Νέα

Ουστ ρε πουλημένοι πολιτικοί...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sas1977
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 254
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
θα μιλησουν οι μποτες φιλε πανο!

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
ΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΞΕΦΥΓΑΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ??? :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Εδώ είμαστε για να κάνουμε χαβαλέ ρε μάγκες και να λέμε τις απόψεις μας όμορφα και ωραία. Τι μαλακίες είναι αυτές για ραντεβού για ξύλο και βρισίδια με γονείς? Είναι απαράδεκτα αυτά... Μποτοφόλιε και Θεόφιλε δώστε τα χέρια(όχι με μπουνιές ρε :grin:) και όλα να γίνουν κάρβουνο :)

Ε όχι ρε Πανούλη να αφήνουμε και τον κάθε καραγκιόζη να λέει ατιμώρητα αυτά που λέει! Για να δούμε, έχει αρχίδια η μόνο πίσω απο τον υπολογιστή του κάνει το μάγκα;

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Ρε παιδιά τί ασχολείστε με τον Θεόφιλο; Ο άνθρωπος αριστερίζει για το τίποτα και όταν ζορίζεται είτε κάνει γαργάρες είτε αυτοσυστήνεται ώς 'Κολοκυθόπουλος'

Το λυπηρό είναι ότι τουλάχιστον οι παλιοί αριστεροί είχαν επιχειρήματα, οι σημερινοί πορδές.

Οι κνίτες σήμερα απλώς πιθηκίζουν. Επιοικέστατα.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
ασχετε βλαμενε τα μοναδικα δικαστηρια της 8εσ/νικης ειναι στο βαρδαρη ρωτα τον ταριφα που θα σε φερει! εκτος απο ιστορια ανοιξε κ κανα χαρτη να ξεστραβωθεις οσο για την ωρα 6 καλα ειναι μορφωμενε?

που σαι μη φερεις την νεολαια της κνε,αντρικια σημαινει ενας με εναν ελπιζω να το ξερεις αυτο ε?

Και Θεσσαλονίκη δεν ανεβαίνω, δεν σου έχω την παραμικρή εμπιστοσύνη, όρισε άλλο τόπο ραντεβού.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ρε παιδιά τί ασχολείστε με τον Θεόφιλο; Ο άνθρωπος αριστερίζει για το τίποτα και όταν ζορίζεται είτε κάνει γαργάρες είτε αυτοσυστήνεται ώς 'Κολοκυθόπουλος'

Το λυπηρό είναι ότι τουλάχιστον οι παλιοί αριστεροί είχαν επιχειρήματα, οι σημερινοί πορδές.

Οι κνίτες σήμερα απλώς πιθηκίζουν. Επιοικέστατα.

Εσένα ποιος σε κάλεσε;

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
μποτες φορανε και οι ποντιοι κ οι κρητικοι μηπως κ αυτοι τις βαλανε στον κωλο τους? αλλα τι ρωταω ενα κνιτη τωρα!παντως
στο λεω αν δε ζητησεις συγνωμη γι αυτα που ειπες για την ελλαδα κ τους ηρωες της τουλαχιστον δε θα παρω τιποτα απο αυτα που ειπα πισω κ θα φας χωμα,τα λεω για να ειμαι ξεκαθαρος απεναντι σου,να μη λενε κ τα παιδια εδω οτι δεν σου εδωσα δευτερη ευκαιρια...

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
σιγα μη ξοδεψω λεφτα να ερθω να σε βρω βρομοσκουληκο,ελα θεσ/νικη αν σου βασταει κ βλεπουμε ποιος ειναι κοτα μετα

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
μποτες φορανε και οι ποντιοι κ οι κρητικοι μηπως κ αυτοι τις βαλανε στον κωλο τους? αλλα τι ρωταω ενα κνιτη τωρα!παντως
στο λεω αν δε ζητησεις συγνωμη γι αυτα που ειπες για την ελλαδα κ τους ηρωες της τουλαχιστον δε θα παρω τιποτα απο αυτα που ειπα πισω κ θα φας χωμα,τα λεω για να ειμαι ξεκαθαρος απεναντι σου,να μη λενε κ τα παιδια εδω οτι δεν σου εδωσα δευτερη ευκαιρια...

Οι ήρωες δεν σφάζουν γυναικόπαιδα, βλάκα!
Και ποιος θα φάει χώμα άσε να το δείξει η πόρτα, που λέμε και στην πόκα.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ωπα ρε μεγαλε ευεργετη! δε θελω λεφτα απο προδοτες,δε θα ασχοληθω αλλο μαζι σου ο κυβος εριφθη,θα σε περιμενω εκει....

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
475
Πόντοι
36
ʼσχετο:

Που πας ρε κωλόγαβρε χωρίς Παπουτσέλη, Παπαδάκο, Μποροβήλο, Τεροβίτσα, Ζωγράφο, Βραδύγλωσσο, Τσίκινη, Τσιρώνη, Θωμά, Τσαγκαράκη,.......................................................

:uglystupid:    :uglystupid:    :birdman:    :birdman:    :jerking:    :jerking:

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Φίλτατε Θεόφιλε, αντίσταση κάνανε πάλι μόνο οι αριστεροί;

Εξακολουθείτε να το πιστεύετε μέχρι σήμερα; :jerking: :uglystupid:

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
ωπα ρε μεγαλε ευεργετη! δε θελω λεφτα απο προδοτες,δε θα ασχοληθω αλλο μαζι σου ο κυβος εριφθη,θα σε περιμενω εκει....

Τρεις κι εξήντα βγάζεις και μετά πουλάς τσαμπουκά, κακομοίρη!

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Φίλτατε Θεόφιλε, αντίσταση κάνανε πάλι μόνο οι αριστεροί;

Εξακολουθείτε να το πιστεύετε μέχρι σήμερα; :jerking: :uglystupid:

ʼνοιξε κανένα βιβλίο ιστορίας, δεν είμαι ο Πάπυρος Λαρούς. Και την χειρονομία του αυνανισμού στην επιστρέφω.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ναι ρε τρεις κ εξηντα βγαζω κ ειμαι περηφανος οχι σαν κατι τυπους σαν εσενα που το παιζουν αριστεροι με δεξιες τσεπες,με τα λεφτα του μπαμπα ολοι μαγκες γινατε!

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
ʼσχετο:

Που πας ρε κωλόγαβρε χωρίς Παπουτσέλη, Παπαδάκο, Μποροβήλο, Τεροβίτσα, Ζωγράφο, Βραδύγλωσσο, Τσίκινη, Τσιρώνη, Θωμά, Τσαγκαράκη,.......................................................

:uglystupid:    :uglystupid:    :birdman:    :birdman:    :jerking:    :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
ναι ρε τρεις κ εξηντα βγαζω κ ειμαι περηφανος οχι σαν κατι τυπους σαν εσενα που το παιζουν αριστεροι με δεξιες τσεπες,με τα λεφτα του μπαμπα ολοι μαγκες γινατε!

Τρεις κι εξήντα μισθός και φασιστάκι! Εύγε!

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
φασιστας δεν ειμαι αλλα εγω τουλαχιστον δε ξεπουλαω την ιδεολογια μου οπως κανατε εσεις κ οι 'συντροφοι',αλλα ας μην ειμαι αδικος, εξαλλου ο κομμουνισμος εκανε τοσα καλα,οπως η εξαπλωση της πορνειας ευγε μπραβο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom