γιατι σπιτι σου οπιος χεζι τους δινις διατριτι αποδιξιΕχω ένα πλότερ εκτυπωτή δίπλα στο φλότερ του καζανακιού. Εκεί παίχτηκε μάλλον παρεμβολή και βραχυκύκλωμα, Να φωνάξω εσένα ή τεχνική υποστήριξη για υπολογιστές?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ουρολαγνεία...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα patatinas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 62
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
γιατι σπιτι σου οπιος χεζι τους δινις διατριτι αποδιξι
Συνήθως ναι, μαζί με το φπα.....κακό είναι?
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.291
- Πόντοι
- 22.785
Δως του μια μπυνια ρε συ στον κολο θα χεζη λιγοτερο..........γιατι σπιτι σου οπιος χεζι τους δινις διατριτι αποδιξι
κακο δε ινε αλα φπα τι βανις 5 η 19 τις εκατοΣυνήθως ναι, μαζί με το φπα.....κακό είναι?
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
κακο δε ινε αλα φπα τι βανις 5 η 19 τις εκατο
Βάνω 13% γιατί η τουαλέτα είναι παραμεθόριο, την έχω έξω στον κήπο, εγώ μένο Καλλιθέα.
καλιθεα τις Ροδου προφανος κανις 9 μινο και μετα χεζις αθινα ,βαλε βισμα να ρθις αθιναΒάνω 13% γιατί η τουαλέτα είναι παραμεθόριο, την έχω έξω στον κήπο, εγώ μένο Καλλιθέα.
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
καλιθεα τις Ροδου προφανος κανις 9 μινο και μετα χεζις αθινα ,βαλε βισμα να ρθις αθινα
Aθήνα είμαι, στην Καλλιθέα, απλά όταν χέζω το Αιγαίο σπρώχνει την σκατοστοιβάζα επιφανειακά προς Ρόδο και Αφρική.
Να μετακομίσω Ρόδο λες?
Του κώλου....του JulesΤι πληροφορίες θα πάρει το παλικάρι?
οχι ρε σιγα μι μετικισις κιολασ ,τρογε πολα δαμασκιναAθήνα είμαι, στην Καλλιθέα, απλά όταν χέζω το Αιγαίο σπρώχνει την σκατοστοιβάζα επιφανειακά προς Ρόδο και Αφρική.
Να μετακομίσω Ρόδο λες?
σου χριαζετε παντος ενασ πελαγοντολογος
θα παρι ντοπια αγνο ουροσκατο κατι σα το μαλι μοχερΜε ουρολαγνία ξεκίνησε ο ενδιαφερόμενος και σεις το παραχέσατε. Τι πληροφορίες θα πάρει το παλικάρι?
Επισκέπτης
αμα μετεχο γο ετσι γινετε εχο κατιγοριθι απο πολους αλα δε αλαζο δεν αλαζο ιμε ο μονος που τιν κλανοmpika na dw gia ourolagneio kai vrethika se skatokouventa!!! pws ginetai auto?
Από το να μπαίνει ο καθένας και να απορρίπτει το εκάστοτε θέμα και να λέει και τη μαλακία του, καλύτερα να μη μπαίνει καθόλου. Αν θέλει κάποιος να πει κάτι για το θέμα αυτό, ας ενημερώσει.Εκατοντάδες σελίδες σε διάφορα forums, όχι μόνο εδώ, με φοβερά αστεία από πολλούς καημένους που ξημεροβραδυάζονται μπροστά σε μια οθόνη, με εικονίδια με φατσούλες που γελάνε και χίλια δυο άλλα, και χωρίς τίποτα ουσιαστικό. Ή είναι φοβερά χαμηλό το επίπεδο των περισσοτέρων που μπαίνουν στο site, ή εγώ είμαι βλαμμένος και κομπλεξικός. Μπορεί και το 2ο.
το προτο φιλε εγο ιμε καθιστεριμενο και χαζο απλα αφτος που ταρεσι να χεζουνε και να κατιουρανε στι μαπα του ινε πολι πιοτικος και επιπεδατοςΑπό το να μπαίνει ο καθένας και να απορρίπτει το εκάστοτε θέμα και να λέει και τη μαλακία του, καλύτερα να μη μπαίνει καθόλου. Αν θέλει κάποιος να πει κάτι για το θέμα αυτό, ας ενημερώσει.Εκατοντάδες σελίδες σε διάφορα forums, όχι μόνο εδώ, με φοβερά αστεία από πολλούς καημένους που ξημεροβραδυάζονται μπροστά σε μια οθόνη, με εικονίδια με φατσούλες που γελάνε και χίλια δυο άλλα, και χωρίς τίποτα ουσιαστικό. Ή είναι φοβερά χαμηλό το επίπεδο των περισσοτέρων που μπαίνουν στο site, ή εγώ είμαι βλαμμένος και κομπλεξικός. Μπορεί και το 2ο.
αλι εχουνε 82 αι κιου και αλι 200 διστιχος ανικο στι κατιγορια αργοποριακος
πολι ορεες και πολι καλες απαντισις επμπιστιμονικεςMαλάκες, είστε χειρότεροι και από παιδική χαρά. Δηλαδή φαντάζομαι αν κάποιος σας ρωτήσει σοβαρά για κάτι, τι απαντήσεις θα λάβει...
Είσαι θεός ρε βοθράκο. Έτσι απλάαπλα αφτος που ταρεσι να χεζουνε και να κατιουρανε στι μαπα του ινε πολι πιοτικος και επιπεδατος
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις