Νέα

Ουστ ρε πουλημένοι πολιτικοί...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sas1977
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 254
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Είναι της μόδας πλέον να εξισώνεται ο θύτης με το θύμα.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Είναι της μόδας πλέον να εξισώνεται ο θύτης με το θύμα.

Στην περίπτωση των όσων επακολούθησαν την άλωση της Τριπολιτσάς, ποιος είναι ο θύτης και ποιο το θύμα Todok; Η δεν κάνει να το λεμε;

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Τσου να πεις εκεί που σε παίρνει βρωμιάρη "προοδευτικέ" θεόφιλε!

Βαρεθήκαμε ρε τη βρώμα του "προοδευτισμού" σας! Πάρτε την και εξαφανιστείτε από αυτή τη χώρα. Η παρουσία σας τη βρωμίζει. Πάρτε το χαμπάρι.

ΥΓ. Μήπως να άλλαζες το όνομά σε σε Μισόθεος; Μην βεβηλώνουμε και τα πάντα!

Εσύ άρχισες να με λες βρωμιάρη και μετά σε πειράζει το "τσου", μαγκάκο της κλανιάς; Η κάνεις οτι δεν άκουσες αυτό που είπα για το σόϊ σου και τη διαπαιδαγώγηση που σου έδωσε;

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
πεταξτε εξω τον theofilo δεν εχει ιερο κ οσιο,ban στο σκουπιδι τωρα! χορτασαμε απο ανθελληνες αριστερους μετροσεξουαλ ελεος πια!

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
πεταξτε εξω τον theofilo δεν εχει ιερο κ οσιο,ban στο σκουπιδι τωρα! χορτασαμε απο ανθελληνες αριστερους μετροσεξουαλ ελεος πια!

Ίσα ρε τραμπουκάκο!
Οι μπότες χωράνε στον κώλο σου;

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Και τι θες ρε θεόφιλε; Να σχολιάσω τις παπαριές που λέει ένα βρωμογούρουνο σαν εσένα για την οικογένειά μου;

Είναι προφανές ότι η μάνα σου και ο πατέρας σου θα έπρεπε να σε είχαν πνίξει προ πολλού στο νεροχύτη, όπως έλεγε ο αείμνηστος Χατζηχρήστος. Δεν το έκαναν και τώρα πληρώνουμε τα λάθη τους. Εύχομαι μόνο να μη σου δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσεις "έλληνες" ίδιους με τα μούτρα σου.

Εξάλλου, εγάλη τιμή σου κάνω που σου μιλάω σαν ισότιμο άνθρωπο. Κανονικά έπρεπε να σου απευθύνομαι όπως στα σκουλήκια.

Πατώντας τα.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
O θύτης ήταν ο κατακτητής και το θύμα ο εξεγερμένος που απαίτησε το δίκιο του.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Για έλα να μου τα πεις κι απο κοντά αυτά, μαγκάκο, κι αν βγεις με δόντια, έλα να μου το σφυρίξεις μετά.
Θα σε πετύχω πάντως, όπου και να κρυφτείς, θα σε προδώσουν οι μπότες (σαν της Κατερίνας!) που φοράς. Και τότε την έβαψες!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Ρε Θεόφιλε με τις λέξεις θα παίζουμε τώρα παλικάρι μου?

ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗ.. ʼρα δεν την συγκρίνω εγώ, εσύ τις συνέκρινες, και με αυτό διαφωνώ!!
Καταλάβατε, ή να το ζωγραφίσω κιόλας?

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ρε Θεόφιλε με τις λέξεις θα παίζουμε τώρα παλικάρι μου?

ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗ.. ʼρα δεν την συγκρίνω εγώ, εσύ τις συνέκρινες, και με αυτό διαφωνώ!!
Καταλάβατε, ή να το ζωγραφίσω κιόλας?

Εγώ κατάλαβα οτι διαβάζεις ιστορία επιλεκτικά!

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ουουου τρεμω τωρα,τα λεμε στο βαρδαρη μαγκα της κακιας ωρας,ελπιζω να με πετυχεις για να απαλλαξω τον κοσμο απο ενα βρωμερο σκουπιδι οπως εσυ,συγγενη του εφιαλτη!

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
ουουου τρεμω τωρα,τα λεμε στο βαρδαρη μαγκα της κακιας ωρας,ελπιζω να με πετυχεις για να απαλλαξω τον κοσμο απο ενα βρωμερο σκουπιδι οπως εσυ,συγγενη του εφιαλτη!

Οκ, πότε και που θέλεις; Και φέρε και τη μανούλα σου μαζί, να σε καμαρώσει!

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ελα στα μερη και τα κανονιζουμε

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ποια μέρη; Εγώ σου είπα για συγκεκριμένο και αντρικό ραντεβού, όρισε μέρα και ώρα αν δεν είσαι κότα!

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά! Μην ασχολείστε άλλο με το κομπλεξικό υποκείμενο!

Δεν βλέπετε ότι συστηματικά κάνει το ίδιο πράγμα;

Λέει κάτι για να ανάψει σπίθα και μετά απομονώνει λέξεις ή φράσεις που γράφουν άλλοι για να τις χρησιμοποιήσει ως επιχειρήματα. Τα ίδια και τα ίδια. Όταν δε δεν έχει καθόλου επιχειρήματα ζητάει εξηγήσεις για τα απλούστερα πράγματα ή ζητάει επιχειρήματα που να αποδεικνύουν τα επχιειρήματα!

Το "άτομο" - γιατί μόνο για προσωπικότηα δεν πρόκειται - είναι τελείως κομπλεξικό και άσχετο με την πραγματικότητα. Χορηγήστε του απαλλαγή και αφήστε τον να χτυπιέται. Θα πει τις μπούρδες του, δε θα του δίνει σημασία κανένας και θα τις καταπιεί πάλι.

Μην ασχολείστε άλλο με το ανάπηρο.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
οκ σαβ/κυριακο στο πατσατζιδικο απεναντι απο τα δικαστηρια απογευματακι καλα ειναι? για να συνδυασω δουλεια με διασκεδαση

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ποια δικαστήρια; Της Κωλοπετεινίτσας;
Και τι πάει να πει "το απογευματάκι"; Μετράς ακόμα την ώρα όπως παλιά στα χωράφια;

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ρε παιδιά! Μην ασχολείστε άλλο με το κομπλεξικό υποκείμενο!

Δεν βλέπετε ότι συστηματικά κάνει το ίδιο πράγμα;

Λέει κάτι για να ανάψει σπίθα και μετά απομονώνει λέξεις ή φράσεις που γράφουν άλλοι για να τις χρησιμοποιήσει ως επιχειρήματα. Τα ίδια και τα ίδια. Όταν δε δεν έχει καθόλου επιχειρήματα ζητάει εξηγήσεις για τα απλούστερα πράγματα ή ζητάει επιχειρήματα που να αποδεικνύουν τα επχιειρήματα!

Το "άτομο" - γιατί μόνο για προσωπικότηα δεν πρόκειται - είναι τελείως κομπλεξικό και άσχετο με την πραγματικότητα. Χορηγήστε του απαλλαγή και αφήστε τον να χτυπιέται. Θα πει τις μπούρδες του, δε θα του δίνει σημασία κανένας και θα τις καταπιεί πάλι.

Μην ασχολείστε άλλο με το ανάπηρο.

Εσύ πάντως ασχολείσαι!

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ασχετε βλαμενε τα μοναδικα δικαστηρια της 8εσ/νικης ειναι στο βαρδαρη ρωτα τον ταριφα που θα σε φερει! εκτος απο ιστορια ανοιξε κ κανα χαρτη να ξεστραβωθεις οσο για την ωρα 6 καλα ειναι μορφωμενε?

που σαι μη φερεις την νεολαια της κνε,αντρικια σημαινει ενας με εναν ελπιζω να το ξερεις αυτο ε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom