Νέα

Οξεία μουνοδουλίαση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ghostrider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 707
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.877
Πόντοι
25.467

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
   Καβλιάρηδες καλησπέρα.

΄Απόψε είμαι πολύ χαρούμενος. Τόσο χαρούμενος που μου σηκώθηκε ξανά μετά από δύο μέρες που χα να γαμήσω!!!

χε χε χε

Γεννάνε και τα κοκκόρια μου.... ΄Το ευρωδολάριο έχει πάρει τον πούλο, ο Σπίκος παρομοίως, ο Ντάξιος πνέει τα λοίσθια και ο ποδολάγνος μόλις γύρισε με ένα συμβολαιάκι συνεργασίας στα χέρια του με μεγάλο οίκο τροφίμων του εξωτερικού.

Κέρδος για τον ποδολαγνούλη 85.000 μέσα στο 2013, αρχής γενομένης από 1-1-2013 με προοπτική η συνεργασία να αγγίξει κέρδη μέχρι και τις 110.000 μέσα στο έτος.

Το Σάββατο μάλλον πετάω για Βρυξέλλες. Έχω να φέρω και το Μερτσέντες από κείθε... Το κακόμοιρο το αυτοκινητάκι μου είναι μόνο του εκεί και στεναχωριέται.

Η ζωή μερικές φορές είναι γαμάτη η ρουφιάνα.

απο trader εγινες αντιπροσωπος τωρα? σα δε μας τα λες καλα

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
μωρη μουντζα που λενε κ οι πουστηδες...μας ζαλισες τ'αρχειδια με το pm σου...το ειπες το καταλαβαμε...κ γω βγηκα κ ειχα τ'αρχειδια να το παραδεχτω,ενω καλλιστα θα μπορουσα να το αρνηθω...αλλο επιχειρημα δεν εχεις?κ σου πα καλα εκανα κ εστειλα pm κ ποσοι δεν εχουν στειλει αλλωστε εδω μεσα σε διαφορες...θα μου πεσουν τα μουτρα?εσυ δεν σκεφτεσαι οτι αντι να στηνεσαι απο μονη σου για bukkake απεναντι σε ολα τα αξιοτημα μελη του bourdela την εχεις δει γκεσταπο κ μετραισα εδω μεσα?αφου μπαινεις τουλαχιστον κ διαβαζεις τις αποψεις τοσων καραπουτσαραδων βγαλε την πουτανα απο μεσα σου κ αναφωνησε ¨ναι,ειμαι η καριολα σας,σκιστε με!" κ παψε να υποκρινεσαι..προς το παρον βγες με κανεναν λουλη εδω μεσα που σε υποστηριζει...ξερεις τι λαμογια ειναι αυτοι?το πανε μεσω λαμιας,κρυφοκοτες κ καλα υπερασπιστες δον κιχωτες του μουνιου μηπως κ γαμησουν...για κατι τετοιους εισαι
ξεροχυνω

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
εγω τα εχω πει ειναι τετοια η εξαρτηση της με το σαιτ που αν δεν μπει να διαβασει για να τριψει την κλειτοριδα της που παρεπιπτοντως μπορει να εχει εξελιχτει κ σε πουτσα λογω γεννετικης ανωμαλιας δεν ερχεται σε οργασμο...εχει μπλεξει με τοσους κυλοτακηδες κ λουλουδακηδες στην προσωπικη της ζωη που εχει φαει αγριο ξενερωμα κ χωρις να παρει τη δοση της εδω μεσα δεν μπορει να λειτουργησει

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
εγω τα εχω πει ειναι τετοια η εξαρτηση της με το σαιτ που αν δεν μπει να διαβασει για να τριψει την κλειτοριδα της που παρεπιπτοντως μπορει να εχει εξελιχτει κ σε πουτσα λογω γεννετικης ανωμαλιας δεν ερχεται σε οργασμο...εχει μπλεξει με τοσους κυλοτακηδες κ λουλουδακηδες στην προσωπικη της ζωη που εχει φαει αγριο ξενερωμα κ χωρις να παρει τη δοση της εδω μεσα δεν μπορει να λειτουργησει

Τύπε μία χαρά είναι η Ερινάλ! Απλά κάποιους σας δουλεύει και τσιμπάτε.. Μπορείς πολύ απλά να αγνοείς ό,τι ποστάρει και ούτε γάτα ούτε ζημιά αντί να γράφεις σε στυλ όπως παραπάνω..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τύπε μία χαρά είναι η Ερινάλ! Απλά κάποιους σας δουλεύει και τσιμπάτε.. Μπορείς πολύ απλά να αγνοείς ό,τι ποστάρει και ούτε γάτα ούτε ζημιά αντί να γράφεις σε στυλ όπως παραπάνω..

Ολες τους δουλευουν απο εδω μεσα  :P

σιγα μην ειναι η αλλη λιγο εμφανισιμη και να ψαχνει γκομενο απο εδω μεσα.
Καθε μερα τους την πεφτουν 100 απεξω... σαν και εσενα καμακηδες κιλλεραδες.

Εκτος και αν θελει να της τα σταξεις... εχει μπει για συγκεκριμενο σκοπο δηλαδη.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Εκτος και αν θελει να της τα σταξεις... εχει μπει για συγκεκριμενο σκοπο δηλαδη.

facebook τυπε. η σιγουρη λυση. να βλεπεις τι παιρνεις και να απαντας μονο στις ωραιες που σε καμακωνουν  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
facebook τυπε. η σιγουρη λυση. να βλεπεις τι παιρνεις και να απαντας μονο στις ωραιες που σε καμακωνουν  :rockon:

χαχαχαχα ναι περιμενε θα καμακωσει εσενα η αλλη με 4000 χιλιαρικα φιλους
και αλλα τοσα σε likes  :P

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16

:rockon:
Σωστός τύπε. Μόνο που δεν είμαι κίλλερ.  :-

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε που λεει και ο αλλος ... το πολυ πολυ να καμακωσεις κανα φιδι απο το φεησμπουκ  :2funny: :2funny:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
χαχαχαχα ναι περιμενε θα καμακωσει εσενα η αλλη με 4000 χιλιαρικα φιλους
και αλλα τοσα σε likes  :P

Τύπε αν έχω φώτος από μαγαζιά με γκόμενες και μουράτο ντυσιματάκι και φώτος με το αμάξι μου έχω ελπίδες να φάω τπτ? Δεν έχω ασχοληθεί με ιντερνετικό καμάκι..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τύπε αν έχω φώτος από μαγαζιά με γκόμενες και μουράτο ντυσιματάκι και φώτος με το αμάξι μου έχω ελπίδες να φάω τπτ? Δεν έχω ασχοληθεί με ιντερνετικό καμάκι..

Δεν ξερω. Εχω παψει να ασχολουμαι απο το 10 και μετα.
Πιστευω ομως πως ολο και κατι θα βγαλεις αν φτιαξεις καταλληλα το προφιλ σου.
Αλλα ξερεις... θελει αμαξακια.... φωτογραφιες με αλλες γκομενες.... οχι ψωλαρια  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν ειναι λιγο μαλακια να κανεις αντ αγνωστες ? στο προφιλ σου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom