Ειλικρινά ρε παιδιά, απορώ που εξακολουθείτε να χολοσκάτε, να ασχολείστε και να κοντράρεστε με το γνωστό Μαλάκα!
Δε γαμιέσαι καραγκιοζάκο;
Ειλικρινά ρε παιδιά, απορώ που εξακολουθείτε να χολοσκάτε, να ασχολείστε και να κοντράρεστε με το γνωστό Μαλάκα!
Theofile είδα σε κάτι αφίσες ότι το Σάββατο σε μια αίθουσα στο πολυτεχνείο έχουν εκδήλωση οι κουριεράδες με το σωματείο που έχουν.Για πες μου,θα είστε κι εσείς εκεί,να ξέρω να μην περάσω από την Πατησίων μη μου έρθει καμιά πέτρα!!!
φιλε ξερεις τι ελεγε ο πεθερος μου,που πηγαινε εξωτερικο τακτικα?στα κουμμουνιστικα κρατη μπορουσες ανετα να παρεις οποιο μελος της οικογενειας ηθελες στο κρεβατι σου η ακομα και στο δικο τους και με τη συγκαταθεση τους φυσικα με ελαχιστα χρηματα.και συμβαινει ακομα και σημερα.
Γιατί είσαι τόσο φτηνός τώρα;
Ούτε μια πλάκα δε σηκώνεις ρε;Και νόμιζα ότι οι Ακροαριστεροί έχουν χιούμορ.Αλήθεια,τι διαφορά έχουν το ΚΚΕμλ με το μλΚΚΕ;Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί έχει 2 συνδυασμούς...
Κατάλαβα...Μέλος του ΜΕΡΑ θα είσαι...Ελπίζω μόνο να επισκέπτεσαι πιο συχνά από αυτούς την μπανιέρα!!!
Φέρομαι φτηνιάρικα;Ε για να είμαι προσιτός σε όλους!!!
Αφιερωμένο..
Μα μισό λεπτό.. Εγώ δεν αναφέρθηκα σε κανέναν.. Πώς κατάλαβες ότι είναι αφιερωμένο σε σένα??
Εκτός αν έχεις μελετήσει τόοοσο πολύ πια τα παλιά θρεντ.. Μέλος του μήνα ο Θεόφιλος λοιπόν.. ( θα έλεγα rookie, αλλά κι οι δύο ξέρουμε ότι απέχει πολύ από την αλήθεια ;) )
Σου απάντησα προηγουμένως, και συνεχίζεις να απαντάς φτηνά, ενώ -την ίδια ώρα- στο τόπικ για τις "Ελληνίδες ψωλαρπάχτρες" κόπτεσαι για σοβαρότητα. Φυσικά, αν το μέλημά σου είναι να κολακέψεις τ αφτιά των τραμπούκων εδώ μέσα, no problem. Σου θυμίζω πάντως τον τρόπο που "στην είπανε" όταν υπερασπιζόσουνα κάποτε, όχι και τόσο παλιότερα, το δημόσιο χαρακτήρα της εκπαίδευσης. Το ξέχασες κιόλας;
Για να στο αντυγυρίσω (στο και καλά "χιουμοριστικό") όμως, τώρα που πέθανε ο Βίλυ Μπραντ και το ΚΟΔΗΣΟ μας τελείωσε, που βρίσκει στέγη ένας σοσιαλδημοκράτης σαν και σένα;
Όταν δεν καταλαβαίνεις από χιούμορ δεν ευθύνεται κανείς.Όσο για την πολιτική μου στέγη,βρίσκεται στο "Ακυρον" αφού κανείς δε με εκφράζει.Αν πρέπει σόνι και καλά να βρω μια "στέγη" είναι δική σου θεώρηση.Όσο για τους άλλους που "μου την είπανε",και αυτό δική σου θεώρηση είναι.Η διαφωνία στα πλαίσια της δημοκρατίας.Αν και οι αναρχικοί-και το έχεις παραδεχτεί εμμέσως ότι είσαι-δεν είναι υπέρμαχοι της δημοκρατίας,αλλά του όχλου.
Πότε με λες ακροαριστερό, πότε αναρχικό, αποφάσισε!
Η διαφορά των ακροαριστερών από τους αναρχικούς είναι τόσο μικρή όσο η απόσταση μουνιού και κώλου!
Τόση όση και η απόσταση μεταξύ θαυμαστών του Βίλυ Μπραντ και ελληναράδων;