Γενικα συμφωνω... Η αληθεια ειναι πως η πλειοψηφια εχει ξεχασει πως ειναι να εισαι ανδρας. ΕΙΔΙΚΑ οι Ελληνες. Εξωτερικο πιο μπηχτιδες ειναι οι "φλωροι", ενω οι δικοι μας μονο κοιτουν.. Πραγματικος ευνουχισμος και καταρρακωση αυτοπεποιθησης.
Ειναι σε παγκοσμια κλιμακα το φαινομενο, οχι μονο εδω Ελλαδα. Απλα εδω, το εχουν παραχεσει.
Εγραψα πριν σε προηγουμενο ποστ την εξης ιστορια.
Εχουν φρικαρει οι κοπελες, τα μιλανε μεταξυ τους και δεν ξερουν αν πρεπει να γελανε ή να κλαινε με τη κατασταση.
Υπαρχουν αναμεσα σας 3 μελη που ειχαμε ομαδα στο viber στο να μιλαμε. Δεν χρειαζεται να αναφερω ποιοι ειναι, δεν ειναι αυτο το θεμα μας. Αν πω ψεματα στο παρακατω, ας βγουν να γραψουν οτι λεω ψεματα.
Ενα βραδυ, αφου καναμε οτι καναμε με ενα Ουκρανακι, της ηρθε μηνυμα (ενα απο τα δεκαδες που λαμβανει καθημερινα οπως ολες οι ομορφες κοπελες αλλωστε) στο κινητο. Εγω εκεινη την ωρα, ημουν εδω και εγραφα στο γειτονικο ουκρανονημα. Η κοπελα ηταν στο καναπε και αρχισε να γελαει. Μου λεει, ελα να δεις. Πηγαινω διπλα της και μου δειχνει τα μηνυματα του τυπου.
Ο τυπος, επι 2 ετη, τη παρακαλουσε να τον αφησει να γινει το σκυλακι της, να τον κανει οτι θελει φτανει να ειναι μαζι της.
Οση ωρα διαβαζαμε τα μηνυματα του τυπου, ειχαμε κλαψει απο τα γελια.
Σε καποια στιγμη (για να ενημερωσω και τους φιλους μου για τη πραγματικοτητα γυρω μας) της λεω ακου τι θα κανουμε. Εχω μια ομαδικη συνομιλια με κατι φιλους στο viber. Θα στειλουμε φωνητικο μηνυμα στην ομαδα. Θα πεις απλα την αληθεια σε αυτο που συμβαινει με τον τυπο. Η κοπελα, επειδη εχει μιλησει τηλεφωνικα με τους δυο απο τους 3 φιλους, δεχτηκε και τους ειπε γελωντας την αληθεια, το τι ακριβως συνεβη σε ηχητικο μηνυμα στο viber στην ομαδικη που ειχαμε.
Επι δυο ετη, ο τυπος στελνει μηνυματα και παρακαλαει να τον κανει οτι θελει, να ειναι το σκυλακι της, φτανει να τον αφησει να ειναι μαζι της.
Καταλαβαινεις για τι μιλαμε; Σε τι επιπεδο εχουν φτασει;
Εγραψα ξανα αυτο το παραδειγμα διοτι σε αυτο ηταν μαρτυρες 3 μελη μεσα απο εδω. Θα μπορουσα να σου γραφω δεκαδες παραδειγματα μουνοδουλιασης.
Δεν φανταζεσαι το τι μηνυματα λαμβανουν καθημερινα, τι τους λενε και στο απο κοντα.