apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ποιες δικε σου ρε κοσμογκερλΚαι τις δικες μου εχεις δει δηλαδη?
απο ποτε αυτοι που σε ποτιζουν εγιναν γυναικες
ποιες δικε σου ρε κοσμογκερλΚαι τις δικες μου εχεις δει δηλαδη?
Γνωριζομαστε προσωπικα ρε ατομο πως να το εξηγησουμε πιο απλα δηλαδη ρε? Τετοια λες και σε λεει γωτα ο απολυτος.
Οπως και πολλοι αλλοι γνωριζομαστε προσωπικα. Για δικες σου δεν ειπα τιποτα, ουτε με αφορα. Καλα να περνας αν ισχυει ρε τυπαρα
Σορρυ που θα σε απογοητευσω , αλλα οι γκομενες που εχει χυσει ο πιτσιλιστης και στην ελλαδα και αλλου ( και οχι με λεφτα, οχι οτι εχει σημασια, απλα για να μη λενε μερικοι παπαριες), [size=50pt]και εσυ [/size]και εγω και οι περισσοτεροι απο εδω, ουτε σε 5 ζωες οχι τις γαμαμε αλλα ουτε καν βγαινουμε για καφε....
Αν θες να γραφεις για να γραφεις απλα οκ, συνεχισε, τσαμπα ειναι, αλλα να ξερουμε και τι λεμε...
Για μενα ειναι βλαμμενος επειδη καθεται και μιλαει στον πληθυντικο εδω μεσα.
Ο δε πιτσιλιστης ειναι και αυτος βαρεμενος επειδη λεει για πορνομεταναστευσεις κτλπ....
ακου μυαλο τωρα... αντι να πας σε ενα κρατος της προκοπης να βρεις δουλεια και να φτιαξεις τιποτα της προκοπης θα πας λεει στην Ουκρανια για να πηδας γκομενες !!!!! Για να τα τρωνε εκει οι ουκρανεζες....
κανας βολεμενος του δημοσιου θα ειναι και ο πιτσιλιστης οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα
ποου δεν εχουν υποχρεωσεις και χαλανε εκει τα γκαφρα τους... (τα 1200-1300 ακομη που παιρνουν το μηνα)
Γνωριζομαστε προσωπικα ρε ατομο πως να το εξηγησουμε πιο απλα δηλαδη ρε? Τετοια λες και σε λεει γωτα ο απολυτος.
Οπως και πολλοι αλλοι γνωριζομαστε προσωπικα. Για δικες σου δεν ειπα τιποτα, ουτε με αφορα. Καλα να περνας αν ισχυει ρε τυπαρα
πιρφοροσ?Και για σενα ας το σκεφτεσαι αυτο....
για μενα μην παιρνεις και ορκο ομως.
Εκτος και αν δεν θες να πληγωθεις και να ζηλεψεις
τυπε η μορτισσια απτο πολυ σπερμα που εχει καταπιει εχει σαλταρειΤραβα ρε χαιβανι που θα μιλησεις και για αλλα ατομα που δε ξερεις... Αιντε θα μας πεις και για γκομενες μαμουχαλο... Γαμω το ιντερνετ , μπαινει το καθε παρλιακο και βρισκει τη χαρα του
Τραβα ρε χαιβανι που θα μιλησεις και για αλλα ατομα που δε ξερεις... Αιντε θα μας πεις και για γκομενες μαμουχαλο... Γαμω το ιντερνετ , μπαινει το καθε παρλιακο και βρισκει τη χαρα του
πιρφοροσ?
τυπε πυρφοριζουν και οι πουστιδες?πιρφοροσ?
ρωτα τη να δεισΚαλως τον κυριο .... "παρακαλαω την εριναλ να μου κατσει απο το ιντερνετ"
τι εγινε δεν σου εκατσε και νευριασες? εχω ξιδακι
τυπε πυρφοριζουν και οι πουστιδες?
μαλλον το πτυχιο του στην ανωτατη ψωλορουφικτικη επιασε τοπο
Πωπω κομπλεξ
έχει καει η γουνα σας.
απο ποτε η αληθειαμην τσατιζεσαι ρε τυπε
Nαι , καηκαν τα αρχιδια μας. Αιντε βλακαμα Σου παν να το κανεις αθλημα και το κανες πρωταθλημα
παντως τυπε η μορτισσια το κοσμογκερλ εκοψε να βαζει γλωσσακια στα ποστ τουNαι , καηκαν τα αρχιδια μας. Αιντε βλακαμα Σου παν να το κανεις αθλημα και το κανες πρωταθλημα
απο ποτε η αληθεια
οτι εισαι μορτισσια η παρκοφορουσα ειναι τσαντιλα τυπε?
γιαυτο ειναι τυπος δικε μουκρατα γερα μπολντη τυπε......ενας εναντιον δεκα
ε να γινει λιγο μπουγιο ρε τυπεΑ δεν τσατιστηκες? οκ.
Επειδη σε ειδα λιγο ζορισμενο.
Ετσι μπραβο κρατα γερα..... το τουιτερ ειναι μαζι σου
Μην μου ζοριζεσαι.... θα τις βρω τις καργιες που σε γλεντησαν
και θα τις περιποιηθω καταλληλα.