Νέα

Ουρολαγνεία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα patatinas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εχω ένα πλότερ εκτυπωτή δίπλα στο φλότερ του καζανακιού. Εκεί παίχτηκε μάλλον παρεμβολή και βραχυκύκλωμα, Να φωνάξω εσένα ή τεχνική υποστήριξη για υπολογιστές? :think:
γιατι σπιτι σου οπιος χεζι τους δινις διατριτι αποδιξι

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Βάνω 13% γιατί η τουαλέτα είναι παραμεθόριο, την έχω έξω στον κήπο, εγώ μένο Καλλιθέα.
καλιθεα τις Ροδου προφανος κανις 9 μινο και μετα χεζις αθινα ,βαλε βισμα να ρθις αθινα

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
καλιθεα τις Ροδου προφανος κανις 9 μινο και μετα χεζις αθινα ,βαλε βισμα να ρθις αθινα

Aθήνα είμαι, στην Καλλιθέα, απλά όταν χέζω το Αιγαίο σπρώχνει την σκατοστοιβάζα επιφανειακά προς Ρόδο και Αφρική.

Να μετακομίσω Ρόδο λες?

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Με ουρολαγνία ξεκίνησε ο ενδιαφερόμενος και σεις το παραχέσατε. Τι πληροφορίες θα πάρει το παλικάρι?

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Aθήνα είμαι, στην Καλλιθέα, απλά όταν χέζω το Αιγαίο σπρώχνει την σκατοστοιβάζα επιφανειακά προς Ρόδο και Αφρική.

Να μετακομίσω Ρόδο λες?
οχι ρε σιγα μι μετικισις κιολασ ,τρογε πολα δαμασκινα
σου χριαζετε παντος ενασ πελαγοντολογος

Επισκέπτης
[move]:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:[/move]
latexangel

Συνημμένα

• aa_2_640x480.jpg
    aa_2_640x480.jpg
    48,6 KB · Εμφανίσεις: 40
  • aa_3_640x480.jpg
    aa_3_640x480.jpg
    52,7 KB · Εμφανίσεις: 34

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Από το να μπαίνει ο καθένας και να απορρίπτει το εκάστοτε θέμα και να λέει και τη μαλακία του, καλύτερα να μη μπαίνει καθόλου. Αν θέλει κάποιος να πει κάτι για το θέμα αυτό, ας ενημερώσει.Εκατοντάδες σελίδες σε διάφορα forums, όχι μόνο εδώ, με φοβερά αστεία από πολλούς καημένους που ξημεροβραδυάζονται μπροστά σε μια οθόνη, με εικονίδια με φατσούλες που γελάνε και χίλια δυο άλλα, και χωρίς τίποτα ουσιαστικό. Ή είναι φοβερά χαμηλό το επίπεδο των περισσοτέρων που μπαίνουν στο site, ή εγώ είμαι βλαμμένος και κομπλεξικός. Μπορεί και το 2ο.

OP
OP
P

patatinas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Mαλάκες, είστε χειρότεροι και από παιδική χαρά. Δηλαδή φαντάζομαι αν κάποιος σας ρωτήσει σοβαρά για κάτι, τι απαντήσεις θα λάβει...

OP
OP
P

patatinas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Showlover, είσαι ωραίος ρε φίλε. Αν ποτέ θελήσω να κάνω σοβαρή κουβέντα εδώ μέσα, να ξέρεις πως θα είσαι ο πρώτος που θα ζητήσω τη γνώμη του. Take care...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Από το να μπαίνει ο καθένας και να απορρίπτει το εκάστοτε θέμα και να λέει και τη μαλακία του, καλύτερα να μη μπαίνει καθόλου. Αν θέλει κάποιος να πει κάτι για το θέμα αυτό, ας ενημερώσει.Εκατοντάδες σελίδες σε διάφορα forums, όχι μόνο εδώ, με φοβερά αστεία από πολλούς καημένους που ξημεροβραδυάζονται μπροστά σε μια οθόνη, με εικονίδια με φατσούλες που γελάνε και χίλια δυο άλλα, και χωρίς τίποτα ουσιαστικό. Ή είναι φοβερά χαμηλό το επίπεδο των περισσοτέρων που μπαίνουν στο site, ή εγώ είμαι βλαμμένος και κομπλεξικός. Μπορεί και το 2ο.
το προτο φιλε εγο ιμε καθιστεριμενο και χαζο απλα αφτος που ταρεσι να χεζουνε και να κατιουρανε στι μαπα του ινε πολι πιοτικος και επιπεδατος
αλι εχουνε 82 αι κιου και αλι 200 διστιχος ανικο στι κατιγορια αργοποριακος

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Mαλάκες, είστε χειρότεροι και από παιδική χαρά. Δηλαδή φαντάζομαι αν κάποιος σας ρωτήσει σοβαρά για κάτι, τι απαντήσεις θα λάβει...
πολι ορεες και πολι καλες απαντισις επμπιστιμονικες

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Καλά φίλε, μάθε πρώτα να γράφεις μία σειρά σωστά και μετά μίλα. Μάλλον πολύ είπα,γιατί το maximum της ορθογραφίας σου είναι 4 γράμματα σε κάθε λέξη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom