You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ουρολαγνεία...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα patatinas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 62
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
το προτο φιλε εγο ιμε καθιστεριμενο και χαζο απλα αφτος που ταρεσι να χεζουνε και να κατιουρανε στι μαπα του ινε πολι πιοτικος και επιπεδατος
eγραψε παλι ο βοθρος ρισπεκτ
Τα πανεπιστήμια φτιάχνουν ειδικότητες και όχι προσωπικότητες...αλλά μάλλον το ξέρεις, μορφωμένος φαίνεσαιΚαλά φίλε, μάθε πρώτα να γράφεις μία σειρά σωστά και μετά μίλα. Μάλλον πολύ είπα,γιατί το maximum της ορθογραφίας σου είναι 4 γράμματα σε κάθε λέξη
σε εφχαριστο φιλε που μου μιλισες αλα εχο προβλιμα προφορας τον λεξεον στο 4 θιμαμαε τα 4 του Θρυλου και κοβλαροΚαλά φίλε, μάθε πρώτα να γράφεις μία σειρά σωστά και μετά μίλα. Μάλλον πολύ είπα,γιατί το maximum της ορθογραφίας σου είναι 4 γράμματα σε κάθε λέξη
ισε καλιτερος απο μενανε αλα εμνα δε μαρεσι να με χεζουνε και να με κατουρανε
Εγώ δεν είπα ότι γουστάρω να κατουράω ή να με κατουράνε! Για να ειμαστε σαφείς.Αλλά δεν θα μπω σε ένα forum για να απαξιώσω όσους συμμετεχουν οκ? Και για μένα υπάρχουν άπειρα forums στο site, τελειως αδιάφορα και ανώμαλα, κατά την άποψή μου. Αν θέλω θα μπω να διαβάσω ό,τι λένε, θα συμμετάσχω σ' ότι με ενδιαφέρει, αλλιώς θα πάω σε κάποιο άλλο που θα με ενδιαφέρει περισσότερο. Δε νομίζω ότι θέλει τόσο μυαλό για να φερθει κάποιος έτσι.
φιλε και εμενανε με εδιαφερι πολι το θεμα ,σκεφτομε να φτιασο ενα εφιαλοτιριο στα σπατα ,αμα εχις σπουδασι ινολογος σπροσλαβανεσεΕγώ δεν είπα ότι γουστάρω να κατουράω ή να με κατουράνε! Για να ειμαστε σαφείς.Αλλά δεν θα μπω σε ένα forum για να απαξιώσω όσους συμμετεχουν οκ? Και για μένα υπάρχουν άπειρα forums στο site, τελειως αδιάφορα και ανώμαλα, κατά την άποψή μου. Αν θέλω θα μπω να διαβάσω ό,τι λένε, θα συμμετάσχω σ' ότι με ενδιαφέρει, αλλιώς θα πάω σε κάποιο άλλο που θα με ενδιαφέρει περισσότερο. Δε νομίζω ότι θέλει τόσο μυαλό για να φερθει κάποιος έτσι.
η γνοσι πρεπι να αμιβετε
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.299
- Πόντοι
- 22.785
Προσελαβε τον Μαρουλια ξερη απο Καβες και spriteφιλε και εμενανε με εδιαφερι πολι το θεμα ,σκεφτομε να φτιασο ενα εφιαλοτιριο στα σπατα ,αμα εχις σπουδασι ινολογος σπροσλαβανεσε
η γνοσι πρεπι να αμιβετε
sergio_2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδια ο αλλος εκανε μια ερωτηση και κανετε πλακα και τον κοροιδευετε λες και ειπε κατι πρωτακουστο? Δεν το ηξερα οτι πρεπει να παρουμε αδεια απο εσας για να ρωτησουμε η να πουμε οτιδηποτε...
Επειδη ειστε παντογνωστες και κριτες των παντων σας ρωτω: Και ποια ειναι η διαφορα του πρωκτικου (να μπαινει το πεος εκει που χεζει η αλλη και δεν ειναι και οτι πιο καθαρο...λεω εγω με το νου μου) απο το να δεχεται καποιος πανω στο δερμα του, το κατουρημα της αλλης.Ποια η διαφορα που κανει το ενα σεξουαλικο και το αλλο τρελη και αρρωστη διαστροφη?
Επειδη ειστε παντογνωστες και κριτες των παντων σας ρωτω: Και ποια ειναι η διαφορα του πρωκτικου (να μπαινει το πεος εκει που χεζει η αλλη και δεν ειναι και οτι πιο καθαρο...λεω εγω με το νου μου) απο το να δεχεται καποιος πανω στο δερμα του, το κατουρημα της αλλης.Ποια η διαφορα που κανει το ενα σεξουαλικο και το αλλο τρελη και αρρωστη διαστροφη?
μπα εγο δε θα προμιθεβο καβες μονο σουπερ μαρκετ ,θα κανο μαζικι παραγογιΠροσελαβε τον Μαρουλια ξερη απο Καβες και sprite
τα πιοτικα μπουκαλια θα τα αφισο για ιδιοτικες σιλογες
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.299
- Πόντοι
- 22.785
Δεν εκαταλαβαμεν προς τι αυτο ........... εμεις το κανουμε και μας αρεση.Ρε παιδια ο αλλος εκανε μια ερωτηση και κανετε πλακα και τον κοροιδευετε λες και ειπε κατι πρωτακουστο? Δεν το ηξερα οτι πρεπει να παρουμε αδεια απο εσας για να ρωτησουμε η να πουμε οτιδηποτε...
φιλε ινε θεμα διαστοφικο οπος λεσ εγο προτοιμο να τρογο κοτομπιφτεκο με πρασινι αλος ,σαλατεςΡε παιδια ο αλλος εκανε μια ερωτηση και κανετε πλακα και τον κοροιδευετε λες και ειπε κατι πρωτακουστο? Δεν το ηξερα οτι πρεπει να παρουμε αδεια απο εσας για να ρωτησουμε η να πουμε οτιδηποτε...
εχις κανα καλο διαστροφικο να μου σιστισις πρεπι να χασο κιλα
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
ωραιο πραγμα το κατουρημα!η Χρυση Βροχη!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.299
- Πόντοι
- 22.785
Κρατα μου 5 μποτιλιες και στειλτες μου με courier....μπα εγο δε θα προμιθεβο καβες μονο σουπερ μαρκετ ,θα κανο μαζικι παραγογι
τα πιοτικα μπουκαλια θα τα αφισο για ιδιοτικες σιλογες
Αντικαταβολη φυσικα ε ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
στο σπιτι απο βαρελι και πανοΚρατα μου 5 μποτιλιες και στειλτες μου με courier....
Αντικαταβολη φυσικα ε ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
περνα απεδο
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.299
- Πόντοι
- 22.785
ΚΟΛΗΤΕ με επιασε ουρισις απο το γελιο μνασαι καλααααααααααα.φιλε ινε θεμα διαστοφικο οπος λεσ εγο προτοιμο να τρογο κοτομπιφτεκο με πρασινι αλος ,σαλατες
εχις κανα καλο διαστροφικο να μου σιστισις πρεπι να χασο κιλα
φιλαξε τα θα μασ χριαστουν ,τα κατουρα γελιου εχουνε αλι γεφσι ....νιοθις τι μιροδια σαπιου σικου στο στομα σουΚΟΛΗΤΕ με επιασε ουρισις απο το γελιο μνασαι καλααααααααααα.
εχουνε περσι στους κειδες
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.299
- Πόντοι
- 22.785
Χωρις πλακα τωρα φυλαξε ενα βαρελι θα στειλω το αγροτικο.στο σπιτι απο βαρελι και πανο
περνα απεδο
εγο μονο γιατρους με ιδικοτιτα δεχομε απο ουρολογο και πανοΧωρις πλακα τωρα φυλαξε ενα βαρελι θα στειλω το αγροτικο.
sergio_2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κρυο , πολυ κρυο...Μπρρρ
Μα τι κρυαδες διαβαζουμε! Απο τα 60 posts , ζητημα αν αναφερονται 5-6 στο θεμα του αλλου μελους. Τα υπολοιπα ειναι χοντραδες και μαλιστα κακογουστες...
Ηρθε ο χειμωνας και ο παγετος...
Μα τι κρυαδες διαβαζουμε! Απο τα 60 posts , ζητημα αν αναφερονται 5-6 στο θεμα του αλλου μελους. Τα υπολοιπα ειναι χοντραδες και μαλιστα κακογουστες...
ο παγετος ινε νεα εποχι ινε η ανιξι το καλοκερι το φτινοπορο ο χιμονασ και ο παγετοςκρυο , πολυ κρυο...Μπρρρ
και γουστο εχουμε πολι καλο μασ κανι μαθιματα ο κουστετσος
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις