Νέα

Οξεία μουνοδουλίαση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ghostrider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 707
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κρατα γερα μπολντη τυπε......ενας εναντιον δεκα :grin: :grin: :grin: :grin:

Τωρα περιμενε.... φωναζω κατι δικες μου ελληνιδες

να δεις για ποτε θα ηρεμησουν τα γατακια  :P

και εκει πανω στον υπνο θα δοθει το τελειωτικο κτυπημα  :s&m_1:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Tραβα για νανι ρε μπομπιρα, θες και να περιποιηθεις . Αν σου μιλησει γυναικα θα τραβλιζεις σα χανος. Θαθελα να μουνα απο καμια γωνια να βλεπα.  :headbang:

Ρε αντε πεσε για υπνο ρε κοκοβιε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τωρα περιμενε.... φωναζω κατι δικες μου ελληνιδες

να δεις για ποτε θα ηρεμησουν τα γατακια  :P

και εκει πανω στον υπνο θα δοθει το τελειωτικο κτυπημα  :s&m_1:
βαστα γερα τυπε οσο και να σε βαρανε......το σαιτ ειναι σιωπηρα μαζι σου.......εκατο ευρω πονταρα πανω σου

Επισκέπτης
Ρε μπόλντη
ακόμη φαντάρος είσαι ;;;;;;;

Γιατί δεν πας σε κανά μπαράκι ;;;;;;;;;;

Με 1-2 ποτάκια (δικά σου, τις γκόμενες τις κερνάνε οι μαλάκες ή λένε ότι τις κερνάνε τα σκουπίδια του διαδικτύου για το παίξουν πλούσιοι σε αγνώστους), αν την πέσεις σε 50
θα φας μία.

Τώρα που οι πυρφοροί μπατήρησαν ,
οι χορηγείες είναι πιο σπάνιες και μικρές
ΟΠΟΤΕ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ.

Μη χαραμίζεσαι εδώ μέσα.

Εγώ αν δεν ήμουν παντρεμένος τώρα, κάθε βράδυ 23.00-03.30
θα αλώνιζα.

Σε 1-2 μήνες υπολογίζω
θα χρειαζόμουν μεταμόσχευση νεφρού ....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε μπόλντη
ακόμη φαντάρος είσαι ;;;;;;;

Γιατί δεν πας σε κανά μπαράκι ;;;;;;;;;;

Με 1-2 ποτάκια (δικά σου, τις γκόμενες τις κερνάνε οι μαλάκες ή λένε ότι τις κερνάνες τα σκουπίδια του διαδικτύου ), αν την πέσεις σε 50
θα φας μία.

Τώρα που οι πυρφοροί μπατήρησαν ,
οι χορηγείες είναι πιο σπάνιες και μικρές
ΟΠΟΤΕ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ.

Μη χαραμίζεσαι εδώ μέσα.

Εγώ αν δεν ήμουν παντρεμένος τώρα, κάθε βράδυ 23.00-03.30
θα αλώνιζα.

Σε 1-2 μήνες υπολογίζω
θα χρειαζόμουν μεταμόσχευση νεφρού ....
ή ηπατος

Επισκέπτης
κρατα γερα μπολντη τυπε......ενας εναντιον δεκα :grin: :grin: :grin: :grin:

δε νομιζω να εχει προβλημα, εκτος site η αναλογια ΠΙΡΦΟΡΟΥ/χυστη ειναι ανικητη... ας τα βρει και λιγο ζορικα εδω μεσα που γαμανε μερικοι και δεν εχουν την επαρατη νοσο της ΠΙΡΦΟΡΙΑΣΗΣ-λιγουριασης και εξατησης απο την μπαζολα Ελλεηνιδα....

ΠΙΡΦΟΡΕ μπολντερ γλυψε λιγο ακομα μπας και σε διαβασει καμια μπαζολα και σου στειλει πμ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δε νομιζω να εχει προβλημα, εκτος site η αναλογια ΠΙΡΦΟΡΟΥ/χυστη ειναι ανικητη... ας τα βρει και λιγο ζορικα εδω μεσα που γαμανε μερικοι και δεν εχουν την επαρατη νοσο της ΠΙΡΦΟΡΙΑΣΗΣ-λιγουριασης και εξατησης απο την μπαζολα Ελλεηνιδα....

γλυψε λιγο ακομα μπας και σε διαβασει καμια μπαζολα και σου στειλει πμ

Φιλε περισσοτερα πμ παιζει να χεις στειλει εσυ και οι φιλοι σου που κανουν προπαγανδα περι ελλεηνιδων εδω μεσα παρα εγω που το εκανα στην αρχη μονο και για πλακα  :P  εγω ολα αυτα τα βλεπω υποπτα... και δεν τα εμπιστευομαι. Εξαλλου αν ειχες αδερφη ή εχεις μια χαρα την συμβουλευεις να μην μπλεξει με τον καθε μαλακα. Μην κανεις τον εξυπνο και τον σταυροφορο. Και δεν υπαρχει γλειψιμο εκτος και αν εχεις προβλημα συμπεριφορας και επικοινωνιας με το αλλο φυλο... σου λεει καλημερα το πρωι η αλλη λογω της δουλειας και εσυ της λες οτι δεν την χαιρετας επειδη μιλας μονο σε πουτανες οπως εκανε ο παλαβος ο πικερ  :P

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Φιλε περισσοτερα πμ παιζει να χεις στειλει εσυ και οι φιλοι σου που κανουν προπαγανδα περι ελλεηνιδων εδω μεσα παρα εγω που το εκανα στην αρχη μονο και για πλακα  :P  εγω ολα αυτα τα βλεπω υποπτα... και δεν τα εμπιστευομαι. Εξαλλου αν ειχες αδερφη ή εχεις μια χαρα την συμβουλευεις να μην μπλεξει με τον καθε μαλακα. Μην κανεις τον εξυπνο και τον σταυροφορο. Και δεν υπαρχει γλειψιμο εκτος και αν εχεις προβλημα συμπεριφορας και επικοινωνιας με το αλλο φυλλο... σου λεει καλημερα το πρωι η αλλη λογω της δουλειας και εσυ της λες οτι δεν την χαιρετας επειδη μιλας μονο σε πουτανες οπως εκανε ο παλαβος ο πικερ  :P
που τον θυμηθηκες τον πικερ :2funny:
τρομερη μορφη :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

ΠΙΡΦΟΡΕ μπολντερ γλυψε λιγο ακομα μπας και σε διαβασει καμια μπαζολα και σου στειλει πμ
εχει γεμισει το ινμποξ του τυπε μ αυτα κι αυτα παντως.....οσο εμεις τρολλαρουμε ο μπολντης μαζευει προτασεις απο μουνακια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
που τον θυμηθηκες τον πικερ :2funny:
τρομερη μορφη :rockon:

χαχαχαχχα κορυφαιος παλαβος  :P

παιζει να γραφει σε ενα αλλο σαιτ τωρα που πασχιζει να πεισει οτι οι γυναικες
ειναι απομακρες και απλησιαστες και οτι μονο ο αντρας απολαμβανει το σεξ....

τον επιασα απο την φραση οτι πρεπει οι γυναικες να μην τα εχουν με καποιον συγκεκριμενο
αλλα να κανουν ΣΕΞ με ολους!!! χαχαχα κατι τετοιες παλαβομαρες ελεγε και εκεινος εδω μεσα

και μολις εβγαινε απο το μπου.κομ και πηγαινε στο περιπτερο ηταν εξω ολη η γειτονια
και τον χειροκροτουσε  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
χαχαχαχχα κορυφαιος παλαβος  :P

παιζει να γραφει σε ενα αλλο σαιτ τωρα που πασχιζει να πεισει οτι οι γυναικες
ειναι απομακρες και απλησιαστες και οτι μονο ο αντρας απολαμβανει το σεξ....

τον επιασα απο την φραση οτι πρεπει οι γυναικες να μην τα εχουν με καποιον συγκεκριμενο
αλλα να κανουν ΣΕΞ με ολους!!! χαχαχα κατι τετοιες παλαβομαρες ελεγε και εκεινος εδω μεσα

και μολις εβγαινε απο το μπου.κομ και πηγαινε στο περιπτερο ηταν εξω ολη η γειτονια
και τον χειροκροτουσε  :grin:
ηταν υπερ της υποχρεωτικης θητειας των γυναικων σε μπουρδελα :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220