α
ωραιος φιλε
σεβομαι τους γνησιους αρχιδατους οπαδους απο οπου και αν ερχονται
πες ομως και τα γαμησια που σας καναμε οταν κοντεψαμε να αλωσουμε την θυρα 4

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ωραιος φιλε
σεβομαι τους γνησιους αρχιδατους οπαδους απο οπου και αν ερχονται
πες ομως και τα γαμησια που σας καναμε οταν κοντεψαμε να αλωσουμε την θυρα 4
για ψαξε στα κιταπια της ιστοριας της ομαδας σου και βρες πια χρονια σε αγωνα αρης παοκ ειδαμε τον αγωνα απο την θυρα 3......

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
c5a0301fd23505ccdddd-1428192190.jpg

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εγω μιλαω για το ντου που εγινε στην παπαναστασιου....και μπηκαν πρωτοι οι δικοι μας στην θυρα 3 προτου μπουν τα αρειανα....

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
εγω μιλαω για το ντου που εγινε στην παπαναστασιου....και μπηκαν πρωτοι οι δικοι μας στην θυρα 3 προτου μπουν τα αρειανα....
ναι ρε!
Ρισπεκτ στο vikings! :grin: Ξεροχυσαμε πρωινιατικα!
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Και τοτε στον βαρδαρη κυνηγι κατοσταρι μες τα μπουρδελα τρεχατε λαγοι, βαζελα απαιτουμε για να σε ξαναδουμε να κανεις γηπεδο την τσιμισκη!!  :s&m_1:  :rockon: :rockon:

Εσυ Αλια πηγες?

εγω θα αναφερω ενα περιστατικο πιο προσφατο...ηρακλης παοκ στο καυτατζογλειο.....τελευταια φορα που μας εδωσαν εισητηρια οι γριες....με τοργκελλε επιθετικο...χανουμε 1-0 παω να βγω εξω κια μολις βγαινω σκαει ενα ληγμενο δακρυγονο στα ποδια μου...κατεληξα νοσοκομειο με αναπνευστικα προβληματα και την επομενη μερα αισθανομουν οτι εκαιγαν τα σωθικα μου :S :S :S :S :S :S :S :S

Αφου δεν πονουσε ο κωλος σου,παλι καλα να λες  :grin:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
τι να πονεσει ο κωλος μου ρεεεεεεεεεεε σαρδελλες ειχαμε τοτε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τοτε,αμα ησουν μπαουγκτζης και σ'επιαναν οι μπατσοι σου καρφωναν το γκλομπ στο κωλαντερο και μετα σε βαζαν να κατσεις σε αλευρι για να δουν αμα η δουλεια πηγε καλα  ;)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
[size=70pt]350[/size] πούλμαν μονο ο λαος του ΠΑΟΚ
Κατέβασε! :rockon: :rockon: :rockon:
Να τα λέμε οπώς πρεπει εσάς και με πατίνια να κατεβαινατε σας άφηναν το ελεύθερο! :2funny:

350 η 3500 ???  :think:
Σαν τα διαρκειας που εχετε καπου στα 90,591,357

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
αυτο με τα διαρκειας...ποσα εχετε φετος;;;;;;;;;;;;;;;;αντε ανεβασε φωτο απο το φηβερ να ξεροχυσουμε :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
φιλαρακι μαλλον επειδη εισαι καινουριος στο σαιτ....και το θεμα του ΠΑΟΚ δεν το παρακολουθεις εχω γραψει κατα επαναλειψη τα εξης...ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΣΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ...αλλα επειδη εμεινα πολλα χρονια χαριλαου κοντα στην εκλησια της αγιας κυριακης εβλεπα και τι κοσμο ανεβαζατε στα πουλμαν..μαμαδες παπουδες εγγονια με σακουλες με ταπερ...εμεις οταν κατεβηκαμε ειμασταν πιο μαχιμοι ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

μας δωσανε περισσοτερα εισητηρια επειδη ειχαμε εξαντλησει αυτα που μας αναλογουσανε (πραγμα που δε κανατε εσεις) και ζητησαμε περισσοτερα.εσεις στειλατε πισω συμφωνα με την επο καποιες χιλιαδες εισητηρια .  οσο για τα για τα πουλμαν και τα    γυναικοπαιδα που αναφερεστε επειδη βαριεμαι να ασχολουμε με τις ψευτιες σας  και γενικοτερα  με την προπαγανδα που ειστε πολυ  ειδικευμενοι παρτε και αυτο  για να μαθαινετε αληθειες

cenobite

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2015
Like
3
Πόντοι
0
μας δωσανε περισσοτερα εισητηρια επειδη ειχαμε εξαντλησει αυτα που μας αναλογουσανε (πραγμα που δε κανατε εσεις) και ζητησαμε περισσοτερα.εσεις στειλατε πισω συμφωνα με την επο καποιες χιλιαδες εισητηρια .  οσο για τα για τα πουλμαν και τα    γυναικοπαιδα που αναφερεστε επειδη βαριεμαι να ασχολουμε με τις ψευτιες σας   και γενικοτερα  με την προπαγανδα που ειστε πολυ  ειδικευμενοι παρτε και αυτο  για να μαθαινετε αληθειες

Τυπε μπορειτε να αναλυσετε και να συζητησετε για τις εκδρομες σας με τους οπαδους του  καμπανιακου και των αλλων εξωτικων χωριων της γ εθνικης....οταν σε καμια πενταετια επιστρεψετε στη superleague τα ξαναλεμε :effemine:

OP
OP
B

batistuta

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
λογω οτι ανοιξα το θεμα βλεπω ακομα και τωρα αρειανα  παλι μαζι μας ασχολειστε αλλα να πουμε μερικες αληθειες στην αθηνα μονο ο παοκ ειχε φανερο συνδεσμο και εχει και εχομνε κανει ποσες εκδρομες μονοι μας χωρις αστυνομια εσεις πολυ λιγες φορες εχετε παει πορεια στην αθηνα οι πιο πολλες σας εκδρομες ειναι με πουλμαν κατευθειαν στο γηπεδο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom