Νέα

Ουστ ρε πουλημένοι πολιτικοί...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sas1977
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 254
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Πώς χαρακτηρίζεις κάποιον,με μια λέξη την έννοια της οποίας δε γνωρίζεις;

Είπα οτι δεν είμαι λεξικό, όχι οτι δεν γνωρίζω.
Και παράτα με πια, αν έχεις καβλίτσες δεν σου φταίω εγώ.

Επισκέπτης
Αφού γνωρίζεις,πες μας κι εμάς που δεν ξέρουμε!!!Κάβλες σήμερα δεν έχω...Τις εκτόνωσα το μεσημέρι στη Φυλής!!!

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
real αν θες να είσαι πειστικός και όχι απλώς γελοίο πηθίκι όπως τώρα, τσέκαρε το Hi Hilter που γράφεις.

Επισκέπτης
real βγάλε τη σκατοσημαία,και την "υπογραφή".Προκαλείς

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Νομιζεις οτι δεν ξερω οτι ειναι ΗΕΙL και οχι ΗΙ??Οσο για την γαργαρα δεν εισαι σε θεση να κρινεις....Να το ξερεις αυτο :jerking: :jerking:

Έχω την εντύπωση ότι είσαι από εκείνες τις περίεργες αδερφές που γουστάρουν τις αγριάδες και τα ζοριλίκια. Βγαίνεις από το πουθενά, κάνεις διάφορες προκλητικές δηλώσεις και μετά κάθεσαι και μαλακίζεσαι βλέποντας τις απαντήσεις

Ελπίζω να μην τον παίζεις ενώ πληκτρολογείς

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Οχι ρε φιλε σε παρακαλω ξαναμιλησε μου :grin: :grin: :grin: :grin:

Ενω εσυ εχει πολυ καλο επιπεδο :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Κοστελο... κοστελο ...κοστελο....Α  ναι μηπως εννοεις το Καστελο στον Πειραια??Ναι το ξερω εκει συχναζεις???

Ντάξει. Έδωσες το στίγμα σου. Είσαι άσχετος. Δεν ξέρω ποιον πας να κοροιδέψεις αλλά είσαι μούφα.

Και ψιλοχαζός

Θα έλεγα καλή συνέχεια αλλά δεν θα το εννοούσα

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
475
Πόντοι
36
Περαστικά αγοράκι. Και άσε να περάσει καμμιά ωρίτσα μετά τη μαλακία που τράβηξες για να ποστάρεις εδώ......

Αυθαίρετα συμπεράσματα για ανθρώπους που δεν ξέρεις δεν είναι ο,τι καλύτερο για την πνευματική και σωματική σου υγεία...

Καλή σου νύχτα και κόψε την πρωινή τουλάχιστον.......

Επισκέπτης
Τουλαχιστον ριχνω και κανενα γαμησι που και που...εσενα φαινεται στο εχει κοψει αυτο το δικαιωμα το κομα..Εισαστε πολλοι δεν αμφιβαλω αλλα ομως ποτε δεν εχετε κανει κυβερνηση και ισα ισα που μπαινεται και στην βουλη...Ιδεολογοι του κωλου ολοι για την μασα εισαστε...Σας εχω δει πως κυκλοφορειτε με ακριβα ρουχα jeepακια βιλες κοτερα...

ΙΔΕΟΛΟΓΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
παντως ουτε ακριβο τζιπακι οδηγω,ουτε φιρματα ρουχα οδηγω!!και δεν παιρνω και σιτυ τουρς  ;) :grin: :grin:

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Ρε σείς! Ακόμη με το γνωστό Μαλάκα ασχολείστε;

Stories

Νέο!

Stories