You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ουστ ρε πουλημένοι πολιτικοί...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sas1977
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 254
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Σαφώς και τραβάω ζόρι. Δεν ξέρω αν το πρόσεξες και αυτό, αλλά οι εκδιωγμένοι και έχοντες δεύτερο προφίλ μέχρι στιγμής, το παράδειγμα είναι πρόσφατο δηλαδή, ξαναδιώχνονται.
Για να είσαι καιρό εδώ μέσα, όπως λες, είσαι ένας από αυτούς.
Επίσης τα κάνεις όλα μπουρδέλο, όπως ένας άλλος χρήστης που εκδιώχθηκε και δεν μπαίνει πια.
ʼρα μήπως είναι καθήκον τον μοντς να σε κοιτάξουν?? Για να μην λέμε ότι λειτουργούμε με δύο μέτρα και δύο σταθμά ρε παιδί μου.. απολαμβάνουμε που απολαμβάνουμε την ελευθερία που μας χάρισαν οι εγκληματίες πολέμου, ας κάνουμε κάποια βήματα μπροστά σε θέματα δικαιοσύνης...
Ούτε εκδιωγμένος είμαι, ούτε έχω δεύτερο προφίλ. Είμαι περίπου ένα μήνα εδώ, αρκετό διάστημα για μένα να εγκλιματιστώ στο σάϊτ.
Και αυτό που μόλις έκανες, είναι και χτύπημα κάτω απο τη ζώνη, και ρουφιανιλίκι.
Και αν δεν θες να γίνονται όλα μπουρδέλο, όπως λες, μη συζητάς δήθεν "πολιτισμένα" μαζί μου και μετά φωνάζεις τους mods, σαν κατίνα. Αλήθεια, εσύ πως είμαστε σίγουροι οτι δεν έχεις διπλό προφίλ;
Να παραθέσεις το/τα posts. Περιμένω όσο θες.
Για να μην ψάχνω άδικα, είπες κάτι σ' αυτό το πνεύμα η όχι; Θα σεβαστώ τη δήλωσή σου.
Από τη μία έχουμε τον πατριωτισμό που ωθεί τους ανθρώπους να θυσιαστούν (δικαίως ή αδίκως) για να κονομάνε από πίσω κάποιοι επιτήδειοι, από την άλλη έχουμε τον διεθνισμό που ωθεί τους ανθρώπους να υπερασπίζονται τα αιτήματα των εχθρών τους. Όποιος δε θέλει να τον πηδάνε ούτε ξένοι ούτε ντόπιοι δεν επιλέγει τίποτα.
Αυτό λέω κι εγώ, φίλε. Αναζητούμε την αλήθεια, έξω απο εθνικά η ιδεολογικά συμφέροντα. Φαντάζομαι να συμφωνείς.
Για να μην ψάχνω άδικα, είπες κάτι σ' αυτό το πνεύμα η όχι; Θα σεβαστώ τη δήλωσή σου.
Δεν ξέρω τι ονομάζεις και προσδιορίζεις ως πνεύμα. Το μόνο που αναγνωρίζω εγώ είναι το "ʼγιο Πνεύμα". Δεν θυμάμαι ποτέ να είπα κάτι τέτοιο. Γι' αυτό σε παρακαλώ να μου παραθέσεις το post που δικαιολογεί την δήλωση σου.
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
αν οντως αναζητας την αληθεια μη χωριζεις τον κοσμο σε αριστερους και φασιστες,τοσα χρονια φαγαμε τα σκατα και των μεν και των δε, απλα καποα πραγματα τα σεβομαστε δεν ειναι ολα για πουλημα ασχετα που αυτο κανουν πολλα μουνοπανα (βλεπε πολιτικοι).Γι'αυτο παμε κατα διαολου...
αν οντως αναζητας την αληθεια μη χωριζεις τον κοσμο σε αριστερους και φασιστες,τοσα χρονια φαγαμε τα σκατα και των μεν και των δε, απλα καποα πραγματα τα σεβομαστε δεν ειναι ολα για πουλημα ασχετα που αυτο κανουν πολλα μουνοπανα (βλεπε πολιτικοι).Γι'αυτο παμε κατα διαολου...
Πότε χώρισα τον κόσμο σε αριστερούς και δεξιούς ρε μεγάλε; Αν και το αντίθετο του αριστερού δεν είναι ο φασίστας, μην προκαλείς χωρίς λόγο.
Ούτε εκδιωγμένος είμαι, ούτε έχω δεύτερο προφίλ. Είμαι περίπου ένα μήνα εδώ, αρκετό διάστημα για μένα να εγκλιματιστώ στο σάϊτ.
Και αυτό που μόλις έκανες, είναι και χτύπημα κάτω απο τη ζώνη, και ρουφιανιλίκι.
Και αν δεν θες να γίνονται όλα μπουρδέλο, όπως λες, μη συζητάς δήθεν "πολιτισμένα" μαζί μου και μετά φωνάζεις τους mods, σαν κατίνα. Αλήθεια, εσύ πως είμαστε σίγουροι οτι δεν έχεις διπλό προφίλ;
Καθόλου ρουφιανιλίκι. Πρώτον γιατί είναι μια πληροφορία στην οποία έχουν πρόσβαση όλοι, και κατά δεύτερον, γιατί αν όντως δεν έχεις 2ο προφίλ, δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι.. Σωστά? Αυτή δεν είναι η έννοια του ρουφιάνου? Κάτι μου λέει ότι ξέρεις καλύτερα.
Επίσης, εγώ δεν φώναξα κανέναν μοντ να με υπερασπιστεί.. Να σε τσεκάρουν φώναξα. Να σαι σίγουρος ότι αν μπορούσα , βάσει δυνατοτήτων ενός απλού χρήστη, θα το έκανα μόνος μου.
Το ότι βέβαια περνάς και στην αντεπίθεση, τρομάρα σου, είναι μάλλον ενδεικτικό του πανικού... Όντως, δεν μπορεί κανείς να ξέρει αν έχω και δεύτερο προφίλ. Αν θέλουν ας με τσεκάρουν.
Πολύ διάβασμα έπεσε πάντως αν ξέρεις ΚΑΙ για το κουλούρι της Μάρθας.. Πότε προλαβαίνεις και να ποστάρεις και να ξεθάβεις τέτοιες πληροφορίες ρε Θεόφιλε? ʼλλη ζωή πέρα από το σάιτ δεν έχεις?
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Απο που αντλείς τη σιγουριά οτι είμαι "κνιτάκι" ρε μεγάλε; Χαφιές (και δη αποτυχημένος) είσαι;
Και ποιος μίλησε για σοβιετικά εγχειρίδια ιστορίας; Καμμιά φορά, ακόμα και τα επίσημα σχολικά βιβλία του Υπουργείου Παιδείας, είναι πολύ χρήσιμα, ξέρεις. ʼνοιξέ τα να ξεστραβωθείς!
Εσένα πάντως δεν σε ωφέλησαν. ( Αν μπήκες στον κόπο να τα διαβάσεις ποτέ σου )
Όσο για το αν είσαι κνίτης το συμπεραίνει κανείς απο τη ιδεολογία που προπαθείς να πλασάρεις, χωρίς κανείς να σου τη ζητήσει.
Ή μήπως το παίζεις αριστερίζων ψευτοδιαινοούμενος τύπου Μ. Ανδρουλάκη;
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
τελικα τον αραπη κ αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας...theofilos καληνυχτα κ καλη τυχη...
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Πότε προλαβαίνει ς και να ποστάρεις και να ξεθάβεις τέτοιες πληροφορίες ρε Θεόφιλε? ʼλλη ζωή πέρα από το σάιτ δεν έχεις?
Καθόλου ρουφιανιλίκι. Πρώτον γιατί είναι μια πληροφορία στην οποία έχουν πρόσβαση όλοι, και κατά δεύτερον, γιατί αν όντως δεν έχεις 2ο προφίλ, δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι.. Σωστά? Αυτή δεν είναι η έννοια του ρουφιάνου? Κάτι μου λέει ότι ξέρεις καλύτερα.
Επίσης, εγώ δεν φώναξα κανέναν μοντ να με υπερασπιστεί.. Να σε τσεκάρουν φώναξα. Να σαι σίγουρος ότι αν μπορούσα , βάσει δυνατοτήτων ενός απλού χρήστη, θα το έκανα μόνος μου.
Το ότι βέβαια περνάς και στην αντεπίθεση, τρομάρα σου, είναι μάλλον ενδεικτικό του πανικού... Όντως, δεν μπορεί κανείς να ξέρει αν έχω και δεύτερο προφίλ. Αν θέλουν ας με τσεκάρουν.
Πολύ διάβασμα έπεσε πάντως αν ξέρεις ΚΑΙ για το κουλούρι της Μάρθας.. Πότε προλαβαίνεις και να ποστάρεις και να ξεθάβεις τέτοιες πληροφορίες ρε Θεόφιλε? ʼλλη ζωή πέρα από το σάιτ δεν έχεις?
Πότε σου έδωσα την εντύπωση οτι φοβάμαι; Ας ψάξουν οτι θέλουν οι mods, δεν έχω τέτοιο ζόρι.
Όσο για την έννοια της λέξης "ρουφιάνος", αν και την ξέρεις εξ ιδίων, μπες και σε οποιοδήποτε λεξικό, θα την βρεις.
Σε ότι αφορά την προσωπική μου ζωή και πόση ώρα αφιερώνω στο σάϊτ, δεν είσαι εσύ αυτός που θα μου πει τι, πόσο, που και πότε θα το κάνω. Τρομοκράτησε κανέναν άλλον, με το δήθεν "πολιτισμένο" στυλάκι σου, που θυμίζει μπάτσο όμως. Και δη απ' αυτούς της Θεσσαλονίκης τελευταία, ξέρεις εσύ.
Απο που αντλείς τη σιγουριά οτι είμαι "κνιτάκι" ρε μεγάλε; Χαφιές (και δη αποτυχημένος) είσαι;
Και ποιος μίλησε για σοβιετικά εγχειρίδια ιστορίας; Καμμιά φορά, ακόμα και τα επίσημα σχολικά βιβλία του Υπουργείου Παιδείας, είναι πολύ χρήσιμα, ξέρεις. ʼνοιξέ τα να ξεστραβωθείς!
Εσένα πάντως δεν σε ωφέλησαν. ( Αν μπήκες στον κόπο να τα διαβάσεις ποτέ σου )
Όσο για το αν είσαι κνίτης το συμπεραίνει κανείς απο τη ιδεολογία που προπαθείς να πλασάρεις, χωρίς κανείς να σου τη ζητήσει.
Ή μήπως το παίζεις αριστερίζων ψευτοδιαινοούμενος τύπου Μ. Ανδρουλάκη;
Δεν απαντάς σε τίποτα, λυπάμαι. Και κράτα τις εκτιμήσεις για την πάρτη σου, αφού δεν μπορείς ούτε να τις επιβεβαιώσεις, ούτε να τις αποδείξεις.
τελικα τον αραπη κ αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας...theofilos καληνυχτα κ καλη τυχη...
Σε ρώτησα κάτι ήρεμα, αλλά εσύ άρχισες τα ίδια. Είσαι σίγουρος οτι κατέχεις την αλήθεια; Η απλώς δεν ανέχεσαι να διαφωνούν μαζί σου;
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
μαλλον ειμαι φασιστας theofile αφου δε συμφωνω μαζι σου κ ω τι συμπτωση τυχαινει να ειμαι απο θεσσαλονικη οπως και οι φασιστες μπατσοι,ελα να με δειρεις λοιπον μπας και δω την αληθεια λαμψει το φως και γινω αριστερος η μηπως προτιμας να μετακομισω στη σιβηρια συντροφε σταλιν?
Εντάξει, δεν περίμενα απάντηση στο τελευταίο ερώτημα, αν και νομίζω ότι εγώ σου απάντησα σε ό,τι ρώτησες.
Όσο για όλα τα υπόλοιπα ήταν απλά αναμενόμενα. Και η ερώτηση περί χρόνου σου ήταν ρητορική. Είχα την εντύπωση πως θα γινόταν αμέσως αντιληπτό, με συγχωρείς. Είναι που και ακόμα πιο αρχαίοι πρόγονοί μας είχαν χρόνο και να φιλοσοφούν πέρα από το να ξεκληρίζουν τους άμαχους Πέρσες
Όσο για όλα τα υπόλοιπα ήταν απλά αναμενόμενα. Και η ερώτηση περί χρόνου σου ήταν ρητορική. Είχα την εντύπωση πως θα γινόταν αμέσως αντιληπτό, με συγχωρείς. Είναι που και ακόμα πιο αρχαίοι πρόγονοί μας είχαν χρόνο και να φιλοσοφούν πέρα από το να ξεκληρίζουν τους άμαχους Πέρσες
μαλλον ειμαι φασιστας theofile αφου δε συμφωνω μαζι σου κ ω τι συμπτωση τυχαινει να ειμαι απο θεσσαλονικη οπως και οι φασιστες μπατσοι,ελα να με δειρεις λοιπον μπας και δω την αληθεια λαμψει το φως και γινω αριστερος η μηπως προτιμας να μετακομισω στη σιβηρια συντροφε σταλιν?
Αυτό είπα η αυτό κατάλαβες τώρα;
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
δεν χρειαζεται να πεις τιποτα theofile εγω παω να παρω κανενα ηρεμιστικο γιατι δεν την παλευω αλλο μαζι σου,ειλικρινα...καληνυχτα
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Δεν απαντάς σε τίποτα, λυπάμαι. Και κράτα τις εκτιμήσεις για την πάρτη σου, αφού δεν μπορείς ούτε να τις επιβεβαιώσεις, ούτε να τις αποδείξεις.
Φιλαράκο σου απάντησα ήδη. Και νομίζω οτι την ίδια άποψη μ' εμένα έχουν κι άλλοι στο site, που ασχολήθηκαν με τη πάρτη σου.
Όσο για επιβεβαίωση υπάρχουν τα γραπτά σου κατά καιρούς.
Αλλά πιστεύω ότι κανείς χάνει το καιρό του ασχολούμενος με τύπους κολλημένους σαν και σένα.
Ίσως ο κόσμος νά ταν καλύτερος αν δεν υπήρχαν στενοκέφαλοι.
Εντάξει, δεν περίμενα απάντηση στο τελευταίο ερώτημα, αν και νομίζω ότι εγώ σου απάντησα σε ό,τι ρώτησες.
Εμένα πάντως, αν κάποιος με έλεγε ρουφιάνο, θα του έσπαζα τα δόντια.
Εσύ τόσο ψύχραιμος είσαι η στο λένε συχνά και το έχεις συνηθίσει;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 152