Νέα

Οξεία μουνοδουλίαση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ghostrider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 707
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Παλι εξω εισαι ρε γιωτα? ελεος.
γιατι ποτε ηταν μεσα ρε τυπε;κι αυτος φουμαρα πουλαει οτι ηταν γκατζολια......εβαλαν βυσμα οι γονεις του να καθαριζει τζαμια στο πενταγωνο......

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
γιατι ποτε ηταν μεσα ρε τυπε;κι αυτος φουμαρα πουλαει οτι ηταν γκατζολια......εβαλαν βυσμα οι γονεις του να καθαριζει τζαμια στο πενταγωνο......

χαχαχαχχα πενταγωνο και ΓΕΣ φιλε  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
νωντογιωτά!!!!  :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ετσι ελεγαν για τον νωντα και αλλοι αλλα μολις τον ειδαν απο κοντα  :s&m_1: :s&m_1:

Μολις τον κερασω ενα σουβλακι και μια πουτανα θα γινω
ο καλυτερος κολλητος του  :P

μετα θα τον βαλω να κυνηγαει τον απολυτο να μην κουραζομαι  ;)

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Καβλιάρηδες καλησπέρα.

΄Απόψε είμαι πολύ χαρούμενος. Τόσο χαρούμενος που μου σηκώθηκε ξανά μετά από δύο μέρες που χα να γαμήσω!!!

χε χε χε

Γεννάνε και τα κοκκόρια μου.... ΄Το ευρωδολάριο έχει πάρει τον πούλο, ο Σπίκος παρομοίως, ο Ντάξιος πνέει τα λοίσθια και ο ποδολάγνος μόλις γύρισε με ένα συμβολαιάκι συνεργασίας στα χέρια του με μεγάλο οίκο τροφίμων του εξωτερικού.

Κέρδος για τον ποδολαγνούλη 85.000 μέσα στο 2013, αρχής γενομένης από 1-1-2013 με προοπτική η συνεργασία να αγγίξει κέρδη μέχρι και τις 110.000 μέσα στο έτος.

Το Σάββατο μάλλον πετάω για Βρυξέλλες. Έχω να φέρω και το Μερτσέντες από κείθε... Το κακόμοιρο το αυτοκινητάκι μου είναι μόνο του εκεί και στεναχωριέται.

Η ζωή μερικές φορές είναι γαμάτη η ρουφιάνα.

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
φτιαχνομαι με τις πιπες οπως εχω δηλωσει στο παρελθον σε αναλογο θρεντ και φυσικα καθολου με νικς που απο την μια μου στελνουν πμ να παμε για καφε και αφου χυλοπιτιαστουν δεοντως την βλεπουν εκδικητες και το παιζουν σκληροι στην προσπαθεια τους να μου την πουν ωστε να συνομιλησουν μαζι μου   :sunglasses:

μωρη μουντζα που λενε κ οι πουστηδες...μας ζαλισες τ'αρχειδια με το pm σου...το ειπες το καταλαβαμε...κ γω βγηκα κ ειχα τ'αρχειδια να το παραδεχτω,ενω καλλιστα θα μπορουσα να το αρνηθω...αλλο επιχειρημα δεν εχεις?κ σου πα καλα εκανα κ εστειλα pm κ ποσοι δεν εχουν στειλει αλλωστε εδω μεσα σε διαφορες...θα μου πεσουν τα μουτρα?εσυ δεν σκεφτεσαι οτι αντι να στηνεσαι απο μονη σου για bukkake απεναντι σε ολα τα αξιοτημα μελη του bourdela την εχεις δει γκεσταπο κ μετραισα εδω μεσα?αφου μπαινεις τουλαχιστον κ διαβαζεις τις αποψεις τοσων καραπουτσαραδων βγαλε την πουτανα απο μεσα σου κ αναφωνησε ¨ναι,ειμαι η καριολα σας,σκιστε με!" κ παψε να υποκρινεσαι..προς το παρον βγες με κανεναν λουλη εδω μεσα που σε υποστηριζει...ξερεις τι λαμογια ειναι αυτοι?το πανε μεσω λαμιας,κρυφοκοτες κ καλα υπερασπιστες δον κιχωτες του μουνιου μηπως κ γαμησουν...για κατι τετοιους εισαι

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μωρη μουντζα που λενε κ οι πουστηδες...μας ζαλισες τ'αρχειδια με το pm σου...το ειπες το καταλαβαμε...κ γω βγηκα κ ειχα τ'αρχειδια να το παραδεχτω,ενω καλλιστα θα μπορουσα να το αρνηθω...αλλο επιχειρημα δεν εχεις?κ σου πα καλα εκανα κ εστειλα pm κ ποσοι δεν εχουν στειλει αλλωστε εδω μεσα σε διαφορες...θα μου πεσουν τα μουτρα?εσυ δεν σκεφτεσαι οτι αντι να στηνεσαι απο μονη σου για bukkake απεναντι σε ολα τα αξιοτημα μελη του bourdela την εχεις δει γκεσταπο κ μετραισα εδω μεσα?αφου μπαινεις τουλαχιστον κ διαβαζεις τις αποψεις τοσων καραπουτσαραδων βγαλε την πουτανα απο μεσα σου κ αναφωνησε ¨ναι,ειμαι η καριολα σας,σκιστε με!" κ παψε να υποκρινεσαι..προς το παρον βγες με κανεναν λουλη εδω μεσα που σε υποστηριζει...ξερεις τι λαμογια ειναι αυτοι?το πανε μεσω λαμιας,κρυφοκοτες κ καλα υπερασπιστες δον κιχωτες του μουνιου μηπως κ γαμησουν...για κατι τετοιους εισαι
πέστα ρε παίχτη. Έχουμε πήξει στους λούληδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom