Νέα

Ουστ ρε πουλημένοι πολιτικοί...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sas1977
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 254
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
φασιστας δεν ειμαι αλλα εγω τουλαχιστον δε ξεπουλαω την ιδεολογια μου οπως κανατε εσεις κ οι 'συντροφοι',αλλα ας μην ειμαι αδικος, εξαλλου ο κομμουνισμος εκανε τοσα καλα,οπως η εξαπλωση της πορνειας ευγε μπραβο!

Με ξέρεις, ώστε να ξέρεις αν ξεπούλησα την -οποια- ιδεολογία μου; Γιατί, αν δεν το κατάλαβες, ο τσαμπουκάς που παραλίγο να ξεκινήσει μεταξύ μας, ξεκίνησε όταν πεταχτηκες απο το πουθενά και με έβριζες, Μπορείς να κουβεντιάσεις πολιτισμένα με κάποιον που διαφωνείς η μόνο αφρίζεις; Εγώ, αν και μόνος μου προηγουμένως, νομίζω οτι απάντησα επαρκώς απέναντι σε αρκετούς που διαφωνούσανε και μου την πέφτανε ομαδικά, χωρίς να τους προσβάλω όμως. Εσύ είσαι σε θέση να κάνεις το ίδιο; Αν ναι, παίρνω πίσω όλα όσα είπα για τσαμπουκάδες μεταξύ μας. Αν όχι, με απογοητεύεις.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Εφόσον, Θεόφιλε, εξακολουθείς να καπηλεύεις εσύ και οι ομοϊδεάτες σου την αντίσταση και να χαλκεύεις την ιστορία, τότε είσαι ένα αξιολύπητο χειραγωγούμενο κνιτάκι, το οποιό θα ζεί με το φόβο μην το διαγράψουν τα συντρόφια του.

Υ.Γ. Ξέρεις υπάρχουν και άλλα εγχειρίδια ιστορίας εκτός απο την παγκόσμια ιστορία που εξέδιδε η πάλαι ποτέ Σοβιετική Ένωση.  :grin:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
αν εννοεις πολιτισμο να προσβαλεις  τα ιερα κ τα οσια,κατηγορωντας ως φονιαδες τους προγονους μας να το βρασω κ να σου πω κατι στην τελικη? τα γυναικοπαιδα ηταν απωλειες πολεμου κανεις δεν ειπε οτι ο πολεμος ειναι καλο πραγμα ετσι? ωστοσο οπως ειπαν τα παιδια αλλο 400 χρονια φρικαλεοτητας και αλλο οι φρικαλεοτητες που διαπραξαμε εμεις

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Εθνικοί μειοδότες; Σαν τους κουκουλοφόρους της κατοχής που κάποτε υπερασπιζόσουνα;
(Ευτυχώς, σκρίπτα μάνεντ, και όποιος ψάχνει βρίσκει!)

Ποιος υπερασπιζόταν και που;
Συγνώμη ρε μεγάλε, θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν;

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ποιος υπερασπιζόταν και που;
Συγνώμη ρε μεγάλε, θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν;

Θα με κάνεις να (ξανα)ψάχνω τα ποστ του Σεπτεμβρίου- Οκτωβρίου;
Η μήπως δεν δικαιολογούσες τα Τάγματα Ασφαλείας στην Κατοχή, επειδή ήταν, εκτός απο δοσίλογοι, αντιΕΑΜικοί και αντικομμουνιστες, άρα χρήσιμοι στο μεταπολεμικό κράτος;

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Για ψάξε...

(Ερώτηση: μελέτησες καλά πριν έρθεις, σου το σφύριξε κάποιος ή και συ κλώνος; )

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εφόσον, Θεόφιλε, εξακολουθείς να καπηλεύεις εσύ και οι ομοϊδεάτες σου την αντίσταση και να χαλκεύεις την ιστορία, τότε είσαι ένα αξιολύπητο χειραγωγούμενο κνιτάκι, το οποιό θα ζεί με το φόβο μην το διαγράψουν τα συντρόφια του.

Υ.Γ. Ξέρεις υπάρχουν και άλλα εγχειρίδια ιστορίας εκτός απο την παγκόσμια ιστορία που εξέδιδε η πάλαι ποτέ Σοβιετική Ένωση.  :grin:

Απο που αντλείς τη σιγουριά οτι είμαι "κνιτάκι" ρε μεγάλε; Χαφιές (και δη αποτυχημένος) είσαι;
Και ποιος μίλησε για σοβιετικά εγχειρίδια ιστορίας; Καμμιά φορά, ακόμα και τα επίσημα σχολικά βιβλία του Υπουργείου Παιδείας, είναι πολύ χρήσιμα, ξέρεις. ʼνοιξέ τα να ξεστραβωθείς!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
 Περίληψη - theofilos  Εικόνα/κείμενο
Όνομα:  theofilos
Αξίωμα:  Ανώτερος
Ημερομηνία εγγραφής:  03/11/06, 00:12
Τελευταία σύνδεση:  σήμερα στις 01:36
Κατάσταση:   Συνδεδεμένος  

Εσύ Θεόφιλε, που τα ξέρεις τα ποστ του Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου?
Σε ποια θρεντ αναφέρεσαι?
Η πρώτη δουλειά σου όταν μπήκες στο μπουρδέλα ήταν να διαβάσεις τα θρεντ για την αντίσταση??

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
 Περίληψη - theofilos  Εικόνα/κείμενο
Όνομα:  theofilos
Αξίωμα:  Ανώτερος
Ημερομηνία εγγραφής:  03/11/06, 00:12
Τελευταία σύνδεση:  σήμερα στις 01:36
Κατάσταση:   Συνδεδεμένος  

Εσύ Θεόφιλε, που τα ξέρεις τα ποστ του Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου?
Σε ποια θρεντ αναφέρεσαι?
Η πρώτη δουλειά σου όταν μπήκες στο μπουρδέλα ήταν να διαβάσεις τα θρεντ για την αντίσταση??

Είμαι αρκετό καιρό εδώ, φίλε.
Και έψαξα όλο το σάϊτ, γι' αυτό κρατάνε οι mods αρχείο άλλωστε, απαγορεύεται μήπως;
Ξέρω και για τα κουλουράκια της Μάρθας, και για πολλά ακόμα, τραβάς κανένα ζόρι;

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Κοίτα να δεις Θεόφιλε. Ας πούμε ότι σε πιστεύω.
Παρακαλώ να μου παραθέσεις τα posts όπου "υπερασπιζόμουνα τους κουκουλοφόρους της κατοχής".

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
theofile δε θα σου επιβαλλω τις αποψεις μου αλλα κοιτα μη κανεις εσυ αυτο το λαθος,να σκεφτεσαι καλα πριν ξεστομισεις κατι,εγω σεβομαι το θεσμο της δημοκρατιας που λες οτι σεβεσαι κ εσυ αλλα να θυμασαι οτι αυτη η δημοκρατια σημερα υπαρχει επειδη κατι κοροιδα φονιαδες εχυσαν το αιμα τους για να τους βριζεις εσυ σημερα,στα πλαισια της δημοκρατιας παραφερθηκα κ εγω λοιπον κ εβρισα τη μανα σου αν και λυπαμαι που το εκανα αλλα ετσι τουλαχιστον καταλαβες πως νιωθει καποιος οταν του βριζεις τα ιερα κ τα οσια,αυτα ειχα να πω σκεψου τα και τα ξαναλεμε 'συντροφε΄...

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
αν εννοεις πολιτισμο να προσβαλεις  τα ιερα κ τα οσια,κατηγορωντας ως φονιαδες τους προγονους μας να το βρασω κ να σου πω κατι στην τελικη? τα γυναικοπαιδα ηταν απωλειες πολεμου κανεις δεν ειπε οτι ο πολεμος ειναι καλο πραγμα ετσι? ωστοσο οπως ειπαν τα παιδια αλλο 400 χρονια φρικαλεοτητας και αλλο οι φρικαλεοτητες που διαπραξαμε εμεις

Όλα όσα διέπραξαν οι πρόγονοί μας είναι ιερά και όσια για σένα;
Θα ήθελα μια ψύχραιμη και ειλικρινή απάντηση, όπως βλέπεις δεν σε βρίζω.

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Σαφώς και τραβάω ζόρι. Δεν ξέρω αν το πρόσεξες και αυτό, αλλά οι εκδιωγμένοι και έχοντες δεύτερο προφίλ μέχρι στιγμής, το παράδειγμα είναι πρόσφατο δηλαδή, ξαναδιώχνονται.

Για να είσαι καιρό εδώ μέσα, όπως λες, είσαι ένας από αυτούς.

Επίσης τα κάνεις όλα μπουρδέλο, όπως ένας άλλος χρήστης που εκδιώχθηκε και δεν μπαίνει πια.

ʼρα μήπως είναι καθήκον τον μοντς να σε κοιτάξουν?? Για να μην λέμε ότι λειτουργούμε με δύο μέτρα και δύο σταθμά ρε παιδί μου.. απολαμβάνουμε που απολαμβάνουμε την ελευθερία που μας χάρισαν οι εγκληματίες πολέμου, ας κάνουμε κάποια βήματα μπροστά σε θέματα δικαιοσύνης...

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
οπως ειπαμε κ πριν κανενας δεν ειναι αλαθητος κ οι προγονοι μας εσφαλαν αλλα αν τα βαλεις κατω κ τα ζυγισεις τα καλα υπερτερουν απο τα κακα κ για μενα αυτο απλα με οδηγει σε ενα αισθημα δικαιωσης κ ιεροτητας σε βαθμο που να μιλαω για ιερα κ οσια,δεν ξερω αν σε καλυψα

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Από τη μία έχουμε τον πατριωτισμό που ωθεί τους ανθρώπους να θυσιαστούν (δικαίως ή αδίκως) για να κονομάνε από πίσω κάποιοι επιτήδειοι, από την άλλη έχουμε τον διεθνισμό που ωθεί τους ανθρώπους να υπερασπίζονται τα αιτήματα των εχθρών τους. Όποιος δε θέλει να τον πηδάνε ούτε ξένοι ούτε ντόπιοι δεν επιλέγει τίποτα.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Κοίτα να δεις Θεόφιλε. Ας πούμε ότι σε πιστεύω.
Παρακαλώ να μου παραθέσεις τα posts όπου "υπερασπιζόμουνα τους κουκουλοφόρους της κατοχής".

Δεν είχε γίνει ένας μεγάλος ιδεολογικός καβγάς εδώ μέσα περί Κατοχής, Ταγμάτων Ασφαλείας και ΕΑΜ; Αν δεν κάνω λάθος, εσύ ήσουν αυτός που έλεγες οτι, ναι μεν δεν συμφωνείς με τους Ταγματασφαλίτες για τη δράση τους στην Κατοχή, αλλά τους χρωστάμε ευγνωμοσύνη γιατί τουλάχιστον έσωσαν τη χώρα απο τον κομμουνισμό. Κάνω λάθος; Γιατί δεν με παίρνει τώρα χρονικά να αρχίσω πάλι να ψάχνω τα παλιά ποστ.
Και μιλάω ήρεμα. οκ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom