Νέα

Ουρολαγνεία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα patatinas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Με συγχωρείς, μετά το τελευταίο σου post είδα ότι μπορείς να γράψεις και λέξη με 5 γράμματα σωστά.Ειλικρινά συγνώμη.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλά φίλε, μάθε πρώτα να γράφεις μία σειρά σωστά και μετά μίλα. Μάλλον πολύ είπα,γιατί το maximum της ορθογραφίας σου είναι 4 γράμματα σε κάθε λέξη
Τα πανεπιστήμια φτιάχνουν ειδικότητες και όχι προσωπικότητες...αλλά μάλλον το ξέρεις, μορφωμένος φαίνεσαι

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Καλά φίλε, μάθε πρώτα να γράφεις μία σειρά σωστά και μετά μίλα. Μάλλον πολύ είπα,γιατί το maximum της ορθογραφίας σου είναι 4 γράμματα σε κάθε λέξη
σε εφχαριστο φιλε που μου μιλισες αλα εχο προβλιμα προφορας τον λεξεον στο 4 θιμαμαε τα 4 του Θρυλου και κοβλαρο
ισε καλιτερος απο μενανε αλα εμνα δε μαρεσι να με χεζουνε και να με κατουρανε

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Εγώ δεν είπα ότι γουστάρω να κατουράω ή να με κατουράνε! Για να ειμαστε σαφείς.Αλλά δεν θα μπω σε ένα forum για να απαξιώσω όσους συμμετεχουν οκ? Και για μένα υπάρχουν άπειρα forums στο site, τελειως αδιάφορα και ανώμαλα, κατά την άποψή μου. Αν θέλω θα μπω να διαβάσω ό,τι λένε, θα συμμετάσχω σ' ότι με ενδιαφέρει, αλλιώς θα πάω σε κάποιο άλλο που θα με ενδιαφέρει περισσότερο. Δε νομίζω ότι  θέλει τόσο μυαλό για να φερθει κάποιος έτσι.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εγώ δεν είπα ότι γουστάρω να κατουράω ή να με κατουράνε! Για να ειμαστε σαφείς.Αλλά δεν θα μπω σε ένα forum για να απαξιώσω όσους συμμετεχουν οκ? Και για μένα υπάρχουν άπειρα forums στο site, τελειως αδιάφορα και ανώμαλα, κατά την άποψή μου. Αν θέλω θα μπω να διαβάσω ό,τι λένε, θα συμμετάσχω σ' ότι με ενδιαφέρει, αλλιώς θα πάω σε κάποιο άλλο που θα με ενδιαφέρει περισσότερο. Δε νομίζω ότι  θέλει τόσο μυαλό για να φερθει κάποιος έτσι.
φιλε και εμενανε με εδιαφερι πολι  το θεμα ,σκεφτομε να φτιασο ενα εφιαλοτιριο στα σπατα ,αμα εχις σπουδασι ινολογος σπροσλαβανεσε
η γνοσι πρεπι να αμιβετε

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.299
Πόντοι
22.785
φιλε και εμενανε με εδιαφερι πολι  το θεμα ,σκεφτομε να φτιασο ενα εφιαλοτιριο στα σπατα ,αμα εχις σπουδασι ινολογος σπροσλαβανεσε
η γνοσι πρεπι να αμιβετε
Προσελαβε τον Μαρουλια ξερη απο Καβες και sprite  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sergio_2004

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια ο αλλος εκανε μια ερωτηση και κανετε πλακα και τον κοροιδευετε λες και ειπε κατι πρωτακουστο? Δεν το ηξερα οτι πρεπει να παρουμε αδεια απο εσας για να ρωτησουμε η να πουμε οτιδηποτε...
Επειδη ειστε παντογνωστες και κριτες των παντων σας ρωτω: Και ποια ειναι η διαφορα του πρωκτικου (να μπαινει το πεος εκει που χεζει η αλλη και δεν ειναι και οτι πιο καθαρο...λεω εγω με το νου μου) απο το να δεχεται καποιος πανω στο δερμα του, το κατουρημα της αλλης.Ποια η διαφορα που κανει το ενα σεξουαλικο και το αλλο τρελη και αρρωστη διαστροφη?

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Προσελαβε τον Μαρουλια ξερη απο Καβες και sprite  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μπα εγο δε θα προμιθεβο καβες μονο σουπερ μαρκετ ,θα κανο μαζικι παραγογι
τα πιοτικα μπουκαλια θα τα αφισο για ιδιοτικες σιλογες

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.299
Πόντοι
22.785
Ρε παιδια ο αλλος εκανε μια ερωτηση και κανετε πλακα και τον κοροιδευετε λες και ειπε κατι πρωτακουστο? Δεν το ηξερα οτι πρεπει να παρουμε αδεια απο εσας για να ρωτησουμε η να πουμε οτιδηποτε...
Επειδη ειστε παντογνωστες και κριτες των παντων σας ρωτω: Και ποια ειναι η διαφορα του πρωκτικου (να μπαινει το πεος εκει που χεζει η αλλη και δεν ειναι και οτι πιο καθαρο...λεω εγω με το νου μου) απο το να δεχεται καποιος πανω στο δερμα του, το κατουρημα της αλλης.Ποια η διαφορα που κανει το ενα σεξουαλικο και το αλλο τρελη και αρρωστη διαστροφη?
Δεν εκαταλαβαμεν προς τι αυτο ........... εμεις το κανουμε και μας αρεση.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
φιλε ινε θεμα διαστοφικο οπος λεσ εγο προτοιμο να τρογο κοτομπιφτεκο με πρασινι αλος ,σαλατες
εχις κανα καλο διαστροφικο να μου σιστισις πρεπι να χασο κιλα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ωραιο πραγμα το κατουρημα!η Χρυση Βροχη!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.299
Πόντοι
22.785
μπα εγο δε θα προμιθεβο καβες μονο σουπερ μαρκετ ,θα κανο μαζικι παραγογι
τα πιοτικα μπουκαλια θα τα αφισο για ιδιοτικες σιλογες
Κρατα μου 5 μποτιλιες και στειλτες μου με courier....
Αντικαταβολη φυσικα  ε ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.299
Πόντοι
22.785
φιλε ινε θεμα διαστοφικο οπος λεσ εγο προτοιμο να τρογο κοτομπιφτεκο με πρασινι αλος ,σαλατες
εχις κανα καλο διαστροφικο να μου σιστισις πρεπι να χασο κιλα
ΚΟΛΗΤΕ με επιασε ουρισις απο το γελιο μνασαι καλααααααααααα.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΚΟΛΗΤΕ με επιασε ουρισις απο το γελιο μνασαι καλααααααααααα.
φιλαξε τα θα μασ χριαστουν ,τα κατουρα γελιου εχουνε αλι γεφσι ....νιοθις τι μιροδια σαπιου σικου στο στομα σου
εχουνε περσι στους κειδες

sergio_2004

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
κρυο , πολυ κρυο...Μπρρρ

Μα τι κρυαδες διαβαζουμε! Απο τα 60 posts , ζητημα αν αναφερονται 5-6 στο θεμα του αλλου μελους. Τα υπολοιπα ειναι χοντραδες και μαλιστα κακογουστες...

Ηρθε ο χειμωνας και ο παγετος...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
κρυο , πολυ κρυο...Μπρρρ

Μα τι κρυαδες διαβαζουμε! Απο τα 60 posts , ζητημα αν αναφερονται 5-6 στο θεμα του αλλου μελους. Τα υπολοιπα ειναι χοντραδες και μαλιστα κακογουστες...

Ηρθε ο χειμωνας και ο παγετος...
ο παγετος ινε νεα εποχι ινε η ανιξι το καλοκερι το φτινοπορο ο χιμονασ και ο παγετος
και γουστο εχουμε πολι καλο μασ κανι μαθιματα ο κουστετσος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom