apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μην λες τετοια γιατι βλεπω να πεφτει παλι το σαιτ :-αυτες μαζι με την κετογονικη διαιτα μαρη ενατιον του ειτζ
τυπε μην λες τετοια γιατι βλεπω να πεφτει παλι το σαιτ :-αυτες μαζι με την κετογονικη διαιτα μαρη ενατιον του ειτζ
εσυ ρε νουμερο του σαιτ τι χωνεις τη μυτη σου παντουαυτες μαζι με την κετογονικη διαιτα μαρη ενατιον του ειτζ
εσυ ρε νουμερο του σαιτ τι χωνεις τη μυτη σου παντου
γελαει ο κοσμος μαζι σου ξυπνα
βλακα
Θυμάσαι τύπε που έβαζες τον σούπερμαν μόλις έμπαινε ο Μάρης ?τυπε μην λες τετοια γιατι βλεπω να πεφτει παλι το σαιτ :-
ετσι και σε βρω μπροστα μου θα σου σπασω το κεφαλιΠαλι εξω εισαι ρε γιωτα? ελεος.
ετσι και σε βρω μπροστα μου θα σου σπασω το κεφαλι
γιατι ποτε ηταν μεσα ρε τυπε;κι αυτος φουμαρα πουλαει οτι ηταν γκατζολια......εβαλαν βυσμα οι γονεις του να καθαριζει τζαμια στο πενταγωνο......Παλι εξω εισαι ρε γιωτα? ελεος.
γιατι ποτε ηταν μεσα ρε τυπε;κι αυτος φουμαρα πουλαει οτι ηταν γκατζολια......εβαλαν βυσμα οι γονεις του να καθαριζει τζαμια στο πενταγωνο......
δε γελαω βλακαχαχχαχαχα ηρεμησε ρε γιωτα μου
θα τους πω να στο βγαλουν...
δε γελαω βλακα
αμα σε βρω(μικρος ειναι ο κοσμος) θα σου κανω τη μουρη κρεας
ετσι ελεγαν για τον νωντα και αλλοι αλλα μολις τον ειδαν απο κοντανωντογιωτά!!!!
ετσι ελεγαν για τον νωντα και αλλοι αλλα μολις τον ειδαν απο κοντα
oχι και γιωτας..i5 ενοπλο ειναι ο τυπος!νωντογιωτά!!!!
oχι και γιωτας..i5 ενοπλο ειναι ο τυπος!
φτιαχνομαι με τις πιπες οπως εχω δηλωσει στο παρελθον σε αναλογο θρεντ και φυσικα καθολου με νικς που απο την μια μου στελνουν πμ να παμε για καφε και αφου χυλοπιτιαστουν δεοντως την βλεπουν εκδικητες και το παιζουν σκληροι στην προσπαθεια τους να μου την πουν ωστε να συνομιλησουν μαζι μου
πέστα ρε παίχτη. Έχουμε πήξει στους λούληδεςμωρη μουντζα που λενε κ οι πουστηδες...μας ζαλισες τ'αρχειδια με το pm σου...το ειπες το καταλαβαμε...κ γω βγηκα κ ειχα τ'αρχειδια να το παραδεχτω,ενω καλλιστα θα μπορουσα να το αρνηθω...αλλο επιχειρημα δεν εχεις?κ σου πα καλα εκανα κ εστειλα pm κ ποσοι δεν εχουν στειλει αλλωστε εδω μεσα σε διαφορες...θα μου πεσουν τα μουτρα?εσυ δεν σκεφτεσαι οτι αντι να στηνεσαι απο μονη σου για bukkake απεναντι σε ολα τα αξιοτημα μελη του bourdela την εχεις δει γκεσταπο κ μετραισα εδω μεσα?αφου μπαινεις τουλαχιστον κ διαβαζεις τις αποψεις τοσων καραπουτσαραδων βγαλε την πουτανα απο μεσα σου κ αναφωνησε ¨ναι,ειμαι η καριολα σας,σκιστε με!" κ παψε να υποκρινεσαι..προς το παρον βγες με κανεναν λουλη εδω μεσα που σε υποστηριζει...ξερεις τι λαμογια ειναι αυτοι?το πανε μεσω λαμιας,κρυφοκοτες κ καλα υπερασπιστες δον κιχωτες του μουνιου μηπως κ γαμησουν...για κατι τετοιους εισαι