Νέα

Π.Α.Ο.Κ θυρα 4

• Μέλος που άνοιξε το νήμα batistuta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

batistuta

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ανοιξα αυτο το θεμα να μιλησουμε για εκδρομες και για παλια ατομα απο το θυρα 4 και το λαο του παοκ γενικοτερα..

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.984
Πόντοι
2.606
ο μακης ο μαυρομιχαλης θα χει την τιμητικη του φανταζομαι μετα κατι μασκοφοροι και σια  :2funny:

OP
OP
B

batistuta

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ενα πολυ ομορφο βιντεο για να δουμε τι τραβαγε ο λαος του παοκ κεινα τα χρονια..

OP
OP
B

batistuta

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
φιλαρακι το ξερεις δεν ασχολουμαστε καν μαζι σας..ελπιζω να ανεβεται γρηγορα στην  στην α εθνικη

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Εχω καλο σκηνικο στον τελικο του μπασκετ στο οακα το 98 ημουν μεσα αν και πιτσιρικος, τοτε στην κερκιδα κουμαντο εκανε ο μασκοφορος. Ηταν και ο μπελλος τοτε αλλα οχι οσο ενεργος ηταν πιο παλια, και αν θυμαμαι καλα πεθανε λιγο καιρο μετα.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ελα παρε φορα και ελα με την οπισθεν

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Εχω καλο σκηνικο στον τελικο του μπασκετ στο οακα το 98 ημουν μεσα αν και πιτσιρικος, τοτε στην κερκιδα κουμαντο εκανε ο μασκοφορος. Ηταν και ο μπελλος τοτε αλλα οχι οσο ενεργος ηταν πιο παλια, και αν θυμαμαι καλα πεθανε λιγο καιρο μετα.
για ριχτο

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Λοιπον για το παλικαρι που ανοιξε το θεμα, δεν ειναι τις θυρας 4 αλλα γενικα του λαου του ΠΑΟΚ το σκηνικο.
Εγω ειμαι με τον σφ της κατερινης και επιδης δεν βαλανε πουλμαντο  :grin: κατεβηκαμε την προηγουμενη νυχτα με τον καρβουνιαρη  :grin: μασα στο τραινο ειμαστε καμια 300 αρια απο επαρχια οι περισσοτεροι και αρκετοι χωρις εισιτηρια (θα τα περναμε η στο τρενο η κατω στον πανεληνιο)σκαμε μυτι 6 το πρωι στο σταθμο της λαρισης και κλασικα μεχρι και τον πανεληνιο που τοτε ηταν κοντα στην ομονοια δεν αφηνουμε τιποτα ορθιο  :grin: μετα και αφου φτασαμε στο πανεληνιο και αραξαμε στον γνωστο αθηναιο παοκτση τον παππου αν διαστηματα παρεες βολταρουν στην πλατεια ομονοιας και περιξ ωσπου κανα δυο δικοι μου απο κατερινη (ο ενας τωρινος προεδρος του συνδεσμου κατερινης, βλαχο νομιζω τον λενε. Ερχονται στον σφ γεματοι αιματα τους ειχαν κανει μια παρεα αθηναιων αγνωριστους εκει κοντα στην πλατεια της ομονοιας.Οποτε και μες σε λιγα λεπτα συγκεντρωνομαστε οσοι ειμασταν εκεινη την ωρα στο σφ λιγοι ακομα μιας και ηταν 9 με 9μιση το πρωι και αρχιζουμε να τους ψαχνουμε σε ολα τα γυρο στενα, φυσικα αυτη αφαντοι οποτε το μαρμαρο το πληρωνουν καποιοι παναθηναικοι που δεν ξερω πως τους ανακαλυψαν τα τσακαλια μας και αυτοι μετα απο αρκετα σουτια που εφαγαν απο τους δικους μας και πριν προλαβουμε να παμε ολοι εκει κλειστηκαν σε μια πολυκατικια.Εκει ενταξει κλεισαμε τους δρομους διαφυγης και περιμεναμε να κατεβουνε  :grin: τελος παντος και για να μην τα πολυ λογο τους γλιτωσαν κατι δυμοιριες που εφτασαν λιγο αργοτερα. Αυτα προς το παρον θα εχει και συνεχεια η ιστορια μου απ την πορεια μας μετα το γηπεδο του απολλωνα με σουτια στους ολυμπιακους και σπασιμο τον ηλεκτιρικο μεχρι της μαχες με πετρες που ειχαμε με τους παναθηναικους μεσα στο γηπεδο μια ωρα πριν ξεκινησει ο τελικος.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Λοιπον για το παλικαρι που ανοιξε το θεμα, δεν ειναι τις θυρας 4 αλλα γενικα του λαου του ΠΑΟΚ το σκηνικο.
Εγω ειμαι με τον σφ της κατερινης και επιδης δεν βαλανε πουλμαντο  :grin: κατεβηκαμε την προηγουμενη νυχτα με τον καρβουνιαρη  :grin: μασα στο τραινο ειμαστε καμια 300 αρια απο επαρχια οι περισσοτεροι και αρκετοι χωρις εισιτηρια (θα τα περναμε η στο τρενο η κατω στον πανεληνιο)σκαμε μυτι 6 το πρωι στο σταθμο της λαρισης και κλασικα μεχρι και τον πανεληνιο που τοτε ηταν κοντα στην ομονοια δεν αφηνουμε τιποτα ορθιο  :grin: μετα και αφου φτασαμε στο πανεληνιο και αραξαμε στον γνωστο αθηναιο παοκτση τον παππου αν διαστηματα παρεες βολταρουν στην πλατεια ομονοιας και περιξ ωσπου κανα δυο δικοι μου απο κατερινη (ο ενας τωρινος προεδρος του συνδεσμου κατερινης, βλαχο νομιζω τον λενε. Ερχονται στον σφ γεματοι αιματα τους ειχαν κανει μια παρεα αθηναιων αγνωριστους εκει κοντα στην πλατεια της ομονοιας.Οποτε και μες σε λιγα λεπτα συγκεντρωνομαστε οσοι ειμασταν εκεινη την ωρα στο σφ λιγοι ακομα μιας και ηταν 9 με 9μιση το πρωι και αρχιζουμε να τους ψαχνουμε σε ολα τα γυρο στενα, φυσικα αυτη αφαντοι οποτε το μαρμαρο το πληρωνουν καποιοι παναθηναικοι που δεν ξερω πως τους ανακαλυψαν τα τσακαλια μας και αυτοι μετα απο αρκετα σουτια που εφαγαν απο τους δικους μας και πριν προλαβουμε να παμε ολοι εκει κλειστηκαν σε μια πολυκατικια.Εκει ενταξει κλεισαμε τους δρομους διαφυγης και περιμεναμε να κατεβουνε  :grin: τελος παντος και για να μην τα πολυ λογο τους γλιτωσαν κατι δυμοιριες που εφτασαν λιγο αργοτερα. Αυτα προς το παρον θα εχει και συνεχεια η ιστορια μου απ την πορεια μας μετα το γηπεδο του απολλωνα με σουτια στους ολυμπιακους και σπασιμο τον ηλεκτιρικο μεχρι της μαχες με πετρες που ειχαμε με τους παναθηναικους μεσα στο γηπεδο μια ωρα πριν ξεκινησει ο τελικος.
[/quote  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Και τοτε στον βαρδαρη κυνηγι κατοσταρι μες τα μπουρδελα τρεχατε λαγοι, βαζελα απαιτουμε για να σε ξαναδουμε να κανεις γηπεδο την τσιμισκη!!  :s&m_1:  :rockon: :rockon:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εγω θα αναφερω ενα περιστατικο πιο προσφατο...ηρακλης παοκ στο καυτατζογλειο.....τελευταια φορα που μας εδωσαν εισητηρια οι γριες....με τοργκελλε επιθετικο...χανουμε 1-0 παω να βγω εξω κια μολις βγαινω σκαει ενα ληγμενο δακρυγονο στα ποδια μου...κατεληξα νοσοκομειο με αναπνευστικα προβληματα και την επομενη μερα αισθανομουν οτι εκαιγαν τα σωθικα μου :S :S :S :S :S :S :S :S

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
εγω θα αναφερω ενα περιστατικο πιο προσφατο...ηρακλης παοκ στο καυτατζογλειο.....τελευταια φορα που μας εδωσαν εισητηρια οι γριες....με τοργκελλε επιθετικο...χανουμε 1-0 παω να βγω εξω κια μολις βγαινω σκαει ενα ληγμενο δακρυγονο στα ποδια μου...κατεληξα νοσοκομειο με αναπνευστικα προβληματα και την επομενη μερα αισθανομουν οτι εκαιγαν τα σωθικα μου :S :S :S :S :S :S :S :S
Πολυ ευαισθητουλης μας βγηκες εσυ ρε αδερφε..χαχα

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Μεσημεριασε και ηρθε η ωρα να ξεκινει η πορεια προς το οακα πρωτα με τα ποδια μεχρι και λιγο μετα το γηπεδο του απολλωνα και μετα με τον ηλεκτρικο μεχρι το οακα. Εχουμε γινει πανω απο χιλιοι και δεν ειμαστε πλεον τα επαρχιωπαιδα του τραινου αλλα εχει μαζευτει ολοι οι αφροκρεμα του λαου του ΠΑΟΚ με μπροσταρη τον μασκοφορο να βαραει το τυμπανο του πολεμου!
Επελεξαν να ερθουν με εμας γιατι τα λεωφορεια θα τα φερναν κατευθυαν στο γηπεδο οποτε και θα χανανε ολα τα σκηνικα.Πολυ ξυλο στην πορεια με τους ολυμπιακους και γενικα οσους αθηναιους προσπαθουν να μας προσεγισουν να τρωνε μαπες και ξεβρακωμα, και την αστυνομια να προσπαθει να μαζεψειτα ασυμαζευτα και να μας βαραει στο ψαχνο! Στον ηλεκτρικο τα πραγματα ειναι διαφορετικα οι αθηναιοι κυριος ολυμπιακοι περνουν το αιμα τους πισω και μας κανουν τα βαγονια θερινα! με πουλους δικους μας ψιλο τραυματιες.Εδω καπου γινεται και η αποβαση στο οακα οπου συνανταμε και τον κυριο ογκο των παοκτσηδων ειμαστα περιπου 4.000 χιλιαδες. Η ιστορια μου συνεχιζεται σε λιγο με τον πετροπολεμο στο γηπεδο.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ο.Α.Κ.Α λοιπον και μαζωξει εξω απ το γηπεδο περιπου 4 με 4.500 χιλιαδων παοκτσηδων ετιμοι να δωσουν την μητερα των μαχων μεσα στο γηπεδο.Που πας ομως ρε καραμιτρο στον πολεμο χωρις οπλα! με κατι αναπτηρες και λιγα κερματα που στην πορεια γινανε ακομα λιγοτερα γιατι η αστυνομια μονο που δεν μας ξεβρακωσε για να μας βαλει μεσα. Ο λαος του ΠΑΟΚ ομως στιγμη δεν κανει πισω και αν και μπαινει στο γηπεδο με αδεια χερια και οι απεναντοι οργανονωνται με πετρες,σιδερα,βιδες και φωτοβολιδες δεν πτοουμαστε και δινουμε μια ακομη ανυσει μαχη σαν και αυτες που στο ενδοξο μας παρελθον μας καθιερωσαν στο κοσμο σαν τον καλυτερο λαο. Το σκηνικο παει οτι μας πετανε το επιστρεφουμε  :grin: δεν θα ξεχασω μια δικια μας που μια πετρα η βιδα της ανοιξε το μισο κεφαλι και δεν φαινοταν απ τα αιματα, τα σκηνικα συνεχεια αλλα εμεις εκει δεν κανουμε πισω και οσο πλισιαζει η ωρα του τζαμπολ η καταστασει ξεφευγει και σε αυτο βοηθαει η αστυνομια παιρνοντας μεσα παοκια για ασυμαντους λογους π.χ ενω ολοι ειμαστε πανω στα καρεκλακια λεει ενας καπελας σε εναν δικο μας κατεβα κατω και κατσε σαν ανθρωπος, αυτος γελαει και τον ριχνει μια σφαλιαρα ο αστυνομικος (ηταν πιτιρικας ο δικος μας) τοτε ενας αλλος του λεει γιατι το εκανες αυτο και τον λεει ελα μεσα να σε πω προσαγωγει και κατηγορια για επισοδεια μαθαμε τον κατηγορησαν.Αυτα τραβουσε ο λαος του ΠΑΟΚ στην αθηνα. τελος ο αγωνας και μετα γυρισα με τους μακεδονες που με αφησαν στον διεθνη της κατερινης γιατι δεν αντεχα τραινα και αλλα σκηνικα(προλαβαν βεβαια και μας σπασανε το παμπριζ. :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Kαι εδω μια φωτογραφια που βρηκα, στο κατω διαζωμα στο μικρο ημουν εκει που ειναι οι δοιμοιριες των ματ. Ειμαστα κι αλλοι σχεδον αλλοι τοσοι προς τα επισημα αλλα εκει ειμασταν οι πιο μαχιμοι.  :grin:
http://[URL unfurl="true"]www.1926.gr/img/55348beba23f6cbf7d48ebb920ebb559vaz_paok_oaka2_jpg_jpg_jpg_jpg.jpg[/img[/URL]]
Κι εδω στον ιδιο αγωνα μια φωτογραφια του μπελλου και των αλλων αλανιων της νεαπολης!
[img]http://[URL unfurl="true"]www.1926.gr/img/3d2c29f8401ab989b67784d737bdd86d26bea7aeb1e663560418f8837927a87aNeapoli%20Mpellos%20Wallpaper_jpg.jpg[/img[/URL]]

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Θα επανελθω με σκηνικα σε πολλα ελληνικα γηπεδα οπως χαριλαου,οακα,καραισκακη, καυτατζογλειο κ.α

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom